الان بهتر نسخه محصول 2011 کاسپر البته اینترنت سکوریتی کدومه ؟
مثل اینکه دوستان گفتن بعضی ها شون مشکل دارن ؟ درسته؟
- Version 2011 (11.0.2.556)
- Version 2011 (11.0.1.400)
- Version 2011 (11.0.0.232)
الان بهتر نسخه محصول 2011 کاسپر البته اینترنت سکوریتی کدومه ؟
مثل اینکه دوستان گفتن بعضی ها شون مشکل دارن ؟ درسته؟
- Version 2011 (11.0.2.556)
- Version 2011 (11.0.1.400)
- Version 2011 (11.0.0.232)
سلام عزیز
نسخه فاینال یعنی 11.0.2.556 را بریز . حتما باید نسخه آخر رو بریزی . باگ ها رفع شده .
موفق باشید .
این اشخصاص میان یک لایسنس می خرند با قیمت درست سپس به چندین شخص میفروشند. برای این ارزون میشه.
قیمت های درست از این سایت میتونید ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کار ریسک داره ممکنه اون چند نفری که لایسنس شما رو دارند ، لایسنس رو در اختیار دیگران بگذارند و بدون این که شما دخالتی کرده باشید لایسنس پخش پخش بشه.
و در نهایت مثل دوستی که چندتا پست قبلی مشکل بوجود اومده ، برای ما هم مشکل بوجود بیاد.
پس نظر من ریسک نکنید یا لایسنس شخصی و درست با قیمت درست بگیرید یا از تریال ریستر و کی های موجود استفاده کنید.
از لحاظ قدرت هیچ فرقی نداره.
موفق باشید.
به شما سریال رو توی یک بسته و حاوی کارتی داده بودند دیگه درسته ؟
اگه سریال داشتید بگید.
شما همیشه باید لایسنس رو از فروشنده معتبر بگیرید ، معتبر بودن به این نیست که آشنای شما باشه. ، فروشنده معتبر موظف هست در صورت بلاک شدن لایسنس جریان رو پیگیری و با ضمانتی که موجود هست لایسنس شمارو برگردونند.
اما از نظر تروجان بله میشه اما احتمالش بسیار کمه ، یعنی یک کی لاگر توی سیستم شما باشه موقع وارد کردن سریال ، سریال شما رو به شخص هکر بفرسته ، این احتمال کمه ، حتی اگر این مورد هم باشه فروشنده لایسنس هارو ضمانت میکنه و باید پیگیری کنه.
موفق باشید
این ورژن آپدیت میشه؟
بله آپدیت میشه
سلام گزینه های اسکن اضافه شده به منوی راست کلیک رو چطوری میتونم بردارم؟
من بعد از مدتی که که اینترنت سکیورتی 2011 یا انتی ویروس کاسپر را نصب می کنیم و کی هاش چند بار بلوکه میشن و هی کی جدید میدم بعد از مدتی هر کار می کنم اپدیت نمیشه و به شکل تصویر زیر در میاد
و بعد از مدتی کلا اپدیتش غیر فعال میشه و باید کلا کسپر را پاک کنم و از دوباره نصبش کنم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تریال ریستر این پست:
سپس این پست رو بخونید:
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)