با سلام خدمت دوستان
یه مشکلی پیش اومده برام ، ماشین 405 دوگانه کارخونه
یه سالی بود که هر ماهی ، دو ماهی یهو پیش میومد ماشین روی CNG نمیرفت ، یعنی میرفت رو گاز ولی بعد 20 ثانیه میومد بیرون ، دیگه هر چقدر دکمه ی CNG رو میزدم عکس العملی نداشت
این مشکل رفته رفته زیاد شد تا اینکه یه مدت پیش بیشتر اوقات نمیرفت رو گاز
بردم یه جا دیاگ زد گفت ارور میده و میگه نشتی در سنسور دریچه گاز ، چک کرد دید نشستی نداره ( البته مثل چک کردن پنجری تیوپ چک کرد ، روی قسمت هایی مخلوط کف و آب ریخت دید حبابی ایجاد نمیشه )
خطاهارو پاک میکرد تا یکی دو روز خوب بود ولی باز دوباره همونجوری میشد ، هی ی بار میرفت یا ی بار نمیرفت ، یعنی الان ماشین رو روشن میکردم میذاشتم روی گاز نمیرفت ، خاموش میکردم بعد نیم ساعت روشن میکردم امکان داشت بره روی گاز
بردم یه جا دیگه نشون دادم ، اونم دیاگ زد گفت ارور نشتی میده ، چک کرد دید نشتی نداره گفت باید یه سنسور رو عوض کنی ، عوضش کردم سنسور رو ( عکس شماره 1 و 2 ) هزینه این قطعه با تعویض شد 120 تومن
بعد تعویض سنسور فقط یک بار رو گاز رفت ، بعد اون دیگه به هیچ عنوان رو گاز نرفت
دوباره رفتم به همون نفر نشون دادم ، یه قطعه دیگه رو نشونم داد گفت این احتمالا خراب شده یا کثیف شده توش و از اونجایی که قطعاتش نیست تو بازار نمیشه تعمیرش کرد و این باید عوض شه و قیمتش رو هم گفت 500 تا 700 تومن !!!! ( عکس شماره 3 )
در گیر و داد این مشکل با CNG ، استپر ماشین خراب شد ، رفتم عوضش کرردم ، او طرف بعد تعویض استپر با کامپیوتر ی بار ریست کرد و دوباره برنامه ریخت ، برای مدت ی هفته بدون هیچ مشکلی ماشین روی گاز میرفت ، ولی الان هر وقت گاز میزنم برای یکی دوبار اول نمیره روی گاز ولی بعدش میره رو گاز و حتی اگه 20 بار ماشین رو خاموش روشن کنم تا تموم شدن اون کپسول بدون هیچ مشکلی میره رو گاز و میمونه ولی دوباره برم گاز بزنم باز برای چندبار اول نمیره روی گاز
میخواستم ببینم مشکلش چیه و چیکار میشه کرد ؟!!
ممنون