تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 813 از 1185 اولاول ... 313713763803809810811812813814815816817823863913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,121 به 8,130 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه tehran corner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    The War Zone

پيش فرض

دوستان ادکلن های rio collection رو پیشنهاد می کنید؟
    مثلا اون 2 تا که می گن بویه مشابه euphoria-chanell allur sport داره؟
    موندگاری دارن یا اصلا بی خیال این برند بشم و تو این رنج قیمت برم سراغ چیزه دیگه ای..من قبلا euphoria میزدم که از بوش راضی بودم اما موندگاریش نه, یکی از بچه همینجا captain black رو پیشنهاد داده بود.
    ریو کالکشن یک زمانی ارزان بود
    خوب به خاطر ارزان بودن می‌شد حرفی نزد
    ولی الان ۵۵ تومان است
    به لعنت شیطان هم نمی‌ارزد
    حیف یک هزار تومان پول دادن برایش

کاپیتان بلک اگر از بویش خوشتان می‌آید
    خوب است؛ فقط یادتان باشد چند نوع دارد
    یکیش هست خیلی بوش قوی است؛ جلدش چرمی است؛ جعبه‌اش چوبی است
    یکی دیگر بوش ملایم‌تر است؛ شیشه‌اش شفاف است؛ مایع داخل آن را می‌توانید ببینید
    بسته به میل خودتان انتخاب کنید
    Last edited by tehran corner; 15-01-2013 at 02:16.

2. 4 کاربر از tehran corner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    کاپتان بلک رو هنوز بو نکردم رفتم برای خرید اون رو مد نظر قرار می دم.
    راستی حالا که ریو مناسب نیست زیر 100 چی پیشنهاد می دید با توجه به اینکه ادکلن قبلیم euphoria for Men بوده؟ (البته از موندگاریش راضی نبودم اما عاشق بوشم)

4. این کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tehran corner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    The War Zone

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    کاپتان بلک رو هنوز بو نکردم رفتم برای خرید اون رو مد نظر قرار می دم.
    راستی حالا که ریو مناسب نیست زیر 100 چی پیشنهاد می دید با توجه به اینکه ادکلن قبلیم euphoria for Men بوده؟ (البته از موندگاریش راضی نبودم اما عاشق بوشم)
    شما اگر از ایفوریا خوشتان آمده؛ ولی از ماندگاری‌اش گلایه دارید
    می‌توانید ایفوریا اینتنس را امتحان کنید؛ تندتر از خود ایفوریا است و ماندگاری‌اش بهتر است

به شما پیشنهاد می‌کنم بلک کنت کول و انک نوآق لالیک بو کنید
    ماندگاری و پخش بویشان به شرط اصل بودن حرف ندارد

6. 3 کاربر از tehran corner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من هنوز EDP این ادکلن و تست نکردم . بوش یکم فرق داره با EDT اِش ؟ یکی گفته تا 4-5 ساعت پخش بو داره موندگاری هم تا 12 ساعت ( EDT شو گفته ) ! ولی خیلیا شاکین از پخش و موندگاریش خدایی!
    EDP لانویی دلوم با نسخه EDT ش فرق دارد
    در توی ادوتویلتش بوی هل؛ لاوندر؛ برگاموت؛ زیره سیاه به مشام می‌رسد

ولی در پرفیومش ما بوی غلیظ میوه‌ای داریم به همراه فلفل سیاه؛ لاوندر؛ وانیل؛ بادیان رومی؛ ویتور؛ پچولی
    به جرات می‌گویم لانویی دلوم ایو سن لوقن نسخه پرفیومش با نسخه ادوتویلتش خیلی فرق می‌کند

با اینکه نسخه ادوتویلتش خیلی پرفروش‌تر و محبوب‌تر است
    ولی من از نسخه پرفیومش در هوای سرد بیشتر خوشم می‌آید

نسخه ادوتویلتش به درد پاییز می‌خورد ولی پرفیومش به درد چله زمستان
    هر دو نسخه اگر اصل باشد ماندگاری و پخش بویشان حرف ندارد

به نظر من از ۴ الی ۵ ساعت ۱۲ ساعت هم گذشته است
    تا یک هفته ماندگاری دارد و چار تا پنچ روز هم پخش بو

این رایحه از زمان اسپری تا پخش بو رفت و برگشت‌های مختلفی را تجربه می‌کند
    یک لحظه یک بویی می‌دهد یک ساعت بعد یک بوی دیگر
    هر لحظه و هر زمان برای خودش داستانی دارد

رایحه ی مرموز و اسرار آمیز این عطر آن را به یکی از محصولات جاودانه ی جهان تبدیل کرده
    که جذابیت های خود را در سال های دورتری در آینده توسط طرفداران بی شمارش به تصویر خواهد کشید
    بله بوی پرفیوم با تولیت متفاوت هست. در پرفیوم رایحه کمی حالت فروتی (میوه ایی) به خودش میگیره و البته به صورت خشک و مجلسی که خیلی شیکش میکنه. موندگاری حتی بالای 12 ساعت هم تضمین میکنم. اونهایی که ناراضی هستند به دلیل نوع بوی این عطر هست. رایحه به گونه ایی هست که مشام خیلی زود بهش عادت میکند چون از اون اسپایسی های شرقی نیست
    والا منم مدتهاست سوال واسم پیش اومده راجع به این ادکلن
    اینکه گفته میشه EDP و EDT بباهم فرق دارن که به گفته دوستان فرق دارن،حالا باتوجه به توضیحاتی که در مورد زمان استفاده این دو نوع و رایحش گفتین در مجموع کدوم یکیو چه از نظر دلپذیریه رایحه در درجه اول و بعد ماندگاری و ... پیشنهاد میکنن دوستان؟
    دومین مورد درمورد مدت ملندگاری هس،خیلی اختلاف نظر درموردش هس،یکی میگه کمه و یکی میگه زیاده،یعنی دوستانیکه میگن مدت ماندگاریش پایینه غیر اصلشو تهیه کردن یا با پوستشون این عطر سازگار نبوده یا ...؟دلیل واقعا چیه؟

8. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ریو کالکشن یک زمانی ارزان بود
    خوب به خاطر ارزان بودن می‌شد حرفی نزد
    ولی الان ۵۵ تومان است
    به لعنت شیطان هم نمی‌ارزد
    حیف یک هزار تومان پول دادن برایش
    حرف شما درسته ولی خب اونی که 50 تومن بیشتر پول نداره مجبوره از همینا بخره دیگه
    یه چیزه دیگه هم اینه 20 تومن اون موقع با 50 تومن الان ارزشش یکیه چون در واقع ارزش پول ما کم شده !
    دومین مورد درمورد مدت ملندگاری هس،خیلی اختلاف نظر درموردش هس،یکی میگه کمه و یکی میگه زیاده،یعنی دوستانیکه میگن مدت ماندگاریش پایینه غیر اصلشو تهیه کردن یا با پوستشون این عطر سازگار نبوده یا ...؟دلیل واقعا چیه؟
    من خودم پرفیوم رو دارم پخش بوش متوسط هست و موندگاریش واقعا عالیه در حد 1 روز روی لباس حتی !
    Last edited by MOHAMMAD2010; 15-01-2013 at 16:39.

10. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چند روز پیش yves saint laurent la nuit de l'homme رو تو هایلند امتحان کردم 1 روز کامل بوش رو مچ دستم بود 3 ساعت اول بوش تندتره و خانوما شاید خوششون نیاد اما بعدش بوش ملایم تر میشه, روز دوم هم بود اما باید بینی رو بهش نزدیک می کردم , جالب اینجا بود هر وقت دستم رو می شستم مخصوصا اواخر روز اول بوش دوباره پخش میشد(پوستم فکر کنم چربه)..حتما اصل بوده دیگه اما قیمتش زیاد بود 279 تومن بود

burberry london رو هم امتحان کردم بوی ملایمی داشت که رو پوست من 5 ساعت بیشتر نموند البته تا اواخر روز اگه بینی رو نزدیک پوست می کردی هنوز استشمام میشد..بیشتر بدرد تماس با خانوم ها می خوره!
    شاید رو لباس بوی اینا بیشتر هم بمونه(نمیدونم پستم چرا همش بهم می ریزه)
    Last edited by satansilent; 15-01-2013 at 18:46.

12. 2 کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فرید جان می دونی که من شمالم. این موندگاری که میگی قاعدتا" تو حالت استاندارد هست ؛ نه برای آب و هوای شرجی شمال؟ میشه اعداد و ارقام تقریبی بدی از پخش بو و موندگاری EDP و EDT این عطر؟ موندگاری 12 ساعت هم برای من خوبه ، ولی پخش ...

والا خودتون بهتر میدونید که اعداد و ارقام دادن در مورد چنین چیزهایی چاره ساز نیست.

یک مورد هم که من نظرم با خیلی ها متفاوت هست اینه که به نظر من عطر توی آب و هوای شرجی بهتر دوام میاره تا آب و هوای خشک. این نظر شخصی بنده هست که احتمالا مخالفان زیادی هم داره

14. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

والا خودتون بهتر میدونید که اعداد و ارقام دادن در مورد چنین چیزهایی چاره ساز نیست.

یک مورد هم که من نظرم با خیلی ها متفاوت هست اینه که به نظر من عطر توی آب و هوای شرجی بهتر دوام میاره تا آب و هوای خشک. این نظر شخصی بنده هست که احتمالا مخالفان زیادی هم داره
    منم قبول دارم. عطر تو هوای مرطوب بیشتر می مونه. ولی هوای شمال گرم هست و ماندگاری عطر در هوای گرم کمتر از هوای سرد می باشد.

16. 2 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نه اتفاقا درسته چون تبخیر تو این هوا کمتره ولی یه جای خشک تبخیر به شدت بالاست

18. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم قبول دارم. عطر تو هوای مرطوب بیشتر می مونه. ولی هوای شمال گرم هست و ماندگاری عطر در هوای گرم کمتر از هوای سرد می باشد.
    نه اتفاقا درسته چون تبخیر تو این هوا کمتره ولی یه جای خشک تبخیر به شدت بالاست

در مورد موندگاری آره ، علی القاعده تاثیر رطوبت باید مثبت باشه ، ولی نظر شخصی بنده در مورد پخش بو عکس هست. این رطوبت پخش بو رو کم می کنه! ادکلنی هم که موندگار باشه ولی پخش بوش خوب نباشه ، ادکلن نیست !!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •