درسته. در هوای مرطوب به علّت کم شدن تبخیر مولکول های عطر هم ماندگاری زیاد می شود هم پخش رایحه کم.
درسته. در هوای مرطوب به علّت کم شدن تبخیر مولکول های عطر هم ماندگاری زیاد می شود هم پخش رایحه کم.
سلام به همه دوستان...
یه مدتی مشغول کاری بودم نشد اینجا سر بزنم...مجبور شدم کلی صفحه رو یکجا بخونم..
توی این مدت یک عطر بیشتر نخریدم....بعنی نشد که بخرم
عطر Rive Gauche از YSL که خیلی وقت بود دنبالش بودم بالاخره شرایط فراهم شد و دست ما رسید...
همونطور که میدونید مشهور ترین عطر با بوی معروف آرایشگاهی (Barber shop vibe) هستش...
راستی یه سری سمپل که معمولا نیچ هستند موجود هست که میخوام با سمپل های دیگه معاوضشون بکنم...
اگر کسی سمپل داره و مایل به معاوضه هست پیام بده...
سمپل ها از شرکت هایی مثل بوند و امواج و تام فورد و کرید و ........هستند..اکثرا هم آفیشال...
Last edited by mhek; 16-01-2013 at 15:25.
دوستان دیروز یه ch men خریدم.اصلا عاشق بوش شدم ماندگاریشم خیلی خوبه.
منم بوش رو خیلی دوست دارم
چند خریدی ؟
پخش بوش شنیدم از موندگاری بهتره درسته ؟
از اشنا خریدم 180 الان گفت 230 فاکتور میشه.اره پخش بوش که فوق العادس هر کی رد میشه میگه عطرت چیه![]()
مبارک باشه داداش
ولی فکر نکنم بالای 200 شده باشه !
چند تا سایت هم قیمت روز همون 180 -190 هست
دوستان دیگه نظری ندارن؟
سلام به همگی
بچه ها تا حالا کسی از سایت عطر افشان خرید کرده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی می دونه کاراش اصلین یا نه؟چون مثلا لالیک 100 میل رو یه کم زیادی ارزون میداد.
اگرم یه ادکلن خوب چوبی تو مایه های he wood سراغ دارین ممنون می شم معرفی کنین
تشکر![]()
![]()
به سلامتی
محمد حسین عزیز بالاخره گیرش اوردی!!؟ از ایران خریدی؟
باز خوبه که پیدا کردی ما هنوز اندر خم یک اپیوم پرفیوم مونده ایم
دوست گرامی فکر کنم شما دارید اشتباه میکنید. اون لالیکی که دید و قیمتش هم فکر کنم 50-55 بوده نمونه ریو ادکلن لالیک هست وگرنه خود لالیک رو دارند 115 میدن!!!
بابت ادکلن چوبی هم میتونید تستی بر سیگناتور از کنت کول داشته باشید. رایحه بسیار ملایم و دلنشین از چوب. دربش هم باید حتما حالت آهن ربایی داشته باشه چون تقلبیش رو دیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)