طرحت چیه عزیز؟
برای تغییر ای پی باید مودم رو ریست کنید تا ای پی جدید بگیره بعد تست کنید ببینید سرعت چطوره؟
طرحت چیه عزیز؟
برای تغییر ای پی باید مودم رو ریست کنید تا ای پی جدید بگیره بعد تست کنید ببینید سرعت چطوره؟
طرحم 256k هست
ولی وقتی من خریدم با سرعت 1024 خریدم :
اینو خودمم بلد بودم
تا 1 هفته پیش کار میکرد
ولی الان کار نمیکنه!
گفتم شاید دوستان روش دیگه ای یاد دارن ک سریعتره!
ميگم منظور از ريست كردن خاموش و روشن كردن مودمه ديگه آره؟![]()
نه عزیز گویا سرعت طرح های پایین تر محدود شده ووقتی خودشون این کاررو می کنند دیگه هیچ روشی جواب نمی ده
بله خاموش وروشن کردن مودم حتی اونایی که ازطریق کانکشن دستی وصل می شن می تونن همون کانکشن رو دیسی کنن دوباره کانکت شن احتیاجی به ریست خود مودم نیست
شخضا 9گیگ دزدین تازه کارمندشونم هستیم ولی به هر دری زدیم بر نگردوندن! رفتم دیدم یک ریز مسخره ای زده بوذن یعنی سندسازی کرذده بودن
1.8 گیگ رو تو 45 دقیقه دانلود کرده بودم تو ریز زده بود
مخابرات دزد
سلام دوستان
لطفا امشب در بازه رایگان(البته نه اون 10 دقیقه اول!) همه دوستان به کمک برنامه تحت وب زیر یک تست بگیرید و اینجا بزارید ببینیم از بررسی تست ها چیزی دستگیرمون میشه
"چگونه باید متوجه شویم که ISP ما در راه سرعت دانلود و آپلود ما محدودیت ایجاد کرده و آیا اینکه یکسری از ترافیکهای خاص را ممنوع نموده و درگیر آنچه به اصطلاح «شکلدهی به ترافیک» نامیده میشود ـ Traffic Shaping ـ شده است یا خیر؟ این موضوعی است که بسیاری از کاربران دغدغه آن را دارند و به هر حال دانستن آن خالی از لطف هم نیست...."
ویرایش:
این لینک و اون ابزاری که داخلش معرفی شده رو بنده هم خودم تازه امروز دیدم و از طرز کار دقیقش خبر ندارم و احتمالا در مورد تست ترافیک داخلی(سایت های داخل) جواب نمیده و فقط در مورد ترافیک خارجی هست
Last edited by Milad_Sky; 30-11-2013 at 21:32.
ما که با هر زبونی با این بابا حرف زدیم فایده نداشت، فقط پیچوند و مشتی اراجیف تکراری بصورت طوطی وار تحویل داد. فایده ای هم نداره بیخود وقتتوت رو تلف نکنین و اگه دنبال حقتون هستین یه راه دیگه پیدا کنین. تخصص این و امثالش رو بهتون گفتم، اینا شگردشونه پیچوندن و وارد کردن شما به یه دیالوگ فرسایشی و بی نتیجه بطوریکه خودتون خسته بشین و قیدش رو بزنین!
در مورد این درست شدن سرعت ها برای من که چنین چیزی نیست. من طلایی دارم و شبانه دو حالت داره یا بهترین حالت که 90 یا همون زیر 10 اگه صد بار هم تغییر آی پی بدم تاثیری نداره! لعنت خدا بر همشون
دوستان اگه ایشون اومدن در مورد آی پی های شروع شونده با 46 بهشون بگین این آی پی نت نداره .. لطفا از لیست DHCP حذف بشه ...
سلام
اگر منظورت دی ان اس دیفالت مخابراته 46.100.123.126
من الان پینگ گرفتم 37 بود
یا منظورت چیزه دیگه ای است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)