تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 814 از 1138 اولاول ... 314714764804810811812813814815816817818824864914 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,131 به 8,140 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم امیدوارم حال همگیتون خوب باشه دوتا خبر دارم اول اینکه من کامارو 70 رو چند ماه پیش فروختم به یکی از دوستان نزدیکم الانم ماشین تو مرحله ی صافکاریه و موتور و گیربکسش تعمیر شده

دوم اینکه کامارو رو فروختم به خاطر اینکه صاحب یه ماشین دیگه شدم اون ماشینم چیزی نیست جز بیوک ریویرا 70
    فعلآ این چند تا عکس رو ازش داشته باشین.موتورش هم 455 با گیربکس 400 همه قطعات ماشین هم فابریک.

درود بسیار جناب حجازی، اتفاقا دیروز چندتا کلیپ کامارو 70 نگاه میکردم یاد شما افتادم و گفتم حتما مشغول بازسازی کامارو هستین که خبری نیست، اما گویا انقلابی شده و صاحب یکی از خاصترین و نابترین و منحصربفرد ترینهای GM شدید
    تبریک میگم و امیدوارم که برای همیشه نگه دارید و نفروشید چون این دیگه چیزی نیست که بشه راحت گیر آورد.
    متاسفانه عکسها دیده نمیشه، ولی حدس میزنم احتمالا نمونه ای که در مشهد بود ( رنگ سفید ) باشه که واقعا تمیز و بکر نگهداری شده، درست حدس زدم؟!
    اگر از مراحل مختلف بازسازی کامارو هم امکان داشت عکس بگذارید و یا از دوستتون دعوت کنید عضو کلوپ بشه و ما هم از این بازسازی لذت ببریم

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام علی آقا بله کامارو رو فروختم به کسی که قدرش رو میدونه و براش تقریبآ سنگ تمام گذاشته البته متاستفانه ایشون دسترسی به اینترنت نداره ولی من عکسهاش رو میزارم.البته متاستفانه آخر هفته اعزام برای سربازی هستم ولی اگر فرصت بشه اینجا سر میزنم.

نه ذیگه این ماشین رو اصلآ فروشنده نیستم.

بله تقریبآ درست گفتید البته ماشین مشهد نبود از اول تهران بود رنگش هم سفید نیست آبی آسمانیه.

عکسها را الان دوباره میزارم

4. 6 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یک سری از لوازم ماشین هم که کسری داشت رو از سایت ای بی پیدا کردم و با واسطه سفارش دادم و به دستم رسید.چراغ های عقبش هم سفارش دادم که توی عکس نیست.

Last edited by mohamad.hejazi; 04-07-2015 at 16:17.

6. 7 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان و پيشكسوتان خودم
    خيلي خوشحالم كه اين انجمن رو يافتم
    راستش من يه نيسان ماكسيما مدل 1991 سفارش آمريكا دارم كه واسه گير آوردن وسايلش خيلي اذيتم و بايد هر سري از يزد بيام تهران واسه قطعات و اونجام چون ناشيم قطعات رو بايد دولا پهنا بخرم
    خواستم از شما پيش كسوتام بپرسم كه هيچ جاي خوب سراغ دارين كه قطعات استوك را با قيمت خوب بتونم بخرم
    و اينكه محمد آقا شما چجوري از سايت اي بي خريد ميكنين

خيلي از شما مچكرم

8. 4 کاربر از mahdi13625 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام خیلی خوش آمدید
    فکر میکنم قطعاتی که شما میخواین فقط از میدان شوش و چراغ برق میتونین تهیه کنین.

من اول قطعاتی که میخواستم رو از تو سایت ای بی پیدا کردم و لینک آگهیش رو برای یکی از بستگان که تو آمریکا ساکنه فرستادم و ایشون زحمت خریدش رو کشیدن و قطعه رو فرستادن دوبی و از دوبی آوردم ایران.

البته شما اگر آمریکا آشنا ندارین هستند کسانی که براتون قطعه رو میارن ولی کمیسونش رو میگیرن

10. 7 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این ریویرا 70 را چند سال قبل دیده بودم ، ولی فکر کنم اون که مشهد بود سفید بوده و با این یکی اشتباه گرفتم! رنگش آبی خیلی کمرنگه ولی توی عکس بیشتر به سفید میزنه.
    ماشین سالمی هست و واقعا ارزشمنده.

جناب mahdi13625
    به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید.
    ماشین شما در واقع ژاپنی هست و فکر میکنم برای گرفتن نتیجه بهتر به کلوپ خودروهای ژاپنی سر بزنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مبارک باشه ان شالله جناب حجازی
    خودرو بسیار زیبا و خاص و انتیکی رو به دست اوردید.
    اگر وقت و حوصله داشتید قدری در مورد ویژگیهای خاص این خودرو بنویسید و از بخشهای خاص ان تصویر قرار بدهید.

14. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    علی آقا طبق آماری که من توی فیس بوک و تیونینگ تاک در اوردم ریویرا 70 همین یه نمونه هست و خیلی ها اینو توی عکس فکر میکنند سفیده.ولی با این حال اگه عکس اون ریویرا که میگین رو بفرستید ممنون میشم.البته یه سری عکس هم از همین ریویرا توی نت هست که فکر کنم شاید با اونها اشتباه گرفته باشید عکسها رو میفرستم تا ملاحظه کنید.

آقا محمد سلام عرض شد حتمآ به روی چشم راستش ماشین چند ماهی هست تو پارکینگ خوابیده ولی چون شنبه عازم هستم میخوام فردا برم ماشین رو در بیارم و یه سواری ارش بگیرم حتمآ تا پس فردا یه سری عکس قشنگ از ماشین میگیرم و با توضیحات میفرستم.

اینم یه سری عکس از ماشین که توی نت بوده:

16. 7 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله احتمالا زیاد این همان ماشین باید باشه و مسلما توی عکس دقیقا امکان تشخیص رنگ نبوده. متاسفانه از اون یکی عکس ندارم و احتمال زیاد صاحبان قبلی عکسها را برداشتن، ولی فرق خاصی هم نمیکنه چون الان دیگه دست شماست و هروقت که بخواهیم میتونیم عکس جدید ازش ببینیم

الان وضعیت پلاک ماشین چیه؟ به نظر میرسه یک پلاک ملی روی داشبرد گذاشتن که ممکنه مال خودش باشه،
    چون اخبار ضد و نقیض زیاد میشنوم هنوز متوجه نشدم که آیا خودروهای بالای 25 سال که پلاک ملی داشته باشن، دوباره امکان تعویض پلاک ملی دارن یا اینکه دیگه امکان نداره؟
    ظاهرا از پلاک قدیم به ملی نمیشه اما پلاک ملی به ملی امکان داره.
    اونقدر قانونهای بی سر و ته گذاشتن که خودشون هم گیج شدن!

خرید از ebay خیلی خوبه چون تقریبا همه چیز ماشین را میشه آنجا پیدا کرد، اما متاسفانه شرکتهای واسطه ایرانی هزینه های خیلی زیادی برای واسطه گری میگیرن که دیگه بصرفه نیست.

18. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خواهش میکنم قابل شما رو نداره از هر جاش که میخواهیذ بگید تا عکس بزارم.
    خوشبختانه این ماشین پلاک ملیه سند هم مال خودشه.الان هم مشکلی برای تعویض پلاک ملی به ملی نیست

20. 6 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •