تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 813 از 1364 اولاول ... 3137137638038098108118128138148158168178238639131313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,121 به 8,130 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

حـــــرفـه ای mofidy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

اين آواترتو بر چه اساسي گذاشتي؟؟
    به خوارزمي علاقه داري يا..
    به این سوال قبلا جواب داده ام.

موفق باشید.

حـــــرفـه ای mir@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

12

فراوان درود بر یگانه سکاندار کشتی ریاضیات اقیانوس پی سی ورلد (اینو که دیگه نمی تونید منکر بشید)

احوال شریف؟ متعلقین خوب هستند انشاءالله؟ صندلی داغ که خسته تون نکرده؟ از پاسخ های مبسوط و ارزشمندتون تشکر می کنم. یک سری سوال دیگه:

1- در سایتی بنده خدایی گفته بود من ریاضیدان هستم و متخصص جبر. البته نه جبر دبیرستان بلکه جبر واقعی. میشه جبر واقعی رو تعریف کنید و بفرمایید چه فرقی با جبر دبیرستان داره؟ جبر مجرد چیه؟

2- فرض بفرمایید با دسته گل 1.5 ساله تون تشریف بردید باغ وحش، ناگهان یک شیر گرسنه از قفس فرار می کنه و به طرف ایشون میاد. عکس العمل شما چه خواهد بود؟ حالا در صورت سوال یک دختر غریبه معصوم رو جایگزین کنید با دختر خودتون و مجدداً پاسخ بدید. (لطفاً نفرمایید هنوز که چنین اتفاقی نیفتاده. فرض محال که محال نیست)

3- شما فرمودید در ریاضی نظریه نداریم؟ مگه چیزی مثل منطق فازی نظریه نیست؟ آیا شما در زمینه نظریات جدید مثل این هم کار کرده اید؟ جدیدتر از منطق فازی نظریه ای به اهمیت اون اومده؟ این پروفسور لطفی زاده ایرانیه؟!

4- در برخورد با دانش آموزان تا حالا چند بار فعل «ضَرَبَ» رو صرف کرده اید؟ با چی؟ (چوب، چماق، کمربند، ...) آخه در برخی از عزیزان دانش آموز فقط این حربه کارگر می افته. اگر دانش آموزی رو بیارید پای تخته برای حل یک مسئله بسیار آسان و ایشون واسته مثل درخت شما رو نگاه کنه چه عکس العملی نشون می دید؟

5- نظرتون راجع به کتاب های درسی دبیرستان در حال حاضر چیه؟ ما یک معلم هندسه داشتیم که همه اش می گفت کتاب های نظام قدیم بهتر بود. نظر شما چیه؟ چرا کتابها هر سال دارن آب میرن؟ حجم مطالب به نظر شما الآن کمه یا زیاده یا کافی؟

6- از برنامه های رادیو و تلویزیون بیشتر به چه نوعیش علاقمندید؟ فیلم ها رو می بینید؟ سریال های طنز هر شبی درپیت رو چطور؟ مَسئَلَةٌ یا شیخ: نظرتون درباره دریافت برنامه های ماهواره ای چیه؟ هَل یَجوز اَم لا؟

7- غیر از ریاضی مطالعه جانبی دارید؟ به ادبیات چقدر علاقه دارید؟ شعر؟ اهل رمان های عامه پسند هستید؟

8- به نظر شریف شما، ذات اقدس واجب الوجود -جلت عظمته- مخلوق کریه المنظری به نام سوسک رو برای چه منظوری آفرید؟ شما از فواید سوسک چیزی می دونید؟

9- نظرتون درباره امتحان چیه؟ چقدر در یادگیری موثره؟ سختش خوبه یا آسون؟ اگر معیار سنجش خوبی امتحان معدل یک کلاس باشه، به نظرتون در یک امتحان مناسب معدل کلاس باید حدود چند بشه؟ درباره کوئیزهای بدون اطلاع قبلی چه نظری دارید؟

10- جوانان فعلی رو با جوانان نسل خودتون چگونه مقایسه می کنید؟ مثلاً از لحاظ همت و پشتکار، شجاعت، پایبندی به اصول، حفظ هویت ایرانی و اسلامی و قس علیهذا

11- فکر می کنید جایگاه یک ریاضیدان یا معلم ریاضی در حکومت عدل جهانی حضرت ولی عصر-عجل الله تعالی فرجه الشریف- چیه؟

12- در امتحان دکتری کدوم دانشگاه ها شرکت کردید؟ آخه به چه بهانه ای پذیرفته نشدید؟ البته سنتون یه کم زیاده ها. مثلاً دانشگاه تهران من دیدم حد اکثر سن برای ورودی دکتری رو 32 در نظر گرفته بود.

13- اگر کشور در معرض تهدید خارجی قرار بگیره تا کجا حاضرید برای دفاع از اون از خودتون بگذرید؟

14- من اکثر افرادی رو که دیدم در المپیادها رتبه های خوب کشوری و جهانی آوردن از خیلی زودتر مثلاً سوم راهنمایی شروع کرده بودند. شمنا قصد ندارید دخترانتون رو در این امر ترغیب کنید؟

15- ADSL یا Dial up ؟

16- اجازه میدید بازهم بیام سوال بپرسم؟!

پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاس گزارم و از تصدیع وقت شریفتون شرمنده

و من الله التوفیق
    Last edited by mir@; 02-07-2007 at 22:24.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

کسی هست که زنجانی باشه و محمودخان ذوالفقاری رو نشناسه؟!

11 تیر 1386
    درسته حق با شماست. محمودخان پسرعموی پدرم بود.

یه سوال ریاضی ... چرا مجموع دو عدد اول ( غیر از 2 ) همیشه یه عدد زوج میشه ؟ نمیدونم سوالمو درست گفتم یا نه. آخه یه مساله ای تو همین مایه ها بود که هنوز کسی نتونسته اثباتش کنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

mir@

1- در سایتی بنده خدایی گفته بود من ریاضیدان هستم و متخصص جبر. البته نه جبر دبیرستان بلکه جبر واقعی. میشه جبر واقعی رو تعریف کنید و بفرمایید چه فرقی با جبر دبیرستان داره؟ جبر مجرد چیه؟

شاید منظور آن ریاضیدان، تخصص در یکی از رشته های جبراست. معمولا مرسوم است که هر کس در شاخه ای از رشته جبر تخصص پیدا کرد می گویند متخصص جبر است. شاخه های جبر را برایتان ذکر می کنم خودتان به جواب سوالتان خواهید رسید، انشاءالله (البته نمی دانم تا چه میزانی با عبارات زیر آشنا هستید):
    نظریه حلقه ها ، نظریه میدانها، نظریه ی چند جمله ایها، نظریه ی گالوا، جبرهای جابجایی و ناجابجایی، جبرهای شرکت پذیر و شرکت ناپذیر، هندسه ی جبری، جبر خطی و چند خطی، نظریه ماتریسها، جبرهمولوژی، نظریه رسته، نظریه گروهها و چند شاخه دیگر که بین جبر و آنالیز و بین جبر و هندسه هستند.

2- فرض بفرمایید با دسته گل 1.5 ساله تون تشریف بردید باغ وحش، ناگهان یک شیر گرسنه از قفس فرار می کنه و به طرف ایشون میاد. عکس العمل شما چه خواهد بود؟ حالا در صورت سوال یک دختر غریبه معصوم رو جایگزین کنید با دختر خودتون و مجدداً پاسخ بدید. (لطفاً نفرمایید هنوز که چنین اتفاقی نیفتاده. فرض محال که محال نیست)

از پدر و از یک انسان چه انتظاری می توان داشت، جز اینکه از دخترش یا از آن دختر معصوم دفاع کند.

3- شما فرمودید در ریاضی نظریه نداریم؟ مگه چیزی مثل منطق فازی نظریه نیست؟

بستگی دارد که شما نظریه فازی را در زمره شاخه های ریاضیات ناب بدانید یا خیر. در لینک زیر توضیحات جالبی در این زمینه آورده شده که آیا فازی را می توان همان نظریه احتمال دانست یا خیر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا منظور بنده در آن پست از نظریه، موارد استفاده ی این کلمه در فیزیک، شیمی، پزشکی، روانشناسی،فلسفه، اقتصاد و از این قبیل است که بر اساس آزمایش و تجربه شکل می گیرد. به این معنی در ریاضیات نظریه نداریم.

آیا شما در زمینه نظریات جدید مثل این هم کار کرده اید؟

نه متاسفانه در این زمینه ها فقط اطلاعات مختصری دارم.

جدیدتر از منطق فازی نظریه ای به اهمیت اون اومده؟

خبری ندارم.

این پروفسور لطفی زاده ایرانیه؟!

بله، احتمالاً آذربایجانی است.

4- در برخورد با دانش آموزان تا حالا چند بار فعل «ضَرَبَ» رو صرف کرده اید؟ با چی؟ (چوب، چماق، کمربند، ...) آخه در برخی از عزیزان دانش آموز فقط این حربه کارگر می افته.

تا کنون حتی یکبار هم از این فعل استفاده نکرده ام. پس خدای متعال این حربه ی صبر را چرا به آدمها داده، برای همین مواقع دیگه.

اگر دانش آموزی رو بیارید پای تخته برای حل یک مسئله بسیار آسان و ایشون واسته مثل درخت شما رو نگاه کنه چه عکس العملی نشون می دید؟

من هم مثل درخت به ایشون نگاه می کنم و لبخندی تلخ می زنم و با آرامش تمام می گم برو بشین، بازم صدات می کنما!! جلسه یا جلسات بعد به طور تصادفی باز هم او را صدا می کنم.

5- نظرتون راجع به کتاب های درسی دبیرستان در حال حاضر چیه؟ ما یک معلم هندسه داشتیم که همه اش می گفت کتاب های نظام قدیم بهتر بود. نظر شما چیه؟

کتابها جدید هم یه سری معایب و هم یه سری نقاط قوت دارن. یکی از بزرگترین معایب اونها تمرین کم اونهاست. به دانش آموز روش حل مساله رو یاد نمی ده یا خیلی کم یاد میده. از نقاط قوت کتابهای جدید، پرداختن به مسائل و کشفیات روز در کنار مسائل کلاسیکه.

چرا کتابها هر سال دارن آب میرن؟ حجم مطالب به نظر شما الآن کمه یا زیاده یا کافی؟

متاسفانه در تالیف کتب دقت کافی نشده و اکثرا به دلیل کمی وقت چاره ای جز حذف مطالب کتاب نیست. هم اکنون دروسی مثل حسابان سال سوم یا حساب دیفرانسیل و انتگرال پیش دانشگاهی حجم زیاد و نامعقولی دارن.

6- از برنامه های رادیو و تلویزیون بیشتر به چه نوعیش علاقمندید؟

بیشتر برنامه های خبری، تحلیلی و علمی رو می پسندم.

فیلم ها رو می بینید؟

معمولا می بینم.

سریال های طنز هر شبی درپیت رو چطور؟

آنها را هم ایضاً، چون هنگام پخش آنها یا موقع ناهاره یا شام.

مَسئَلَةٌ یا شیخ: نظرتون درباره دریافت برنامه های ماهواره ای چیه؟ هَل یَجوز اَم لا؟

مجوزش رو از مجلس بگیرید.

7- غیر از ریاضی مطالعه جانبی دارید؟

بله بسیار زیاد

به ادبیات چقدر علاقه دارید؟

زیاد

شعر؟

شاعر نیستم اما خواندن و حفظ اشعار ناب پیشینیان را بسیار دوست دارم.

اهل رمان های عامه پسند هستید؟

به هیچ عنوان، اما به رمانهای معروف و کلاسیک جهان بسیار علاقمندم.

8- به نظر شریف شما، ذات اقدس واجب الوجود -جلت عظمته- مخلوق کریه المنظری به نام سوسک رو برای چه منظوری آفرید؟

این سوال را حتما در قسمت علوم زیستی سایت مطرح کنید!! سوال خوبی است!!!

شما از فواید سوسک چیزی می دونید؟

بله یه چیزایی می دونم. شما هم اگر از متخصصش بپرسید، خواهید دانست!!

9- نظرتون درباره امتحان چیه؟

لازمه

چقدر در یادگیری موثره؟

بسیار زیاد

سختش خوبه یا آسون؟

هر دو لازمه و بستگی به شرایط داره

اگر معیار سنجش خوبی امتحان معدل یک کلاس باشه، به نظرتون در یک امتحان مناسب معدل کلاس باید حدود چند بشه؟

معیار سنجش خوبی امتحان، معدل یک کلاس نیست.

درباره کوئیزهای بدون اطلاع قبلی چه نظری دارید؟

خودم این کار را انجام می دهم، منتهی نه خیلی زیاد.

10- جوانان فعلی رو با جوانان نسل خودتون چگونه مقایسه می کنید؟ مثلاً از لحاظ همت و پشتکار، شجاعت، پایبندی به اصول، حفظ هویت ایرانی و اسلامی و قس علیهذا

بهتر از ماها هستند، البته اگر قدرشان را بدانیم و با آنها بدون افراط و تفریط برخورد کنیم.

11- فکر می کنید جایگاه یک ریاضیدان یا معلم ریاضی در حکومت عدل جهانی حضرت ولی عصر-عجل الله تعالی فرجه الشریف- چیه؟

بگذارید آقا تشریف بیارن، از خودشون کسب تکلیف می کنیم.

12- در امتحان دکتری کدوم دانشگاه ها شرکت کردید؟ آخه به چه بهانه ای پذیرفته نشدید؟ البته سنتون یه کم زیاده ها. مثلاً دانشگاه تهران من دیدم حد اکثر سن برای ورودی دکتری رو 32 در نظر گرفته بود.

بماند، اما مساله سن نبود.

13- اگر کشور در معرض تهدید خارجی قرار بگیره تا کجا حاضرید برای دفاع از اون از خودتون بگذرید؟

بماند برای آن موقع تا سیه روی شود هر که در او غش باشد.

14- من اکثر افرادی رو که دیدم در المپیادها رتبه های خوب کشوری و جهانی آوردن از خیلی زودتر مثلاً سوم راهنمایی شروع کرده بودند. شما قصد ندارید دخترانتون رو در این امر ترغیب کنید؟

اگر دوست داشته باشن و خودشون هم بخوان، با جان و دل

15- ADSL یا Dial up ؟

ِADSL

16- اجازه میدید بازهم بیام سوال بپرسم؟!

خدمتتون هستم.

12 تیر 1386

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تو انجمن بازی P30WORLD

پيش فرض

آيا از اينكه Adsl داري راضي؟؟
    از چه شركتي گرفتي؟؟
    خوبه؟؟
    چه سرعتي؟

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوباره آقای مفیدی

چیزی که یه معلم رو خیلی ناراحت میکنه؟(به جز درس نخوندن)

چیزی که یه معلمو خیلی خوشحال میکنه؟ (به جز درس خوندن)

متوجه شدم معلمای من با اینکه سن زیادی نداشتن، اما موهاشون سفید بوده......... شما هم موهاتون سفیده؟ میتونه به خاطر این باشه که روزانه باید با 200 الی 300 دانش آموز سر و کله بزنن؟

شما به عنوان یه معلم، از دانش آموزانی که پدر و مادرشون فرهنگی هستن انتظار بیشتری دارین؟آخه همیشه معلما اینو میگن!(هم از نظر درسی و هم از نظر انضباطی)

یه سوال دیگه الآن میخواستم تایپ کنم یادم رفت!

شده بعد از چند سال یه دانش آموزو ببینید و بهتون بگه که شما بهترین معلمی بودین که داشته؟اگه آره اون لحظه چه حسی داشتین؟

ممنون

شب بخیر

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

1.نظرتون راجع به استادهایی که وقتی میبینن یه دانشجو ازشون سوال داره..توی راهرو تند راه میرن به جای اینکه یه جا صبر کنن و توضیح بدن چیه؟
    2.توی برنامه ی ساعتهای دانشگاهتون وقتی رو برای راهنمایی و حل مشکل دانشجو ها در نظر گرفتید؟
    3.آیا تا به حال هیچ کدوم از دانشجوهاتون توی این سایت دیدید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

M_ETALLIC_A

یه سوال ریاضی ... چرا مجموع دو عدد اول ( غیر از 2 ) همیشه یه عدد زوج میشه ؟

چون تمام اعداد اول غیر از 2 فرد هستن و مجموع هر دو عدد فرد زوج میشه.

نمیدونم سوالمو درست گفتم یا نه. آخه یه مساله ای تو همین مایه ها بود که هنوز کسی نتونسته اثباتش کنه.

احتمالا منظور شما این حدسه که می گه هر عدد زوج بزرگتر از 2 مجموع دو عدد اوله. این حدس به حدس گلدباخ معروفه. بله هنوز کسی نتونسته اثباتش کنه.

12 تیر 1386

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

hojjat_game_carbon

آيا از اينكه Adsl داري راضي؟؟

بله

از چه شركتي گرفتي؟؟

یکی از شرکتها در زنجان

خوبه؟؟

بد نیس

چه سرعتي؟

فعلا از سرعت لکنته ی 64 استفاده می کنم.

12 تیر 1386

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

amintnt

چیزی که یه معلم رو خیلی ناراحت میکنه؟(به جز درس نخوندن)

بنده رو دو چیز خیلی ناراحت می کنه. دو رویی بعضی از دانش آموزا و دانشجوها ( پیش تو یه جورن و پشت سر به گونه ی دیگه) و اینکه اونا مثل آب خوردن وقت وعمرشون رو تلف میکنن. ظاهراً فکر می کنن هزاران سال عمر دارن!! به ندرت دیدم دانش آموز و دانشجویی برای زندگیش در طول سال برنامه ی مدون و خوبی داشته باشه.

چیزی که یه معلمو خیلی خوشحال میکنه؟ (به جز درس خوندن)

صداقت دانش آموزا و دانشجوها و استفاده ی صحیح اونها از وقت و فرصتشون

متوجه شدم معلمای من با اینکه سن زیادی نداشتن، اما موهاشون سفید بوده.........

نه همشون اونجوری نیستن

شما هم موهاتون سفیده؟

موهای سفید هم دارم

میتونه به خاطر این باشه که روزانه باید با 200 الی 300 دانش آموز سر و کله بزنن؟

نه علتش این نیست

شما به عنوان یه معلم، از دانش آموزانی که پدر و مادرشون فرهنگی هستن انتظار بیشتری دارین؟آخه همیشه معلما اینو میگن!(هم از نظر درسی و هم از نظر انضباطی)

خوب این انتظار طبیعیه

شده بعد از چند سال یه دانش آموزو ببینید و بهتون بگه که شما بهترین معلمی بودین که داشته؟ا

یادم نمی آد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •