دروازهبان تيم فوتبال سايپا گفت: کار بدي انجام ندادم و فقط پس از گرفتن پنالتي، شادي کردم اما تماشاگران پرسپوليس به من فحش ناموسي دادند.
ابراهيم ميرزاپور در مورد فحاشي هواداران در بازي با پرسپوليس اظهار داشت: من با تمام وجود بازي کردم تا بتوانم براي سايپا مؤثر باشم. انتظار نداشتم به من فحش بدهند. کار بدي انجام ندادم و فقط پس از گرفتن پنالتي، شادي کردم.
دروازهبان تيم سايپا افزود: تمام تماشاگران را دوست دارم اما هواداران تيم مقابل از من انتظار دارند گل بخورم و تيمشان برنده مسابقه شود. من براي برد سايپا تلاش ميکنم. اميدوارم به اتفاقات رخ داده ديدار با پرسپوليس رسيدگي شود تا ديگر اين مسائل در ورزشگاهها رخ ندهد.
ميزاپور ادامه داد: در روز ديدار با پرسپوليس پدرم به تهران آمد تا از نزديک بازي را تماشا کند، اما قبل از شروع مسابقه از حضور در ورزشگاه خودداري کرد. دليل نيامدن پدرم اين بود که احتمال ميداد در ورزشگاه به من فحاشي شود و او از اين مسئله ناراحت ميشد.
اين دروازهبان با اظهار تأسف از اتفاقات ديدار با پرسپوليس، گفت: از هواداران انتظار نداشتم به من فحاشي کنند. بدتر آن است که فحش ناموسي داده شود.
ميرزاپور در مورد ديدار با سرخپوشان پايتخت، خاطرنشان کرد: پرسپوليس بازي خوبي کرد اما بدشانس بود. ما نيز بازي خوبي کرديم و توانستيم پيروز ميدان شويم.
دروازهبان تيم سايپا در مورد پنالتي گفت: در پنالتي هميشه براي بازيکن و دروازهبان، شانس برابر وجود دارد. محسن خليلي پنالتي را خوب زد و من نيز آن را خوب گرفتم.
football3.ir