سویئچ های زیر ساخت مخابرات مازندران که چینی بوده آتیش گرفته![]()
سویئچ های زیر ساخت مخابرات مازندران که چینی بوده آتیش گرفته![]()
من هم از هیچ شرکتی بدگویی نکردم به خدا! فقط چیزی رو که میبینم می گویم و در حال حاضر :
1-میبینم که مخابرات در ابتدا برخلاف قوانین سرعت و کیفیت بالاتر و قیمت پایینتر ارائه داده و پس از جذب مشترک به مقدار کافی! ریده تو اینترنتش.
(آره، دقیقا درسته! به نظر شما دادن سرعت بالاتر از چیزی که در قرارداد نوشته شده درحالی که طبق قوانین سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي دادن سرعت بالای128کیلوبیت به کاربران غیر مجازه، خلاف قوانین نیست؟پس چرا مخابرات حتی به کاربران سرویس 128 نامحدودش سرعت بالای 200،300کیلوبایت میداد؟؟؟)
2-میبینم که مخابرات با وجود اطلاع از کمبود پهنای باند و مشکلاتی که قطعا پیش میومد باز هم اقدام به واگذاری پهنای باند و سرویس دهی میکنه!
3-میبینم که باوجود کمبود پهنای باند(که شما دائما حرفشو میزنی) مخابرات سرویس با حجم نامحدود ( 999گیگ!) با سرعت غیرواقعی و قیمت بسیار پایین ارائه میده!
شما فکر میکنید که شرکتهای خصوصی هم پهنای باند با قیمتی که مخابرات تهیه میکنه تهیه میکنند اما با قیمت بسیار بالاتر ارائه میدن؟
شما فکر میکنید که شرکتهای دیگر از مشترک زیاد و درآمد بیشتر بدشون میاد؟
شما فکر میکنید که الان مخابرات با این قیمتها سود به مراتب کمتری نسبت به شرکتهای خصوصی در میاره و داره به ما صدقه میده؟
من از شما خواهش میکنم اگر از دستتون برمیاد کاری کنید تا مخابرات قیمت سرویسهاشو بالاتر ببره وگرنه اگرخدایی ناکرده مخابرات ورشکست شه ما باید چه کار کنیم؟![]()
Last edited by mey123; 08-08-2013 at 16:27.
یکی از دوستام فامیلشون تو مخابراته ازش پرسیدم میگفت اینا سرعتا رو میخوان واقعی کنن به بهونه خرابی سرعت رو پایین تر از سرعت واقعی اوردن که توقع یوزرا کم بشه بعد سرعتا رو واقعی میکنن
مثل قضیه گرون کردن سکه که یهو 2-3 برابر شد بعد 50 هزار تومن ارزون تر میکنن ملت میگن دمشون گرم چقدر ارزون شده !
راست و دروغش با خودش !
با این اوضاع حتما دارن درست میکنن پیگ که زیر بالای 1000 نره و تایم اوت نداشته که از نظر مخابراتکیفیتش پایداره.اینا میخوان با یه فناوری جدید سرویس به مشترکاشون بدن
به به به به به به
من که میرم به خاطر این کار ازشون تشکر میکنم از مخابرات
![]()
Last edited by hossein 1994; 08-08-2013 at 16:48.
اگر سرعت ها درست بشه هرگز سرعت 128 با 1 مگ مثل سابق یکسان نخواهد بود. شاید تو این مدت سرِ همین قضیه که چجوری سرعت ها رو از هم تفکیک کنن گیر کردن ..
سرعت واقعی شده البته کمی از واقعی کمتر امروز رفتم ی نفر 512 محدود طرح قدیم داشت دیدم سرعت غالیه دانلود تا 130 میرفت تا55 بالا پایین میکردپس واقعی شده چ لزومی داره نت من که 128 هست مال اون که512 هست بغل هم از یک کاپو نت میگریم مال اون سرعتش بیشتر باشه
من الان تا شنبه منتظر هستم که چیکار میکنن
اگر واقعا سرعتا رو واقعی کنن چه لزومی داره که بمونیم مخابرات با این همه بیکیفت میریم یه شرکت دیگه درسته که یه خورده قیمتش بالاست ولی کیفیت رو داره هیچ شرکتی نامحدود رو مثل اینا این سرعت نمیده یکی از دوستام تو مرکز ما نامحدود برنزی 128 داره همین قیمت مخابرات سرعتش 30 هست چه فایده ای داره که 8 بگیریم![]()
دوستان عزیز
کسی اینجا 1مگ نا محدود داره؟ سرعت دانلود چنده؟
الان این سرویس دینامیته؟
یا سرویس معمولیه های وب هستش؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)