تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 814 از 973 اولاول ... 314714764804810811812813814815816817818824864914 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,131 به 8,140 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

ماجرای اون قلب تو لیبرتی سیتی چیه؟ کسی چیزی دربارش میدونه ؟ همون قلب شهر

این دخترا که سوار میکنیم کنار خیابونا فقط برا رانندگی سوار میشن؟ جای دیگه ای نمیشه رفت باهاشون؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ین دخترا که سوار میکنیم کنار خیابونا فقط برا رانندگی سوار میشن؟ جای دیگه ای نمیشه رفت باهاشون؟
    کجا میخوای باهاشون بری....
    ====
    شما سوار کن..برو جای خلوت بقیه اش حله....

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ماجرای اون قلب تو لیبرتی سیتی چیه؟ کسی چیزی دربارش میدونه ؟ همون قلب شهر

این دخترا که سوار میکنیم کنار خیابونا فقط برا رانندگی سوار میشن؟ جای دیگه ای نمیشه رفت باهاشون؟
    یه قلب تو مجسمه آزادی هست تو اون جزیره کوچیک که پایین نقشه درست وسط دریا هست با هلیکوپتر باید بری بالای مجسمه بعد بپری تو بالاترین بالاکن بعد از تو یکی از درهای بسته رد میشی و از نردبون میری بالا بقیشم خودت ببین بهت نمیگم

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

====
    اینم ناگفته نماند که سرویس 70 دلاری و 50 دلاری از همه باحال تره

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

====
    فكر بد نكني ميخوايم بريم پارك رستوران

-----------------

يني دقيقا مثل ‌gta sa ?

یه قلب تو مجسمه آزادی هست تو اون جزیره کوچیک که پایین نقشه درست وسط دریا هست با هلیکوپتر باید بری بالای مجسمه بعد بپری تو بالاترین بالاکن بعد از تو یکی از درهای بسته رد میشی و از نردبون میری بالا بقیشم خودت ببین بهت نمیگم
    مرسي از توضيحات

از در بسته برم تو ؟‌

امتحان ميكنم ببينم چي ميشه....

اینم ناگفته نماند که سرویس 70 دلاری و 50 دلاری از همه باحال تره
    يكم بيشتر توضيح بده ....

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

آقا اين مرحله كه بايد ديميتري رو بكشي خيلي ضد حاله من هزار بار رفتم نشد يا قايقه به هليكوبتر نميرسه يا ديميتري زود در ميره نكنه اين مرحله سركاريه?فقط يه بار تونستم سوار هليكوبتر بشم كه اونم تا خواستم به خودم بيام ديميتري در رفت بايد خودم هليكوبتر رو برونم يا جيكوب خودش ميرونه ? و من فقط شليك كنم? يا نه هم بايد برونم و هم شليك كنم?

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

آقا اين مرحله كه بايد ديميتري رو بكشي خيلي ضد حاله من هزار بار رفتم نشد يا قايقه به هليكوبتر نميرسه يا ديميتري زود در ميره نكنه اين مرحله سركاريه?فقط يه بار تونستم سوار هليكوبتر بشم كه اونم تا خواستم به خودم بيام ديميتري در رفت بايد خودم هليكوبتر رو برونم يا جيكوب خودش ميرونه ? و من فقط شليك كنم? يا نه هم بايد برونم و هم شليك كنم?
    منظورت كشتن penguine ‌هست؟‌

ديميتري رو كه تو كشتي ميكشيم نه با هليكوپتر!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یكم بيشتر توضيح بده ....
    آخه نمیشه توضیح داد خودت برو ببین یا اگر خواستی pm بده

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

منظورت كشتن penguine ‌هست؟‌

ديميتري رو كه تو كشتي ميكشيم نه با هليكوپتر!
    دیمیتری رو دوجور میشه کشت یکی تو کشتی که تو یکی از مراحل تلفن عمومی میگه برو بکشش یکی دیگه هم اگر اون مرحله ی تلفن عمومی رو نری رومن بهت زنگ میزنه میگه بیا تو کلیسا بعد میری تو کلیسا رومن داره ازدواج میکنه بعد که میان بیرون یه نفر از پشت به نیکو میگه که تکون نخور و گرنه رومن تو رو ترک میکنه(میکشمش) بعد نیکو دست اونو می پیچونه و یه تیر شلیک میشه بعدش هم نیکو تو مغزش تیر میزنه بعد صدای جیغ میاد برمیگرده میبینه رومن تیر خورده و مرده بعد شروع میکنه به شلیک کردن به اون یارو که مرده که لیتل جکوب میاد میگیرتش و میگه از این جا برو و استراحت کن بعد از یه مدت لیتل جکوب sms میزنه میگه اسلحه تهیه کن و آماده باش بعد هم زنگ میزنه و میرن افراد دیمیتری رو تعقیب میکنن و میرن سراغ دیمیتری تو یک کارخونه خراب و بعد از درگیری دیمیتری penrigo رو میکشه و فرار میکنه نیکو هم میپره روی هلیکوپتر اما میافته تو آب بعد سوار قایق میشه و میره دنبال دیمیتری بعد جکوب میادو نیکو سوار هلیکوپتر میشه و بعد تعقیب و گریز و نهایت مرگ دیمیتری
    آخیش تموم شد خسته شدم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

آخه نمیشه توضیح داد خودت برو ببین یا اگر خواستی pm بده
    ای وای

ینی از اینام داره این بازی...

چه فازی میده، چرا زودتر به من نگفتین 500 تومنی که برا pc خرج کردم به خاطر gta iv ارزش اون سرویس 70 تومنی رو داره

اون چیزاشون فقط تو pc لود نمیشه؟>.... یا ps3 هم همینطوره؟ مثل فندک تو روشن کرددن مولوتو که تو pc لود نمیشه ولی تو ps3 میشه؟

دیمیتری رو دوجور میشه کشت یکی تو کشتی که تو یکی از مراحل تلفن عمومی میگه برو بکشش یکی دیگه هم اگر اون مرحله ی تلفن عمومی رو نری رومن بهت زنگ میزنه میگه بیا تو کلیسا بعد میری تو کلیسا رومن داره ازدواج میکنه بعد که میان بیرون یه نفر از پشت به نیکو میگه که تکون نخور و گرنه رومن تو رو ترک میکنه(میکشمش) بعد نیکو دست اونو می پیچونه و یه تیر شلیک میشه بعدش هم نیکو تو مغزش تیر میزنه بعد صدای جیغ میاد برمیگرده میبینه رومن تیر خورده و مرده بعد شروع میکنه به شلیک کردن به اون یارو که مرده که لیتل جکوب میاد میگیرتش و میگه از این جا برو و استراحت کن بعد از یه مدت لیتل جکوب sms میزنه میگه اسلحه تهیه کن و آماده باش بعد هم زنگ میزنه و میرن افراد دیمیتری رو تعقیب میکنن و میرن سراغ دیمیتری تو یک کارخونه خراب و بعد از درگیری دیمیتری penrigo رو میکشه و فرار میکنه نیکو هم میپره روی هلیکوپتر اما میافته تو آب بعد سوار قایق میشه و میره دنبال دیمیتری بعد جکوب میادو نیکو سوار هلیکوپتر میشه و بعد تعقیب و گریز و نهایت مرگ دیمیتری
    آخیش تموم شد خسته شدم
    عجب....

پس رومنم میمیره، چرا مال من یه جور دیگه تموم شده ؟ به کشتن playboy یا francis مربوط میشه؟

تو اون حالت دومی کتی زنده میمونه؟

تو بازی من کتی رو جلو کلیسا تو عروسی رومن کشتن. رومن هم الان زنده مونده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •