سلام نظرتون درباره این دو پخش چیه واز لحاظ قیمت به کارایی کدومشون بهتره و قیمت نو این دو پخش در حال حاضر چنده
پایونیر DEH-P8850MP طرف میگه 330
p1 pionner اینم میگه 160 البته هر دو تا پخش دست دومه
سلام نظرتون درباره این دو پخش چیه واز لحاظ قیمت به کارایی کدومشون بهتره و قیمت نو این دو پخش در حال حاضر چنده
پایونیر DEH-P8850MP طرف میگه 330
p1 pionner اینم میگه 160 البته هر دو تا پخش دست دومه
دو تا سوال داشتم:
اول اینکه اون آمپ قبلیم رو که نصاب نصب کرده (3500 پایونیر) اون فیوز 150 آمپری سیمکشی برق رو وصل نکرده و اون سیمهای برق آمپ مستقیم به باتری وصل شده. آیا این بعدا مشکل ساز نخواهد شد ؟چون باتری خود ماشین 60 آمپره حتی اگر این فیوز هم تو مدار باشه و اتصال کوتاه بشه فکر نمیکنم فیوزه بسوزه و خود باتری نابود میشه.حالا چکار کنم آیا نیاز به نصب این فیوز هست ؟ و طریقه نصبش چجوریه؟
دوم اینکه این اتصال هدیونیت از طریق ورودی speaker input روی آمپ بجای استفاده از ورودی RCA چه فرقی میکنه ؟
سلام
کن وود 7016
اگه چند صفحه قبل رو مطالعه نمائید بنده کامل عرض کردم.حدود 1800-2000
P1 ش اگه تمیز باشه کم کارکرد می ارزه.پخش خوبیه.
فیوز 150 برای چی؟80 کافیه.باید یر راه باطری (40 سانت بعد از مثبت بازطری ) کابل رو قطع میکنی و فیوز رو قرار میدی.
اون ماله پخشهائی هست که خروجی RCA ندارن.شما باید با کابل RCA ارتباط رو برقرار کنی.
سلام.
من فکر کردم 6975 پایونیر هستش.
بهتره آمپلیفایر تهیه کنید.4 کانال.
آمپهای پایونر اغلب توانهای خروجیشون پائینه.غیر از 9500f که قیمتش بالاس.مناسبترین قیمت رو jvc داره. اگه 9500 پایونیر حدود 390 گیر اوردی هم خوبه ولی قدرت JVC بیشتره.
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم
1- برای باند های infinity 693.9 از برند کنوود تا 30-120 چه امپی پیشنهاد می کنید؟
2- رو جعبه این باند عبارت 4 اهم نوشته شده ولی پشت جعبه تو قسمت مشخصات باند 2 اهم نوشته شده. منظور از این 4 اهمی که روی جعبه نوشته شده چیه؟
پیشاپیش ممنون از کمک و راهنماییتون
مرسی
اقا حميد خوب گفتي 2تومن ميشه, اوكي خوب الان ميشه معرفي كنيد بهترين مدل و مارك برا اين جور سيستم .مارك و مدل ساب ووفر ؟ پخش ؟ ....؟ كلا از همه چيز بگين ديگه باكس و ...
آخه فیوزی که توی پک برقم بودش 150 آمپره. آخه سیم برقش خیلی ضخیمه ،امروز رفته بودم یه فیوز دیگه بخرم دیدم 60 آمپر داره ولی اون سیم کلفت برق توی سوراخ قاب فیوز 60 آمپری نمیره. اون 120 آمپری رو وصل کنم جواب میده؟
کیست مرا یاری کند؟
سلام
من می خوام چند روز دیگه باند 718ex بخرم ...
چطور بفهمم باند اصل هست
لطفا به من راهنمایی کنین...
آمپلی فایر دارین؟
اگه ندارین این مدل 3 اهمی هست و به چخش فشار میاره
د هر صورت اگه قصدتون خرید هست اگه اشتباه نکنم شما باید با برچسب یا گارانتی نت الکترونیک بخرین
ولی حیف 180 تومن پول که پایه ....
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)