همارا کلاسیک پسر داییم::
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همارا کلاسیک پسر داییم::
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
![]()
سلام من می خوام یه اس دی اس ال بگیرم تو شهر تبریز می خوام بدونم کدوم سرویس بخرم بهتره.
بیشترم دوست دارم مودمشون رایگان باشه چون دو ماه من فقط تو این شهرم و بعدش میرم شهر خودم واسه همین نمی خوام واسه مودم پول بدم(کرایه ای هم باشه ایرادی نداره).
در ضمن تو رای گیری ظاهرا همارا سیستم رای بالا آورده ولی همانطور که می دونین اون سرویسی که مشتریاش میره بالا کیفیتش میاد پایین واسه همین از دوستان پرسیدم منو راهنمایی کنن![]()
اون نظرسنجی مال خیلی وقت پیشه . در مورد مودم خوب مودم بابد بگیرید و این مودم 2 ماهه نیست . یعنی تو شهرتونم ای دی اس ال بگیرید می تونید ازش استفاده کنید که یه مودم معمولی 25 تومنه . در مورد سرویس باید بگین برا چه کاری می خوایین و چه کاربری می خوایین ازش استفاده کنین تا راهنماییتون کنیم . در مورد بودجه ی در نظر گرفته شده هم بفرمایید .![]()
سلام خدمت شما در واقع من موارد مصرف این نیست که از صبح تا شب دانلود کنم در واقع همان در حد وبگردی ساده و دانلود بعضی چیزها باشد.چون من خونه اقوامم هستم نمی تونم ا ز دایل آپ استفاده کنم چون خط اشغال میشه بیشترم واسه همین adsl می خوام بگیرم.نمی خوام بیستر از 30 40 تومن خرج کنم![]()
بچه ها یه سوالی . من دنبال دستگاهیم که به صورت لن به مودم ای دی اس الم وصل شه و به صورت وای فای اینترنت رو بدون روشن بودن پی سی بفرسته روی موبایلم . خیلی هم دوس دارم ارزون باشه . زیر 30 تومن . چون بالای این باشه میرم یه مودم وایرلس دار می خرم .
Last edited by razmjoo; 25-07-2011 at 01:57.
مسلما شما چون بار اولتونه باید هم هزینه ی رانژه بدید و هم پول مودم . که میشه 36 تومن بدون احتساب سرویس انتخابی . برا همین ادیج ایرانسل رو توصیه می کنم .![]()
بنظر من همارا کلاسیک بگیری بهتره،پشتیبانی عالی داره،29500 تومن واسه 6 گیگ سه ماهه،مودم هم حول و حوش 24 تومنه،تازه همارا پول ژانره هم نمیگیره.
ایشون 2 ماهه لازم دارم . برا همین راحت ماهی 10 تومن بده ایرانسل خیلی راحت چون مصرفش وبگردیه می تونه سر کنه . با سرعت 15 .![]()
با سلام!
128 نامحدود همارا دانلودش همون 16 هست؟! میخوام نامحدود بگیرم ولی این 16 هم خیلی کمه! اگه از ماکس بگیرم هم باید پول رانژه بدم هم چند روز بی اینترنت بمونم که اینم سخته![]()
این چند روز را با ایرانسل سر کن بیا ماکس . عوضش سرعت ماکس بیشتره .![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)