ممنون ولی بر طرف نشدحالا اون کاراکتر رو نمیزنه اما دوباره شروع میکنه به برعکس نوشتن و جالب اینه که اگه از خود پنجره Symbols همین کاراکتر رو insert کنم مشکلی به وجود نمیاد و تنها اگه Ctrl+Space رو بزنم اینجوری میشه
ممنون ولی بر طرف نشدحالا اون کاراکتر رو نمیزنه اما دوباره شروع میکنه به برعکس نوشتن و جالب اینه که اگه از خود پنجره Symbols همین کاراکتر رو insert کنم مشکلی به وجود نمیاد و تنها اگه Ctrl+Space رو بزنم اینجوری میشه
سلام
برای Header هم مثل Footer باید سکشن بزنین
بگردین آموزشش تو همین تاپیک زیاده
مرسی ، این تایپیک را گشتم ولی خبری نبود . شما لینکی ازش ندارید ؟
ورد من 2007 میباشد .
اعداد کسری تو word 2007 رو چطوری میشه فارسی تایپ کرد؟؟؟
همه جا فارسیه اما موقع نوشتن کسری فقط انگلیسی میشه
این برعکس نوشتن یه مشکل دیگه بود که بعضیها داشتند.اگه لینکشو پیدا کنم میذارم.یک شورتکات دیگه امتحان کنین.همچنین به Control Panel و قسمت Language و در انجا به Keyboard Layout مراجع و زبانهای کیبرد را چک کنین.مطمئن باشین که روشی بالا درسته و برعکس نوشتن و این مشکلات مربوط به تنظیمات سیستم است
دوست گل من منوی ورد 2007 و 2010 با هم فرقی نمیکنه.شما مراحلی را که naghoosfarhang ذکر کرده اند را انجام بدید تا مشکلتون حل بشه.اگر باز هم مشکلی بود در این تاپیک اعلام کنین تا دوستان کمکتون کنند.
لینک زیر رو ببینید.
افزونه ای که توسط این نرم افزار به ورد اضافه میشه می تونه مشکلتون رو حل کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه یک فایل رنگی رو سیاه و سفید از داخل word پرینت بگیریم چیکار باید کرد؟
می تونی کل متنتو تایپ کنی و بعد از replace استفاده کنی replace تو تب home هست و کافیه که تو سطر اول پنجره ای که باز میشه حرف ی و تو سطر دومش shift+x رو بزنی
البته اول امتحان کن که shift , x ی چسبان واست تایپ می کنه یا نه. اگه نه باید با شیفت بقیه حروفو امتحان کنی ببینی کدومش ی چسبان می زنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)