سلام.من قبلا اینترنت بیسیم یا همونwifi داشتنم زیادم اینترنت استفاده نمیکنم.قبلا 1 گیگ که شارژ میکردم شاید حدود یکماه میرفت تا اینکه اینترنت مخابرات ثبت نام کردم.حالا تقریبا هر 5 روز یکبار باید 1 گیگ شارژ کنم.به نظرتون مشکل از کجاست
سلام.من قبلا اینترنت بیسیم یا همونwifi داشتنم زیادم اینترنت استفاده نمیکنم.قبلا 1 گیگ که شارژ میکردم شاید حدود یکماه میرفت تا اینکه اینترنت مخابرات ثبت نام کردم.حالا تقریبا هر 5 روز یکبار باید 1 گیگ شارژ کنم.به نظرتون مشکل از کجاست
طبیعیه مخابرات کلا شارژخوری داره
چون هم upload و هم download جزء ترافیک خریداری شده حساب میشه
Last edited by farshad0123; 23-09-2014 at 10:51.
برای من هم پیش اومده.بعضی شب ها که میخوام بزارم دانلود شبانه مودم رو ساعت 11 روشن میزارم و میخوابم.ساعت 2 هم کامپیوتر خودش روشن میشه و دانلود میکنه ولی تو همون 3 ساعتی که فقط مودم روشنه یهو 500 مگ الکی الکی کم میشه
پشتیبانی هم زنگ بزنی میگه ماله آپدیت آنتی ویروست هست و....
آخه آنتی ویروس 10 مگ 20 مگ نه 500 مگ 1 گیگ!
برنامه Du meter رو نصب کنید برای اندازه گیری ترافیک
هر موقع این اتفاقا افتاد توی 195 با مدرک شکایت بزنید.
مگه اپلود چقدر هست؟ هر چب باشه اینقدر نیست که باعث این همه اختلاف بشه
راستی بقیه ispها اپلودشون رایگان هست؟
شارژ خوری دارن آپلود هم بدترش میکنه
پارس آنلاین که رایگانه فکر کنم صبانت هم رایگانه
مثلا امروز 13مگ دانلود داشتم 4مگ هم آپلود باهاش حساب شده جمعا 17مگ از ترافیک اصلی کم کرده یه جای دیگه 5مگ دانلود بوده 3مگ آپلود جمعا 8مگ از ترافیک اصلی کم کرده
یا دیشب 1گیگ دانلود داشتم 40مگهم آپلود بوده که رایگان بوده
Last edited by farshad0123; 23-09-2014 at 17:08.
باید یه فکری کرد اینا دارن تو پاچمون میکنن کسی نظری نداره؟
اخه چیزی رو هم نمیشه ثابت کرد
آقا من الان توی برنامه ی کنترل ترافیک نگاه کردم دیدم 300 مگ آپلود داشتم.در حالی که نه چیز دانلود کردم نه چیزی آپلود.فقط چند تا صفحه باز کردم.فکر کنم مخابرات یه باگی چیزی داره که باعث میشه مشترک همینطوری آپلود داشته باشه.مطمئن نیستم البته.فردا شب اون قضیه شارژ خوری الکی وقتی مودم روشنه رو هم تست میکنم با مدرک و اینا اگر درست بود شکایت کنیم
وقتی یه صفحه میخوای باز کنی اول اطلاعات send(آپلود) میشن بعد شروع میشه بهrecieve(دانلود) و آپلود همزمان
سر همین داستان باگ شبانه من حدود 20 گیگ منفی خوردم فروردین و اردیبهشت 10 گیگ حضوری مراجعه کردم اصلا فاید نداشت پرینت مصرف از اول سال تا الان را دارم یک کودک ساله متوجه میشه مشکل وجود داره اما فقط من را پیچوندن واسه خوردن حق مردم هیچ کسی پیگیری نمیکند اما کافی 10 مگ تو پنلت منفی بخوری باید 100 برابر را پس بدی شکایت کردم به 195 با مدارک کامل هیچ اتفاقی رخ نداده تا به امروز ... بخدا داعش همینجاست چرا راه دور بریم فقط حساب کنید کاربران مخابرات چه تعدادی هستند با این اشتباهات که رخ میده چقدر سود می کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)