ماجرای اون قلب تو لیبرتی سیتی چیه؟ کسی چیزی دربارش میدونه ؟ همون قلب شهر
این دخترا که سوار میکنیم کنار خیابونا فقط برا رانندگی سوار میشن؟ جای دیگه ای نمیشه رفت باهاشون؟![]()
ماجرای اون قلب تو لیبرتی سیتی چیه؟ کسی چیزی دربارش میدونه ؟ همون قلب شهر
این دخترا که سوار میکنیم کنار خیابونا فقط برا رانندگی سوار میشن؟ جای دیگه ای نمیشه رفت باهاشون؟![]()
کجا میخوای باهاشون بری....ین دخترا که سوار میکنیم کنار خیابونا فقط برا رانندگی سوار میشن؟ جای دیگه ای نمیشه رفت باهاشون؟![]()
====
شما سوار کن..برو جای خلوت بقیه اش حله....![]()
یه قلب تو مجسمه آزادی هست تو اون جزیره کوچیک که پایین نقشه درست وسط دریا هست با هلیکوپتر باید بری بالای مجسمه بعد بپری تو بالاترین بالاکن بعد از تو یکی از درهای بسته رد میشی و از نردبون میری بالا بقیشم خودت ببین بهت نمیگم![]()
اینم ناگفته نماند که سرویس 70 دلاری و 50 دلاری از همه باحال تره![]()
فكر بد نكني ميخوايم بريم پارك رستوران
-----------------
يني دقيقا مثل gta sa ?
مرسي از توضيحات
از در بسته برم تو ؟
امتحان ميكنم ببينم چي ميشه....
يكم بيشتر توضيح بده ....![]()
آقا اين مرحله كه بايد ديميتري رو بكشي خيلي ضد حاله من هزار بار رفتم نشد يا قايقه به هليكوبتر نميرسه يا ديميتري زود در ميره نكنه اين مرحله سركاريه?فقط يه بار تونستم سوار هليكوبتر بشم كه اونم تا خواستم به خودم بيام ديميتري در رفت بايد خودم هليكوبتر رو برونم يا جيكوب خودش ميرونه ? و من فقط شليك كنم? يا نه هم بايد برونم و هم شليك كنم?
منظورت كشتن penguine هست؟
ديميتري رو كه تو كشتي ميكشيم نه با هليكوپتر!
آخه نمیشه توضیح دادخودت برو ببین یا اگر خواستی pm بده
![]()
دیمیتری رو دوجور میشه کشت یکی تو کشتی که تو یکی از مراحل تلفن عمومی میگه برو بکشش یکی دیگه هم اگر اون مرحله ی تلفن عمومی رو نری رومن بهت زنگ میزنه میگه بیا تو کلیسا بعد میری تو کلیسا رومن داره ازدواج میکنه بعد که میان بیرون یه نفر از پشت به نیکو میگه که تکون نخور و گرنه رومن تو رو ترک میکنه(میکشمش) بعد نیکو دست اونو می پیچونه و یه تیر شلیک میشه بعدش هم نیکو تو مغزش تیر میزنه بعد صدای جیغ میاد برمیگرده میبینه رومن تیر خورده و مرده بعد شروع میکنه به شلیک کردن به اون یارو که مرده که لیتل جکوب میاد میگیرتش و میگه از این جا برو و استراحت کن بعد از یه مدت لیتل جکوب sms میزنه میگه اسلحه تهیه کن و آماده باش بعد هم زنگ میزنه و میرن افراد دیمیتری رو تعقیب میکنن و میرن سراغ دیمیتری تو یک کارخونه خراب و بعد از درگیری دیمیتری penrigo رو میکشه و فرار میکنه نیکو هم میپره روی هلیکوپتر اما میافته تو آب بعد سوار قایق میشه و میره دنبال دیمیتری بعد جکوب میادو نیکو سوار هلیکوپتر میشه و بعد تعقیب و گریز و نهایت مرگ دیمیتری
آخیش تموم شد خسته شدم![]()
ای وای
ینی از اینام داره این بازی...
چه فازی میده، چرا زودتر به من نگفتین500 تومنی که برا pc خرج کردم به خاطر gta iv ارزش اون سرویس 70 تومنی رو داره
اون چیزاشون فقط تو pc لود نمیشه؟>....یا ps3 هم همینطوره؟ مثل فندک تو روشن کرددن مولوتو که تو pc لود نمیشه ولی تو ps3 میشه؟
عجب....
پس رومنم میمیره، چرا مال من یه جور دیگه تموم شده ؟ به کشتن playboy یا francis مربوط میشه؟
تو اون حالت دومی کتی زنده میمونه؟
تو بازی من کتی رو جلو کلیسا تو عروسی رومن کشتن. رومن هم الان زنده مونده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)