حداقلش اینه ؟!![]()
حداقلش اینه ؟!![]()
حداقلش همون خاموش روشنه...بعد در آوردن رم...بعد مستر ریست...بعد فلش![]()
روشهای معمولی جواب نمیده !
یه فلش افتادیم![]()
بچه ها آخرین آپدیت واسه کی هستش ؟
نمیدونم گوشیم چش شدهدیروز که خواستم یه آهنگ بذارم با کمال ناباوری دیدم که هیچ آهنگی تو Music Player نیست ، هیچ عکس و ویدیویی هم نبود ، حتی sms ها هم نبود ؛ اول فکردم حذف شده بعد که memory details رو دیدم ، فهمیدم که اون فضا همچنان اشغال شده و یعنی حذف نشده ؛
من احتمال میدم که یه ویروسی چیزی گرفته باشه ... نظر شما چیه ؟ چی کارش کنم اینو ؟![]()
حجم برنامه و بازیهای رو گوشیت خیلی زیاد نیست؟ مثلا بالای 40تا
رطوبت نخورده به مموریت.یا دستت مرطوب نبوده؟ گوشی رو روشن خاموش کردی ببینی درست میشه یا نه؟
رویه یه گوشی دیگه تست کن ببین میخونه یا نه
ویروس نیست واسه من خیلی وقت پیش اینجوری شد یک بار ور رفتم باهاش درست شد
چندماه پیش مشابه همین اتفاق برای من افتاد
بعد فهمیدم که مموری کم کم از کار افتاده
آخرش مجبور شدم مموری رو عوض کنم
تو هم همین الان که اینو خوندی مموری رو از توش در بیار که گوشیت چیزیش نشه بعد ببرش پیش یکی نشونش بده مطمئن شو که دیگه کار نمیکنه یکی دیگه بخر !![]()
يه بار محتواي مموري رو كامل ( به همراه Hidden ها كه برنامه و بازي و تم ها يي كه روي مموري هستند هم نپرن ) بريز روي هاردت بعد مموري رو فرمت كنو بزارش توي گوشي و با گوشي هم فرمتش كن ، بعد دوباره كپيشون كن توي مموري و مموري رو بزار توي گوشيو از اول اسكن كن ..
من مشكلم اين طوري حل شد..
برنامه و بازی زیاد ندارم ؛ بیشتر آهنگ و کلیپ بود
فکر نکنم
آره ولی درست نشد
آخه یه کارای دیگه هم میکنه که آدم شک میکنه که ویروسی شده باشه ؛ مثلا sms میفرستی اصلا تو Reports نمیاد !
آخه اینو تازه خریدم 4-3 ماه پیش ؛ یعنی به این زودی خراب میشه ؟!
سختهحالا راههای دیگه رو امتحان کنم اگه نشد این رو هم امتحان میکنم ...
راستی دوستان من جدیدا فهمیدم که کامپیوترم ویروسی شده و تو همون موقع که ویروسی بوده من گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم ؛ فکر کنم اینجوری ویروسی شده؛ یه آنی ویروس معرفی میکنید ؟!
![]()
خوب شاید اصل نبوده یا شوکی چیزی بهش وارد شده
من فقط تجربم رو گفتم
از من حدود 15 ماه بعد از این بود که خریدم
دیگه کامپیوترم هم نمیشناختش
اگه میتونی تو کامپیوتر بخونیش فوری بک آپ بگیر ازش ( البته اگه اطلاعات مهمی داری )
در مورد آنتی ویروس هم من از AVG استفاده میکنم
به نظر من بهترینه
میتونی بری توی تاپیکش از اونجا پی گیری کنی
آنتی ویروسهای دیگم هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)