تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 813 از 1547 اولاول ... 3137137638038098108118128138148158168178238639131313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,121 به 8,130 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

البته من خودم مصرف متوسطی دارم و برای من خوبه ولی با توجه به مثالی که زدید
    جریان اینه که تو دنیا وقتی همین ماشین مدل جدیدتر میاد ، مدل قدیمی از دور تولید خارج میشه و مدل جدیدتر تقریبا با همون قیمت مدل قدیم رده خودش عرضه میشه. ولی اینجا مثلا 206 که از رده خارج شده رو میدن 35 تومان و مدل جدید 301 رو بدون اینکه همون 206 رو از رده خارج کنن میارن میدن 90 تومان!! این جریان اینترنت ما هم همینه فقط فرقش اینه که مدل قبلی رو از رده خارج کردن و مدل جدید رو دارن با دو یا چند برابر قیمت به مردم تحمیل میکنن.
    حالا شاید تو خودرد سازی عتیقه ایران این جور باشه
    ولی تو بحث این طرح جدید اینترنت قیمت هاحداقل نصف شده
    من یادم آسیاتک یک طرح داشت نیم گیگ اینترنت با سرعت ۱۶ مگ میداد ۲۵ تومن یعنی تا این حد حق مردم رو خوردن یا ۱۰ گیگ همین طرح میداد ۵۰ تومن
    خوب حالا این طرح ها رو مقایسه کنید با الان که ۱۶۰ گیگ رو داره میده ۸۰ تومن
    یعنی منم جای این شرگت ها بودم به بهونه مختلف اعتراض میکردم چونکه وزیر جدید یک کاری بهشون کرد که نفهمیدن از کجا خوردن

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دیگه فک نکنم کم مصرفها بیشتر از 10-15 گیگ مصرف کنند در ماه! طرح بالا خیلی خوبه فقط شاتل باید ترافیک جداگانه با قیمت کمتر برای این سرویس تعریف کند تا کم مصرفها هم حقشون پایمال نشه! یه چیزی تو مایه های فشفشه های وب! مثلا 10 گیگ ترافیک رو بده 5000 تومان و فقط یکبار در ماه قابلیت فعالسازی داشته باشه اونم فقط برای همین سرویس 512-16M...
    رنج مصرف 10-20 گیگابایت رو با چند تا سرویس سرعت بالا و قیمت حداکثر 20 تومن پوشش بدن اکثر کاربرا راضی میشن.
    Last edited by AliMirzaie; 04-12-2017 at 15:06.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یعنی الآن طرح ها دیگه اصلا حجمی نیستن؟!!!! دیگه محاسبه حجم هم نداریم؟!!!! تفکیک ترافیک داخلی و خارجی هم که اصلا نداریم؟!!!! سر همین تفکیک چقدر دزدی ها که اپراتور ها خواهند کرد تا متضرر نشن. اینا که این طرح رو دادن باید یه نرم افزار لوکال که وابسته به سرور نباشه واسه همه پلتفورمای موبایل و دسکتاپ تولید می کردن که مردم بتونن حجم مصرفیشون رو از هم تفکیک کنن و اگه اپراتور حجم خوری کرد بتونن اعتراض کنند.
    چرا الان هم شرکت ها میتونند دزدی کنند کما اینکه بعید نیست از این ها ولی فرقش اینه حجم خیلی بالاتر از قبل هست یعنی از ۱۶۰ گیگ یا بیشتر فوقش ۱۰ گیگ رو دزدی کند بازم خیلی فرق داره با جایی که کلا ادم حجمش ۱۵ گیگ و ۱۰ گیگش رو بدزدند
    در ضمن تو طرح جدید بعد از تموم شدن حجم اینترنت قطع نمی‌شه بلکه سرعت کم میشه مخصوصا که شنیدم طرح جدید دادن که همه روی ۱۲۸ محدود نشن بلکه نسبه به سرویس خریداری شده کم بشه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حالا شاید تو خودرد سازی عتیقه ایران این جور باشه
    ولی تو بحث این طرح جدید اینترنت قیمت هاحداقل نصف شده
    من یادم آسیاتک یک طرح داشت نیم گیگ اینترنت با سرعت ۱۶ مگ میداد ۲۵ تومن یعنی تا این حد حق مردم رو خوردن یا ۱۰ گیگ همین طرح میداد ۵۰ تومن
    خوب حالا این طرح ها رو مقایسه کنید با الان که ۱۶۰ گیگ رو داره میده ۸۰ تومن
    یعنی منم جای این شرگت ها بودم به بهونه مختلف اعتراض میکردم چونکه وزیر جدید یک کاری بهشون کرد که نفهمیدن از کجا خوردن

دوست عزیز در مورد مثال پیکان هم بگم که چه راحت دیگرانو متهم به مغالطه می کنی و بعدش میای نیاز مصرف اینترنت رو با مدل ماشینی مقایسه می کنی. اگه یه ماشینی جایگزین پیکان شده جون از همه نظر، چه سرعت و چه مصرف و ... بهتر بوده. اما اینجا کاملا واضحه که طرحهای جدید نسبت به قبلیا یه سری مزایا و یه سری معایب دارن و نباید جایگزین شن که باید در کنار هم باشن. مقایسه ت یه نوع قیاس مع الفارقه و نامربوطه.
    Last edited by AliMirzaie; 04-12-2017 at 15:18.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض ADSL Shatel / شرکت شاتل

تازه تخفیف دادم که با پیکان.مقایسه کردم و الا تشبیه طرح های قبلی به پیکان توهین به پیکان هس[emoji16]
    وقتی نیم گیگ اینترنت رو میدادن ۲۵ تومن والان ۱۶۰ گیگ رو میدن ۸۰ تومن به نظرم کاملا مشخصه که طرح جدید چقدر بهتر از قبلی ها هست و تو طرح های قبلی چه پولایی که از مردم نمی گرفتند و برای خودشون سهام می خریدند و ....
    حالا این نظر من و اکثریت کاربرا هست نظر شما هم محترم
    Last edited by khoodet; 04-12-2017 at 15:22.

6. 4 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببینید بحث حجم خوری اصلا با طرح جدید برطرف نشده و هیچ وقت هم نخواهد شد. این طرح فقط سرعت رو تصمین می کنه، منتهی هزینه این تضمین رو هم کاملا از مشتری دریافت می کنه. طرح های قبلی و جشنواره ها خیلی واسه کاربرای کم مصرف بهتر بودن تو این شک نکنید.
    وقتی یه نفر سرعتش 512 یا یک مگه یا 2 مگه؟ دیگه تضمینش چه دردی ازش درمون می کنه؟ تو طرح های قبلی سرعت خیلی بیشتر از این رو با ترافیک بیشتر و قیمت خوب می شد خرید. مثلا عصرانه آسیاتک یا 200 گیگ آسیاتک یا 100 گیگ شیش ماهه پارس و 200 گیگ شاتل و ....
    Last edited by AliMirzaie; 04-12-2017 at 15:30.

8. 2 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

تو این انجمن یعنی کسی از شرکت شبدیز اینترنت نداره بیاد یه تست پینگ و سرعت بذاره و یه توضیحی راجب وضعیت و کیفیت اینترنت این شرکت بده؟؟؟

10. 2 کاربر از maniya12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

تازه تخفیف دادم که با پیکان.مقایسه کردم و الا تشبیه طرح های قبلی به پیکان توهین به پیکان هس[emoji16]
    وقتی نیم گیگ اینترنت رو میدادن ۲۵ تومن والان ۱۶۰ گیگ رو میدن ۸۰ تومن به نظرم کاملا مشخصه که طرح جدید چقدر بهتر از قبلی ها هست و تو طرح های قبلی چه پولایی که از مردم نمی گرفتند و برای خودشون سهام می خریدند و ....
    حالا این نظر من و اکثریت کاربرا هست نظر شما هم محترم
    دقیقا درست می گین شما الان مدیران شرکت های اینترنتی دارن آتیش می گیرن و تنها امیدشون به همین کم مصرف هاست که اعتراض کنن تا دوباره حجم فروشی خودشون رو آغاز کنند.

12. 2 کاربر از majnoon21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خداییش دوستانی که با فروش حجمی در کنار طرح های جدید مخالفن یه دلیل منطقی و فنی واسش بیارن. دقت کنید گفتم در کنار، یعنی این طرحای جدیدم به قوت خودشون باقی بمونن.
    هیچ کس منکر این نیست که این طرح واسه کسایی که مصرف بالاتر از متوسط دارن عالیه. ولی بقیه چی اینجا برگ چغندرن یا سیاهی لشکر. باید هر دو نوع سرویس باشه که ارائه شه که همه راضی باشن. یا حداقل تنوع بیشتری به طرحای فعلی بدن و مثلا 8 مگ و 4 مگ 15-20 گیگ هم بفروشن با قیمت 20 و 25 تومن و با شبانه رایگان حالا میتونن واسه این نوع سرویسا تضمین سرعت رو کمتر کنن. شک نکنید که همون طور که یه زمانی ناحدود رو ور داشتن و گفتن فقط حجمی باشه و بعد پشیمون شدن و غیر حجمی رو برگردوندن و هر دو رو کنار هم فروختن در این موردم همون اتفاق تکرار می شه.
    Last edited by AliMirzaie; 04-12-2017 at 16:46.

14. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Antonio1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تو این فروم علنا دارن میگن پرمصرفها باید به پای ما کم مصرفها بسوزن
    این حرفارو میزنید که شرکتهای مثل شاتل یه عمر سوارمون میشن

Sent from my LG-M320 using Tapatalk

16. 8 کاربر از Antonio1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •