تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 813 از 4105 اولاول ... 31371376380380981081181281381481581681782386391313131813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,121 به 8,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خودم نامه اش رو گرفتم.
    اگه یادتون باشه من که یه عضو کوچیکی از بچه های اینجا هستم گفته بودم که هیچ گربه ای در راه رضای خدا موش نمیگیره.
    چرا باید بیان بگن 3 ماه اضافه خدمتها بخشیده میشه؟ غایب ها بخشیده میشن و ...؟
    چون شما زودتر اعزام بشین به خدمت

خدمت از اعزامی های 1/1/91 اینطور شده
    زیر دیپلم 24 ماه - دیپلم 21 ماه - فوق دیپلم 20 ماه و همینطور بسته به مدرکت زمانش کم میشه
    واسه غایبین هم اگر کمتر از 6 ماه گذشته باش از مشمول شدن خودتو معرفی نکنی 3 ماه اگه بیشتر از یک سال گذشته باشه تا 6 ماه اضافه خدمت سنواتی میخورین!!!
    سرباز خیلی خیلی کم شده . احتمالا این قانون مقطعی هست شاید دو سه سال دیگه برش دارن دوباره!

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت fj6621's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خودم نامه اش رو گرفتم.
    اگه یادتون باشه من که یه عضو کوچیکی از بچه های اینجا هستم گفته بودم که هیچ گربه ای در راه رضای خدا موش نمیگیره.
    چرا باید بیان بگن 3 ماه اضافه خدمتها بخشیده میشه؟ غایب ها بخشیده میشن و ...؟
    چون شما زودتر اعزام بشین به خدمت

خدمت از اعزامی های 1/1/91 اینطور شده
    زیر دیپلم 24 ماه - دیپلم 21 ماه - فوق دیپلم 20 ماه و همینطور بسته به مدرکت زمانش کم میشه
    واسه غایبین هم اگر کمتر از 6 ماه گذشته باش از مشمول شدن خودتو معرفی نکنی 3 ماه اگه بیشتر از یک سال گذشته باشه تا 6 ماه اضافه خدمت سنواتی میخورین!!!
    سرباز خیلی خیلی کم شده . احتمالا این قانون مقطعی هست شاید دو سه سال دیگه برش دارن دوباره!
    مگه امسال مدرک هم تاثیر داره؟

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبر جدید :
    موضوع برنامه ی نوبت شمای BBC در روز دوشنبه 28 فروردین به همین قانون جدید سربازی (افزایش از 18 به 21 ماه و حذف کسری ها) اختصاص پیدا کرده .
    برای بار صدم میگم متاسفم . اونقدر رسانه های داخلی آدم حسابمون نکردن که بالاخره سوژه دست بیگانه افتاد . نمیدونم شاید هم حتما باید صدای مردم دور کره ی زمین بچرخه بعد به مسئولین برسه .
    دوستان اونقدر همت نکردین برین کامنت بذارین ، که اینا هم موضوع برنامه ی فرداشون رو از سربازی به انفجارهای افغانستان تغییر دادن .
    برین یه ایمیلی کامنتی چیزی بذارین حداقل پس فردا شاید برنامشون در مورد سربازی بشه . باشگاه خبرنگاران جوان هم به درد جرز لای دیوار میخوره . باز دم خبرآنلاین گرم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

۴۱- اعمال پیوند عروق کرونر و تعویض دریچه‌های قلب و گذاشتن پین میکرهای دائمی که علیرغم انجام عمل درجاتی از نارسایی قلب وجود داشته باشد.

تو قوانين نظام وظيفه نوشته اگه كسي پدرش اين عمل رو انجام داده باشه معافه. آيا حتما بايد تاريخ عمل جديد باشه؟(ديونه ميشه آدم از اين بامبولايي كه اينا در ميآرن)
    دوستان كسي جواب سوال منو نميدونه؟ عمل قلب باز معافه ديگه كسي تجربه داشته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ما ها کوچکتر از اونیم که به خوایم قانونی رو تغییر بدیم ... ما ها باید اجرا کنیم ... لحن پیام دعوت به خدمت رو با دعوت اسفند مقایسه کنید ... این لحن یعنی حرف نزنین شما باید اجرا کنین ...

7. این کاربر از sera65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان كسي جواب سوال منو نميدونه؟ عمل قلب باز معافه ديگه كسي تجربه داشته؟
    شما بهتره به نظام وظیفه شهرتون برید و از اونها سوال کنید چون بهترین راهنمایی رو اونها می تونند بهتون بدهند.
    ---
    شاید سال های قبل 81 راحت خیلی ها با یه شکستن دست هم معافی گرفتند.ولی این روزها اقایون زرنگ شده اند
    توی بیماریها اینها فکر همه جاشو کردند.وقتی می گویند معافیت پزشکی:یعنی برای بیماری صعب العلاج معافی
    می دهند. دیگه فکر این قانون گذارها به اینجا نرسیده اخه کسی که از بیماری صعب العلاج داره رنج می بره به
    فکر سربازی هم می افته.ادمه حاضره چندسال بره سربازی و بدبختی بکشه تا فقط مریضی صعب العلاجی نداشته باشه.

در آغاز فعالیت emechkei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Teh

14

سلام به همگی
    من افتادم 01 تهران، لیسانس کامپیوتر 2/2 اعزامم، کسی نبود ؟!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام.من تازه لیسانس گرفتم.تک پسرم و پدرم 53 سالشه و یکبار سکته قلبی کرده و فنر گداشته.بیماریه فشار خون هم داره و در حال حاضر بیکاره.بنظرتون اگه واسه کفالت اقدام کنم امکانش هست معاف بشم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام به همگی
    من افتادم 01 تهران، لیسانس کامپیوتر 2/2 اعزامم، کسی نبود ؟!!
    من فوق لیسانس صنایع هستم و منم افتادم 01 تو همین تاریخ

12. این کاربر از sera65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت emechkei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام.من تازه لیسانس گرفتم.تک پسرم و پدرم 53 سالشه و یکبار سکته قلبی کرده و فنر گداشته.بیماریه فشار خون هم داره و در حال حاضر بیکاره.بنظرتون اگه واسه کفالت اقدام کنم امکانش هست معاف بشم؟
    سلام
    میشه، من پسر خالم باباش سکته قلبی کرده بود الان دنبال کاراشه
    البته تا اونجایی که میگفت باید 1- برادر بالای 18 سال نداشته باشی 2- مدارک بیماری و سکته و ... پدر باید رسمی باشه (از بیمارستانی که بستری بوده) 3- کمیسیون پزشکی نظر آخرو میده (که البته حساسیت خیلی زیادی دارن !)
    Last edited by emechkei; 15-04-2012 at 22:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •