و افرادی که همچنان علاقه دارند لقمه را دور سر خود بچرخانند![]()
و افرادی که همچنان علاقه دارند لقمه را دور سر خود بچرخانند![]()
وقتی از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخوای بسته ترکیبی بگیری،رمزی که برات میفرسته رو باید چکار کنی؟پول رو باید چطوری بدی؟
سلام عزیز
24 گیگ شبانه 10000 تومان
518#*555*
همگی خط ها ایرانسل را خاموش کنید 10 دی یادتون نره
Last edited by amir_naser; 30-12-2014 at 20:20.
ممنون دوست عزیز
برا من هم فعال شد و همین پیام اومد.حالا این واقعا نامحدود یک ماهه هست؟
آقا واسه یکی که اکثرا با یه شماره ایرانسلی تماس داره چیکار کنیم کمترین هزینه بیوفته
شماره جادویی رو فعال کردم 2 تومن کم کرد ولی تست گرفتم دیقه ای 70 بازم کم میکنه
حالا این طرح نقره ای پایا چی هست؟
پیداش کردم اما چه ربطی به اینترنت ماهیانه نامحدود داره؟ هیچ ربطی
ایرانسل در جشنواره پاییز ۹۳ طرح مقرون به صرفه نقره ای پایا را جهت افزایش رفاه و کاهش هزینه شما مشترکین ارجمند سیمکارت های اعتباری، عرضه میکند. شما میتوانید به صورت رایگان و از طریق کد دستوری #۳*۶*۳*۵۵۵* طرح نقره ای پایای ایرانسل را فعال کرده و از مزایای ویژه آن برخوردار شوید:
* ایرانسل به ایرانسل از ۶۶۹ ریال به ۵۳۵ ریال با ۲۰% تخفیف از ساعت ۲۱ تا ۸ صبح برای ۳۰ روز
* ایرانسل به خط ثابت از ۷۹۹ ریال به ۶۶۹ ریال با ۱۶% تخفیف تمامی ساعات شبانه روز برای ۳۰ روز
تعرفه مکالمات پس از استفاده این طرح :
ایرانسل به ایرانسل و خط ثابت: ۷۲۹ ریال - ۳۰ روز
ایرانسل به سایر اپراتورهای تلفنهمراه: ۹۲۹ ریال - ۳۰ روز
توضیحات :
- مهلت استفاده از مزایای طرح نقره ای ایرانسل ۳۰ روز است.
- در هر زمان تنها امکان استفاده از یک طرح تشویقی وجود دارد و مشترکین عضو جزیره هوشمند ایرانسل و سایر طرح های تعرفه نیز امکان استفاده از این طرح را ندارند.
- مشترکین ایرانسلی برای برقراری تماس با سایر ایرانسلی ها در هر جای ایران، هیچگونه هزینه جابجایی پرداخت نمی کنند و در هر جا که باشند تحت پوشش تعرفه یکسان خواهند بود
Last edited by ak313; 30-12-2014 at 17:02.
روش جدید کلاه برداری!
فکر کنم امروز خیلی ها گوشیشونو خاموش کردن اینم طرفندی برای روشن کردن دستگاهها.
طبق قوانین تاپیک ترویج مطالب دروغ چه مجازاتی داره. چرا نام کاربری ایشون بن نمیشه
بله به شرطی که ایرانسل یک سرعتی رو هم تضمین کنه و فردا دستتون جایی بند باشه نه اینکه بین 10 تا 2000 نوسان داشته باشه
این هم از نماینده دروغین ایرانسل ! که از بی اطلاعی مردم سوء استفاده میکنه و طرح پایا رو به عنوان اینترنت نامحدود معرفی میکنه.
نشر اکاذیب هم که شکر خدا مجازه برای ایشون و فقط پست های امثال من که میگیم این آقا هیچ کاره هست تو ایرانسل باید پاک بشه !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)