تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 814 از 4105 اولاول ... 31471476480481081181281381481581681781882486491413141814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,131 به 8,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبر جدید :
    موضوع برنامه ی نوبت شمای BBC در روز دوشنبه 28 فروردین به همین قانون جدید سربازی (افزایش از 18 به 21 ماه و حذف کسری ها) اختصاص پیدا کرده .
    برای بار صدم میگم متاسفم . اونقدر رسانه های داخلی آدم حسابمون نکردن که بالاخره سوژه دست بیگانه افتاد . نمیدونم شاید هم حتما باید صدای مردم دور کره ی زمین بچرخه بعد به مسئولین برسه .
    خوب دوستان به خاطر انفجارهای افغانستان بررسی به این موضوع به روز سه شنبه 29 فروردین موکول شد .

دوستان گرامی اگر هنوز به این آدرسهای زیر ایمیل یا پیغام نزدید ، اقدام کنید . کار راحتیه . شاید صدامون رو بشنون و جلوی این بی عدالتی گرفته شه . برعکس برنامه ی معرفی شده ی بالا ، لینکهای زیر کاملا قانونی و داخلی هستند :

لینک رهبری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک ریاست جمهوری
    لینک دکتر لاریجانی نماینده و رئیس مجلس
    لینک سردار وحیدی وزیر دفاع
    لینک دکتر جلالی نماینده مجلس
    لینک ملک محمدی نماینده مجلس
    پست الکترونیکی خبرنگاران جوان (گفتگوی ویژه خبری)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک تماس با خبر ۲۰:۳۰
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _________________
    Last edited by imanpod; 15-04-2012 at 22:00.

2. 3 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت emechkei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Teh

1

من فوق لیسانس صنایع هستم و منم افتادم 01 تو همین تاریخ

مثل اینکه خیلی شانس آوردم ! همه تو 01 فوق لیسانسن !
    انشاا... میبینیم همدیگرو ... (ضمنا آی دیم : Emperor_mhk_air )

اگه نباشه جاش خالی می مونه jojo_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان کسی از شیراز اینجا داریم که 2/2 اعزام باشه و 01 افتاده باشه؟لطفا مدرکتون رو هم بگین...
    من کد نخوردم و جای کد توی برگه سفید خالیه...میخواستم بدونم از شیراز هم 01 میفرستن یا نه؟
    Last edited by jojo_90; 15-04-2012 at 22:53.

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

خوب دوستان به خاطر انفجارهای افغانستان بررسی به این موضوع به روز سه شنبه 29 فروردین موکول شد .

دوستان گرامی اگر هنوز به این آدرسهای زیر ایمیل یا پیغام نزدید ، اقدام کنید . کار راحتیه . شاید صدامون رو بشنون و جلوی این بی عدالتی گرفته شه . برعکس برنامه ی معرفی شده ی بالا ، لینکهای زیر کاملا قانونی و داخلی هستند :

لینک رهبری
    لینک ریاست جمهوری
    لینک دکتر لاریجانی نماینده و رئیس مجلس
    لینک سردار وحیدی وزیر دفاع
    لینک دکتر جلالی نماینده مجلس
    لینک ملک محمدی نماینده مجلس
    پست الکترونیکی خبرنگاران جوان (گفتگوی ویژه خبری)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک تماس با خبر ۲۰:۳۰
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _________________
    داداش ایمان
    من رفتم به همه ی لینک هایی که داده بودی نامه زدم و به ایمیل هایی که تو زیر دوستمون آورده پیام دادم :

اعتراض به لغو کسری خدمت (لغو کسری مدرک تحصیلی و کسری ایثارگران)....دوستان همکاری کنید
    شماره تلفن و پست الکترونیکی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان که تیم خبری صدا و سیمای جمهوری اسلامی می باشند به شرح زیر است:

واحد ها تلفن دورنگار پست الکترونیک

گروه اجتماعی ۲۲۰۱۲۶۴۸ ۲۲۱۶۶۳۱۶ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سامانه پیامک باشگاه خبرنگاران ۳۰۰۰۶۳۰۲ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نشانی : تهران ، خیابان ولیعصر بالاتر از خیابان جام جم ، باشگاه خبرنگاران – صندوق پستی: ۶۵۸-۱۹۹۳۵

لطفا تمامی دوستانی که تمایل دارند مشکلات اجرای قوانین جدید نظام وظیفه در گفتگوی ویژه خبری مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا روز شنبه نسبت به ارسال اعتراضات خود به صورت ایمیل به آدرس های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پیام کوتاه به شماره ۳۰۰۰۶۳۰۲ اقدام نمایند.

تذکر۱: در زیر یک نمونه متن مناسب جهت ایمیل یا پیام کوتاه آورده شده است:

موضوع: درخواست بررسی مشکلات اجرایی شدن قوانین جدید نظام وظیفه در سال ۱۳۹۱ در گفتگوی ویژه خبری
    ۱- افزایش مدت سربازی از ۱۸ به ۲۱ ماه (تناقض این امر با سخنان پیشین سردار کمالی مبنی بر عدم افزایش مدت خدمت سربازی تا اواخر سال ۱۳۹۲)
    ۲- حذف کسری خدمت ناشی از مدرک تحصیلی (افزایش فاصله زمانی ورود افراد با تحصیلات بالاتر نسبت به افرادی با تحصیلات پائین تر به بازار کار)
    ۳- حذف کسری خدمت فرزندان ایثارگر و اسرا (ایجاد تبعیض بین فرزندان ایثارگران و اسرا در مقاطع مختلف زمانی)
    ۴- سردرگمی افرادی که در سالهای پیش حین خدمت سربازی موفق به قبولی در دانشگاه شده اند و از معافیت تحصیلی حین خدمت استفاده کرده اند و اکنون با اتمام دوران معافیت تحصیلی خود، خواهان انجام مقدار باقیمانده از خدمت سربازی خود می باشند (این افراد باید مطابق کدام قوانین و به چه مدت به خدمت خود ادامه دهند؟!)
    ۵- سردرگمی افرادی که در سال ۱۳۹۰ دفترچه خود را پست کرده یا تقاضای اعزام خود را در دفاتر پلیس ۱۰+ ثبت کرده اند (با توجه به اینکه این افراد با مطالعه و آگاهی از قوانین سال ۱۳۹۰ اقدام به ارسال دفترچه اعزام یا ثبت درخواست اعزام در دفاتر پلیس ۱۰+ نموده اند می بایست از کلیه قوانین مرتبط با سال ۱۳۹۰ (از جمله مدت خدمت سربازی (۱۸ ماه) و کسری خدمت ناشی از مدارک تحصیلی ) بهره مند گردند )

تذکر۲: خواهشمند است در ایمیل های ارسالی خود به تمام ۵ مورد فوق اشاره نمائید تا تاثیر مناسبتری داشته باشد.
    تذکر۳: در صورتی که تعداد ایمیل ها و یا پیام های کوتاه به تعداد مناسبی باشد و باشگاه خبرنگاران جوان این موضوع را در دستور کار خود قرار ندهد، این مسئله از مراجع دیگری قابل پیگیری می باشد.
    تذکر ۴: خواهشمند است پس از ارسال ایمیل و پیام کوتاه نسبت به دادن امتیاز مثبت به این مطلب اقدام نمائید تا شمارش تعداد ایمیل و پیام کوتاههای ارسالی امکان پذیر باشد.

بچه ها همت کنید ، 10 دیقه هم بیشتر طول نمیکشه ، یه تیری تو تاریکی میزنیم شاید به هدف خورد.
    انشاالله که حل میشه .

موفق باشید.

6. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش ایمان
    من رفتم به همه ی لینک هایی که داده بودی نامه زدم و به ایمیل هایی که تو زیر دوستمون آورده پیام دادم :

بچه ها همت کنید ، 10 دیقه هم بیشتر طول نمیکشه ، یه تیری تو تاریکی میزنیم شاید به هدف خورد.
    انشاالله که حل میشه .

موفق باشید.
    ممنون . دمت گرم . به خاطر دیروز عذر میخوام .

8. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    وقتی خواستیم بریم، موقع اعزام باید اصل شناسنامه و کارت ملی رو ببریم یا کپیشو؟
    با توجه به اطلاعیه سازمان:

اطلاعيه سازمان وظيفه عمومي ناجا در خصوص اعزام بخدمت مشمولان فارغ‌التحصيل دانشگاهها در ارديبهشت ماه سال 1391

سازمان وظيفه عمومي ناجابه اطلاع كليه مشمولان فارغ التحصيل‌دوره‌هاي كارداني،كارشناسي‌وبالاتر وهمچنين‌مشمولان ‌گروه پزشكي سراسركشور‌كه برگ آماده بخدمت از سازمان وظيفه عمومي ناجابه تاريخ دوم ارديبهشت ماه سال 1391 دريافت داشته‌اند مي رساند برابرمفاداين اطلاعيه براي اعزام‌بخدمت سربازي خود اقدام نمايند.

1- كليه مشمولان فارغ‌التحصيل دانشگاهي كه زمان اعزام آنها دوم ارديبهشت ماه سال1391 مي باشد ميبايست در ساعت ومحلي كه توسط سازمان وظيفه عمومي ناجا درقالب برگ معرفي نامه مشمولان به مراكزآموزش نيروهاي مسلح ابلاغ گرديده حضور پيدا نمايند.

2- آندسته از مشمولاني كه به هر دليل تاكنون موفق به دريافت برگ معرفي نامه مشمولان به مراكزآموزش نيروهاي مسلح نگرديده اند مي توانند به نزديكترين دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي(پليس+10) مراجعه ونسبت به دريافت برگ مذكور اقدام وبر اساس اطلاعات مندرج در آن رفتار نمايند.

3- عدم حضور به موقع در زمان و محلهاي تعيين شده غيبت محسوب مي گردد.

- درضمن تاكيد مي شود ، كليه مشمولان اوراق مربوط به اعزام (برگ آماده به خدمت، برگ واكسيناسيون، برگ معرفي نامه مشمولان به مراكزآموزش نيروهاي مسلح وساير مدارك موردنياز ازجمله شناسنامه، كارت ملي، و....) درهنگام مراجعه واعزام به خدمت به همراه داشته باشند.

10. این کاربر از ok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اینطور که من از سوال شما متوجه شدم اینه که مثلا شما افتادی ارتش بعد یگانت رو بخوای بری سپاه.
    این اصلا نمیشه.

ولی اگه الان هر جا افتادی و نمیخوای بری تا یک دقیقه قبل از رفتن هم میتونی با پارتی تغییرش بدی.
    قربونت برم این دوتا جمله همدیگه رو نقض می کنند که!
    من آموزشی افتادم ناجا واسه بعد از آموزشی ممکنه بتونم ارگان رو عوض کنم؟
    راستی پادگان ولیعصر تبریز چطوره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

داداش ایمان

انشاالله که حل میشه .

موفق باشید.
    سلام فردا شب جناب رییس جمهور بعد از خبر 21 شبکه اول سیما با مردم گفتگوی زنده انجام می دهد پس همگی با هم اعتراضمون رو نسبت به 21 ماه شدن سربازی اعلام کنیم پس منتظر شماییم

13. این کاربر از havaej بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

کسی میدونه معاف از رزم ها در طول خدمت در یگان پاسبخش میشن یا از پاسبخشی هم معاف هستن؟!

ممنون

داره خودمونی میشه LiveTime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان من از کرمانشاه هستم، لیسانس برق، افتادم 01 ارتش
    توی برگه اولیه نوشته که اول اردیبهشت بیاین نظام وظیفه شهر
    توی برگه ای که از تهران اومده ، نوشته دوم اردیبهشت بیاین نظام وظیفه شهر
    این درحالیه اول اردیبهشت جمعست، چیکار کنم؟ کدوم برگه رو باور کنم
    -----------------
    ضمنا 01 ارتش چطوریاست؟
    Last edited by LiveTime; 17-04-2012 at 14:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •