فوجی مدلی که قابل رقابت با SX30 کانن باشه یه مدل داره اونم HS10 هست
2800 اصلا در قد و قواره SX30 نیست
بنظر من کاننA3100 دوربین بسیار خوبیه![]()
فوجی مدلی که قابل رقابت با SX30 کانن باشه یه مدل داره اونم HS10 هست
2800 اصلا در قد و قواره SX30 نیست
بنظر من کاننA3100 دوربین بسیار خوبیه![]()
سلام.می خواستم دوربین SX130 بگیرم .اما بخاطر باطریش به شک افتادم چون قلمیه.به نظرتون قلمی خیلی بدتر از لیتیومیه؟ آخه یه مدل لیتیومی هم داره با قابلیتهای پایینتر ولی قیمت بالاتر که باطریش لیتیومیه.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به نظر شما چکارکنم؟میخوام قیمتش از 240 بالا نزنه.
گزینه ی بهتری هم هست؟
سلام
من یه دوربین فیلمبرداری با کیفیت HD میخوام که قیمتش هم مناسب باشه ( 600 - 700 ) عکس برام مهم نیست فقط فیلمبرداری . حافظه خورش هم بالا باشه ... آها فیلم هایی که گرفته میشه تو رم باشه یعنی با دیسک کار نکنه دوربینش
فقط یه چیز باشه که استفاده کردین و خیلی راضی هستین
تشکر//
سلام . تو یه مجله کام÷یوتر ترجمه یه مطلب از سایت ÷ی سی ورلد بود که بهترین محصولات سال گذشته رو اسم برده بو ددوربین nex 5 sony alpha هم جزو اونا بود نوشته بود قابلیت سه بعدی( نمیدونم عکس برداری یا فیلم برداری) تو ÷رانتز نوشته بود با آ÷دیت نرم افزاری. منظورش چیه؟ لنز یا چیزی دیگه
منظورت رو از قسمت قرمز شده متوجه نشدم ولی در مورد سونی NEX5 باید بگم دوربین قابل توجه ایه.با اینکه من اصولا در مورد دوربین عکاسی هیچ اعتقادی به سونی ندارم اما این دوربین خاص رو خیلی پسندیدم.سنسوره AP و اندازه ی کوچک بعلاوه امکان تغییر لنز باعث شده ازش خیلی خوشم بیاد ولی باید بگم نمونه ای که من باهاش کار کردم لنز 18-200 نداشت و ظاهرا فعلا در ایران موجود نیست 18-55 روی دستگاه کیفیت بدی نداشت گرچه رنج کاریش در محدوده ی نرمال محسوب میشه اما خروجی دوربین کاملا قابل استفاده است و همچنین فیلمبرداریش عالی محسوب میشهگرچه هر 15 دقیقه متوقف میشه.روی هم رفته به عنوان دستگاهی با فیلمبرداری Full HD با عکاسی خوب دستگاه خوبی محسوب میشه
درود بر همگی
من می خواستم معایب فوجی 2800 را نسبت به canonSX30 بدونم نه اینکه بهم بگید کدوم بخرم
البته که کانن بهتره ! ولی می گن کمیاب شده به خاطر همین قیمتش زده بالا همین رو 2 تا 3 ماه پیش همکاران گرفتند 475 هزار تومان الان خیلی گرون شده تا 550 رسیده :
1: اگه نکته خاصی که برتری فاحش بین این دو مدل هست بفرمایید ؟
2: فروشگاه ارزانی که بتونم این مدلها را تهیه کنم معرفی کنید ؟
با تشکر و قدر دانی از وقتی که میگذارید
شما از باتری های قلمی قابل شارژ مرغوب استفاده کن اتفاقا به مراتب مقرون به صرفه تر از لیتیومی خواهد بود
---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
خروجی فوجی در بیشتر مدل ها چندان جالب نیست (حتی در S200 که شاهکار فوجی محسوب میشه - دقت کن من خودم فوجی دارم) و نیاز داره حتما ادیت بشه البته وفاداری به رنگ در فوجی بی نظیر محسوب میشه(حداقل در این رده) ولی SX30 با اتکا به پردازنه نسل 4 خودش خروجی عالی داره.نقطه ضعف سری SX کنون لنزشون محسوب میشه چون رنج بالایی در این سری دارند کیفیت شون حداکثر محسوب نمیشه ولی دقت کن این ضعف لنز در بقیه برندها حتی بدتره(فوجی - پاناسونیک - سونی)
اگر بخاطر رنگ می خوای بری طرف فوجی s200 و HS10 انتخاب های بهتری هستند
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:40 AM ----------
قربان اینجا تاپیک مشاوره دوربین عکاسی است.
شما چرا؟!!!
سلام
دوربین عکاسی با همه چی حداکثر 300 تومن چه دوربینی بخرم.
استفاده هم خانگی و گهگاهی هم نیمه حرفه ای... . ضمن اینکه دوس دارم زوم اپتیکالش 10 یا بالاتر باشه.
مد نظر خودم فوجی s2800 hd هست که با باتری و شارژر و ... میوفته حدودای 300 (خرید از دیجی کالا)
ولی بعضی جاها (مثل پست بالا) زیاد ازش راضی نیستن.
سونی h55 هم هست.
نظر شما چیه؟
دوست عزیز sx30الان قیمتش توی جمهوری 480هستش
چه خبره 550؟؟؟
lcd دوربین sx30چرخان هست که خیلی میتونه در بعضی موارد کمک کننده باشه
sx30 مجهز کفشک فلاش خارجی هستش
sx30دارای لنز واید تر و زوم بیشتر هستش
sx30زومش 35هست و 2800زومش 18هستش
به نظرم با توجه به قیمت 225تومنی 2800در مقابل قیمت sx30 مقایسه این دوتا اصلا کار جالبی نیست و به نظرم مقایسشون اشتباه چون نزدیک به دوبرابر اختلاف قیمت دارن
شما باید sx30زو با g12 یا شاید با hs10 مقایسه کنی
Last edited by mohamad021; 12-02-2011 at 10:49.
صدر صد موافقم نباید SX30 را با S2800 مقایسه کرد چون با اینکه هر دو سوپر زوم محسوب میشوند اما قیمتشون کاملا متفاوته
البته یادمون نره G12 اصلا سوپر زوم محسوب نمیشه پس همون HS10 یا S200 در مقام مقایسه مناسب ترند
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
من اظهار نارضایتی نکردم می خوام انتظارات بیهوده ایجاد نشه تا با خریدنش احساس پشیمانی بوجود نیاید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)