اینجا کسی ADSL داره که تو مرکز آزادگان باشه ؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
آسیاتک سرعت 20 کیلو بایت رایگان روزها هم که افتضاح شده خدا لعنتشون کنه.
شرکتی که طرح جشنواره و طرح عیدانه و از این مسخره بازیا راه بندازه دیگه بهتر از این نمیشه... شانس آوردم زودتر فرار کردم... یادمه همون زمان هم میخواستم یه فایرفاکس آپدیت کنم ک...م پاره میشد...تک کانکشنش که واقعا مسخرس... واسه آپدیت و دیدن فیلم و این چیزا خیلی مزخرفه...
اون زمان پیج باز کزدنش بد نبود که الان فهمیدم همونم شرکتای بهتری از اون هستن...
در کل شرکتای بهتری از آسیاتک توو شیراز هستن...
اینترنتی که شبانه درست حسابی نداره روزانش این خوبیا رو داره
![]()
مصرفم خیلی بالا رفته.... کم کم دارم برشکست میشمنا محدود هم که زیر 1مگ نمیصرفه... چی کار کنیم
![]()
بچه ها شمام افت سرعت دانلود داشتید امروز؟
آقا آرش به نظرم شما که دو تا خط داری رو یکی از خطها 1 مگ یا دو مگ مخابرات بردار . با 1 مگ مخابرات راحت میتونی ماهی 300 گیگ بگیری با 43 تومن که خیلی به صرفه هست . اینترنت نامحدود فقط مخابرات میصرفه .
هم اکنون آسیاتک پلان 512 سرعت شبانه رایکانش 10 کیلو بایته دقیقا اندازه دایل آپه.
مشکل اینجاست که خط خودم کلی بدهی تلفن داره و اصلا نمیصرفه بگیرم اینجوری مجبورم هزینه بدهی هم همراه اینترنت بدم.... خط خونمون هم که نمیشه... بابام بفهمه ماهی 43 تمن پول اینترنت میدم دیگه از اون به بعد شبا باید توو پارک بخوابماگه مخابرات هزینه روی قبض نمیومد میومدم... تازه ماهی 43 تمن هم واسه من زیاده... من کلا ماهی بیشتر از 15 تمن نمیتونم بدم
الان با این سرویسای که دارم ماهی حدود 17 تمن پام در میاد
روزانه نوین نت مشکلی نبود... اما شبانه نوین نت 2 به بعد خیلی افت شدید سرعت داره... اما شبانه همیار نت خوبه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)