دوستان این شبانه هنوز خرابه؟![]()
به من هنوز 1 mb هم برنگردوندن حدود 2800 mb از حجمم خوردن !
سلان
صفحه پیش اعلام کردم که من دانلود داشتم که !
دیشبمم دانلود داشتم ولی چیزی که جالب هست دانلود شبانه دیگه توی ریزمصرف آورده نمیشه !!
جدی ؟
شما ببین مشکل من رو نداشتی یعنی مودمت همیشه آنلاین نبوده ؟
از تهران پیگیری کن نمایندگی کار خاصی نمی کنه
منم فردا برای بقیه حجمم می زنگم تهران
خوب دادا میشه توضیح بدید که از حجم اصلی کم میشه یا نه؟
خیلی ممنون![]()
نه مودم همیشه آنلاین نبوده اتفاقا" همیشه موقع شبانه قطعو وصل میکنم. از حجم من که کم کردن شارژم تموم شد مجبور شدم دوباره شارژ کنم نمیدونم شاید علتش این باشه که برنگردوندن حالا باز فردا پیگیری میکنم ببینم چی میشه .جدی ؟
شما ببین مشکل من رو نداشتی یعنی مودمت همیشه آنلاین نبوده ؟
از تهران پیگیری کن نمایندگی کار خاصی نمی کنه
منم فردا برای بقیه حجمم می زنگم تهران![]()
Last edited by zodiac67; 29-01-2013 at 13:49.
سلام
نمیشه برادر وگرنه من به آتیششون میکشیدم !
این دو شب که نشده ولی اصلا هم نشون نمیده چقدر شبانه دانلود داشتی باید لاگ دانلود منیجرت رو ببینی
پیشی بالاخره به نتیجهای رسیدی یا نه؟ اصلاً معلوم شد چی به چیه؟ پیگیریت به جایی رسید؟
دوستان کلا کیفیت اینترنت صبانت چه طوره؟ کانکشن پایداره؟ برای سرویس 2 مگ سرعت دانلود روزانه و شبانه چه قدره؟
سلام دوستان.
چند روزی هست که خیلی از سایتهای داخلی و خارجی برای من به شدت کند باز میشه.. مثلاً گوگل 20 ثانیه حدوداً طول میکشه.. یا جیمیل مثلا.. (کلاً سرویسهای گوگل)
کسی این مشکل رو داشته؟ یا مشکل از منه؟ (هر چند تغییری توی مودم ندادم این چند وقته اخیر)
dns های 8.8.8.8 و 4.2.2.4 و اون آیپی که خود صبانت داره (من از سابین گرفتم آیپی رو) تست کردم، فرق چندانی نکرد.
برا منم گوگل کند باز میشه چند وقته و چند تا سایتای دیگه ولی سایتای ایرانی مشکلی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)