سلام
دوستان بازیهای انحصاری PS3 چیه!؟
چیزی مثل GTA داره؟فوتبال چی؟اگر میشه تمام بازیهای انحصاریش رو بگید
خیلی ممنونم از دوستان
سلام
دوستان بازیهای انحصاری PS3 چیه!؟
چیزی مثل GTA داره؟فوتبال چی؟اگر میشه تمام بازیهای انحصاریش رو بگید
خیلی ممنونم از دوستان
یکی دو تا که نیست همش رو بگیم ، بیشتر از 100 تا بازیه ، لیستش رو میتونید اینجا ببینید :
دو تا ستون آخر ، یکی بالاش نوشته Exclusive ، اونهایی که سبز هستند انحصاری هستند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
لینک مستقیم infamous 2 رو میخوام.لطفا.
برو تو این سایته قسمت بازی---> پلی 3 ----> همون صفحه اول infamous 2 رو با لینک مستقیم گذاشته خودمم دانلود کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون.
یه بد شانسی اوردم.وقتی که زدم دانلود کنه. یه کم دانلود کرد بعد قطع شد.رفتم گوگل رو باز کردم دیدم منئ redirect کرد به پارس انلاین و گفت شارژ adsl تموم شده.حالا نمیدونم چی کار کنم چون نمیتونم دوباره شارژ کنم.اگه شارژ کنم دفعه ی پنجم توی یه دوره میشه که شارژ مجدد میکنم.نمیتونم هم بخرم چون هنوز تو شهر ما نیومده.من چی کار کنم؟
نوشته شده توسط cyruslogic
دوستان عزیز!
من دیروز نسخه کپی بازی Zumba fitness رو دادم برام نصب کردن (کنج2- مرکز کامپیوتر پایتخت)- البته با کلی منت فروشنده چون سرش خیلی شلوغ بود. اونجا برام تست کرد و گفت که داخل مولتی من با کلید Select+X بزای اجرا میشه. مولتی من آخرین نسخه رو دارم و بازیهای دیگه بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ولی وقتی کنسول رو خونه آوردم روی این بازی بعد از Select+X فقط یک صفحه سیاه دیده میشه و چراغ هارد روشن میمونه و مجبور میشم که از روی کنسول دستگاه رو خاموش کنم. تقاضای راهنمایی دارم چون این بازی رو برای دختر کوچیکم خریدم و حالا منو داره دیوونه میکنه
دستگاه من: اسلیم با هارد 160 و CFW 3.55
مثل اینکه سئوال خیلی سختی بود . شرمنده که پرسیدم![]()
من یه چیزی به نظرم میرسه.
شما برو تو مولتی من و برو روی بازی مثلث رو بزن یه منو باز میشه.پایین سمت چپ منو چند تا دایره هست که میتونی روشن یا خاموششون کنی.همه رو خاموش کن و بازی رو دوباره امتحان کن.اگه نشد دایره ای رو که جلوش نوشته internal روشن کن و امتحان کن .شاید بشه.
سلام دوستان کسی Infamous 2 تهیه نکرده.؟ شروع کردی..؟ بابا تاپیکش تار عنکبوت بست دلم پوسید عقد ه ای شدم کسی نمیاد از بازی بگه بحث کنه ....یه دو کلوم اختلات کنیم شما چجور PS3 باز هستید اخه تاپیکهاشو رها میکنیدالان یکی از رفقام که کنسولشه حک کرده بود اومد بلو ری رو ازم گرفت برد کپی کرد تو کنسولش اورد داد بهم گفت دستت درد نکنه
من این همه پول میدم اوریج میخرم ملت ازم میگیرن کپی میکنن
خیلی هیجانی شده بازیش من که دارم لذت میبرم .
اوووهبزار BF3 بیاد بعد با هم میریم یه رایزنی میکنیمببینیم کدوم شاخ تره !!
نمیزارم بیاد
دوستان عزیزم هرکسی این آموزش رو دانلود کرده برای من یه جایی آپ کنه اگه براش مقدور هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز!
با تشکر . با راهنمایی شما توی مولتی من, با استفاده از کلید مثلث تمام گزینه ها را غیر از Internal غیر فعال کردم. الان یک مرحله پیشرفت کردم !!! صفحه اول بازی که توضیحاتی راجع به موو میده , میاد. ولی بعدش دوباره صفحه سیاه میشه و دوباره مجبور میشم از روی کنسول دستگاه رو خاموش کنم. همه گزینه ها رو که خاموش کردم حتی همون صفحه اول بازی هم نمیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)