دوستان وضعیت نتتون چطوره ؟
من 1 گیگ دارم از اسلامشهر ! تا همین 1 ساعت پیش هم خوب بود اما الان سرعتم اومده روی 40 50 تا !
دوستان وضعیت نتتون چطوره ؟
من 1 گیگ دارم از اسلامشهر ! تا همین 1 ساعت پیش هم خوب بود اما الان سرعتم اومده روی 40 50 تا !
دوستان بهتون پیشنهاد میکنم نسخه ی جدید اپرا رو نصب کنید سرعتش با نسخه های قبلی واقعا فرق کرده البته اینم بگم من خودم با کروم حال میکنم ولی از صبح از اپرا استفاده میکنم سرعتش خیلی خوبه.http://filehippo.com
به به اسپید تست هم باز شد به سلامتی
40 برابر؟اونوقت اینترنت هست یا اینترانت؟!در وضعیت فعلی کاربران شخصی اینترنت در ایران با سرعت حداکثر ۲۵۶ کیلوبیت در ثانیه از اینترنت استفاده میکنند. رقم وعده داده شده احمد معتمدی، ۴۰ برابر این سرعت است10 مگابیت هم بدن با این وضعیت اختلال سرعت خارجی و فیلترینگ با 128 عملا فرقی نداره!!
جالبه شورای عالی فضای مجازی و شخص وزیر و ... تو مقاطع مختلف اعتراف کردن به اینکه اختلالات منشا امنیتی داره بعضی نوابغ چرا هنوز روی پهنای باند که ایام خاصی کم میشه تاکید دارنتوجه دارین پهنای باند به صورت هوشمند کم میاد مثلا یه سری پروتکل ها مشکلی ندارن و یه سری سرعت در حد صفره
مراجع و مسئولین مختلف اینترنت و شبکه اجتماعی رو جاسوس و ابزار دژمن می دونن یا تماس تصویری رو حرام !! تو این شرایط بعد از این همه هزینه برای سانسور و محدود کردن ارتباطات و اینترنت و ... من ساده همش فکر می کنم با یک کلید و عوض شدن مامور اجرا همه چیز گل و بلبل میشه
البته امیدواریم که بشه ...
یادش بخیر دایل آپ و اپرا زوج خوبی بودن یه زمانی ... البته این اینترنت پر سرعت نامحدود هم یک سور زده به دایل آپدوستان بهتون پیشنهاد میکنم نسخه ی جدید اپرا رو نصب کنید سرعتش با نسخه های قبلی واقعا فرق کرده البته اینم بگم من خودم با کروم حال میکنم ولی از صبح از اپرا استفاده میکنم سرعتش خیلی خوبه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
یه سریا مثل اینکه علاوه بر مشکل ادراک مشکل بینایی هم پیدا کردن مثلا یه مطلبی یه زمان نوشته میشه تا آخر عمر مثل ضبط صوت تکرار میکنن یکی از برق بکششون بیرون . یه هفته خاص چند صد هزار نفر ثبت نام جدید کردن و سرعتا ترکید , کسی نگفت اختلال امنیتی تا ابد وجود نداره!!
اینم سرعت دانلود از جیمیل با https معجزه است نه؟ایشالا از این شانسا به رفیق گالیور هم رو بیاره یه روز از پستای مشعشعش محروم بشیم
![]()
بعد از چند بار نلاش مجدد و ریفرش:
دیگه سرچ گوگل و تحریم شکن ها و غیره بماند ...
اینم مشت محکمی بود بر دهان ...
بعضی ها انقدر ادراک ندارن شرایط خودشون رو به همه تعمیم ندن از دو سه روز پیش همه دارن مینالن این همه ناراضی یه ارزشی هم راضیانقدر خنده داره که مشکل قطع شدن تحریم شکن ها و سرعت خارجی و پروتکل های امن تو بازه های خاص مثل حماسه رو گردن پهنای باند بندازیم که میشه سوتی جاودانه
اومدن مخابرات ثبت نام کردن کل کشور قطع شده
بعضی پروفسورها اول فرمودن تقصیر دانلود کاربراست بعدا معلوم شد نه یهو زیاد ثبت نام کردن بدون اینکه پهنای باند کافی داشته باشن که بازم تقصیر کاربراست خدایا این سوژه خنده رو از ما نگیر!
![]()
هیچ موشکلی هم وجود نداره اینا ببین برای من درستهاینجا هم فقط برای من ارزشی هست که بیام بگم همه چیز اوکی هست هرکی غیر از این بگه من ناراحت میشم و بهم فشار میاد
![]()
در ادامه اختلالات جور باجور هفته امروز چیز عجیبی هم در مخابرات و هم در شرکت سپنتا دیدم
من چندین سرور از اروپا دارم
صبح نصفشون SSL رو میخوندند و دانلود و نرمال
نصفشون SSL رو اصلا رد نمیکنند........................
کم کم به لحظات ملکوتی توهم داریم نزدیک میشویم....
ادیت:
نمیدونم این حالت هم الان رفع معضل شد ایران دیگه خر تو خر (عذر میخوام از لهنم) کی میفهمه کی واکنش نشون میده کی حق اعتراض داره...(جسارت نشه منظور اقایان هستند نه دوستان)
بگذریم
همچنان داستان تایم اوت تو ip های خارجی هست البته نه کل دنیا ولی 80% هست
تایم اوت = عدم استفاده از سرویس مشتری در ان زمان
حالا اینو میفهمند یا نه این خودش یک مشکل و مسئله هست![]()
Last edited by italodance; 03-07-2013 at 11:03.
اقا من که خیلی ناراضی شدم از این اینترنت 1مگ دارم کوچ میکنم به سرویس 512 اسمی و 10 گیگ حجم شرکتی تا ببینم اونجا اوضاع چطوره .. شبا با 30 ک.ب هم به زور میشه دانلود کرد الان.
دوستان با یه مشکل جدید مواجه شدم
اول هفته سرویس 2 مگ من فعال شد ولی مشکلش اینه که
وقتی میذارم برای دانلود حدود 20 ثانیه با سرعت 245 دانلود میکنه
ولی بعدش سرعت میاد روی218 تا 220. اینم تصویر مشخصات مودم
به 2020 زنگ زدم گفت روی خط نویز داری
کسی راهکاری داره؟
خطت که خوبه.
ولی شما توجه کن نامحدود گرفتی نه محدود!!
همینش هم خیلی عالیه...
آره . منم از همین تعجب میکنم چون خط اصلا نویز نداره
این خط برای اینترنته و تلفن بهش وصل نیست.
آخه میخوام بدونم چرا اولش 245 میده بعدش 220 میشه
این 25 کیلوبایت چی میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)