کدوم سرویسشو شما داری؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آخه دوست عزيز فكر مي كني با سرويس شركتهاي ديگه تو اين ساعت بيشتر مي شه دانلود كرد
اونا كه مي گن سرعتشون شبا خيلي كم مي شه ، فكر نكنم الان ديگه با اين وضع سرعتا كسي بتونه بيشتر دانلود كنه
همينم كه الان داريم غنيمته
دوستان اگه اینجوریه که شما میگید . پس باید خیلی خوب باشه ! اگه ادامه داشته باشه و فقط برا مشتری گرفتن نباشه . منم تا چند ماه دیگه تغییر سرویس میدم ! پینگ خوب !سرعت عالی !سرعت شبانه ی عالی ! و قیمت مناسب و نزدیک به سرویس 128 که الان دارم ! این خیلی خوبه . فقط اگه واسه جذب مشتری نباشه و بعد از 1 ماه خراب شه رو سرمون !!!
سرویس 2 مگ شاتل. 3 گیگ ترافیک داره![]()
دوست عزیز این که تست شب نبود !! شب سرعت حدود 40 هست و پینگ 500 !! این ماله روز بود ! که البته من زیاد با سرعت مشکلی ندارم و فقط این پینگ بشه حدود 200 مثه اون روزای اول که شاتل اومده بودم . راضیم به رضای خدا !اخه برا منی که بازی انلاین انجام میدم خیلی اذیت کننده است ! اصلا نمیتونم تو سرور های خارجی بازی کنم و کیک میکنن به علت پینگ بالا !!
![]()
سلام.
بازم یه سوال اساسی دارم!
همونطور که همه میدونمی کار هیتلر//شکن اینه که IP رو عوض کنه! خب حالا اگه خودمون بیایم کلا بطور دستی(بدون نرم افزار هیتلر//شکن) آی پی سیستم رو عوض کنیم و آی پی یه کشور دیگه رو بذاریم چی؟؟؟اگه بشه دیگه سرعت هم پایین نمیاد!
با تشکر از مدیران فهیم
یه سوال دیگه!
چند وقت پیش که رفته بودم دامون نت سرویس بگیرم(البته نگرفتم) تو قرارداد تعهد گرفت که آی پی رو عوض نکنم! یعنی چی؟؟؟
یا اصلا چرا آی پی های ثابت گرون ترند؟
دوباره پست خودم را تکرار میکنم ببینم جدیدا حمایت از isp شده تبلیغ؟
لطفا مدیران سایت که هنوز معنی تبلیغ را نمیدانند. پست خلاف را تائید نکنند.ودنبال ریشه اصلی باشند
باید باز هم منتظر کاهش قیمت یا بالا رفتن سرعت سرویس های اندیشه باشیم.
این جور معلوم هست پست قبلی من برای بعضی از دوستان گرون تمام شد و پست خلاف دادن.
برای من مشکلی نداره چون بیشتر بچه های این فورم من را میشناسن و میدانند من کجا کار میکنم و از نزدیک با من ملاقات داشتن.
این جا رشت هست و همه با هم به راحتی دسترسی دارند.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 07-12-2010 at 21:54.
با سلام وخسته نباشید خدمت همه دوستان
یک سوال اساسی
راهی برای پایین آوردن پینگ وجود داره؟ نرم افزاری یا سایتی یا هرچیز دیگه؟
پینگم اکثرا بالای 400 هستش پدرمو درآورده قبلا که سرعت پایین بود پینگم به 150 هم میرسید حالا سرعت رو بردن بالا ولی تر زدن تو پینگ یه فوتبال میدیدیم که همونم دیگه نمیتونم ببینم.
آقا من سرعت دانلود بالا نمیخوام پینگمو بهم برگردونید
اندیشه - لنگرود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)