تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 813 از 1783 اولاول ... 3137137638038098108118128138148158168178238639131313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,121 به 8,130 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

1.Start Menu
    2.All Programs
    3.Accessories
    4.Command Prompt

ping ip address
    مثلا
    ping 8.8.8.8
    یعنی اول ip رو پیدا کنم بعدش بزنم جلوی ping?اونوقت ip رو چطور پیدا کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یعنی اول ip رو پیدا کنم بعدش بزنم جلوی ping?اونوقت ip رو چطور پیدا کنم؟
    اجباری نیست که حتما ip به کارببرید! بجای ip می تونید از نام یک وب سایت استفاده کنید
    بله کلمه ping رو بنویسید ، بعد ادرس ip یا نام سایت موردنظر رو جلوش تایپ کنید

برنامه شروع به ارسال تعدادی بسته می کنه و در نهایت مدت زمان بین ارسال و دریافت مجدد بسته ها رو تو خروجی نشون میده عدد نباید از 100 بزرگتر باشه همچنین نباید هیچ پکت لاستی رخ بده...

اینو بنویسید:
    ping 8.8.8.8
    یا
    ping 4.2.2.4
    معمولا از این دوتا پینگ می گیرن...

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام

دوستان تایید میکنید که شبانه درست شده باز نزنیم دانلود همین حجمی هم که داریم بپره دستمون به جایی بند نباشه

ضمنا اون دوستی هم گفتن دیشب دانلود داشتن برای من که دیشب سرعت ساعت 1 کلا صفر شده بود و بعد هم قطع شد اگر قرار باشه اینطوری درست شده باشه که واویلا این که یک ساعت قبل ازشروع ساعت دانلود نت کلا قطع بشه امیدوارم امشب درست باشه و مشکلی پیش نیاد
    Last edited by sanso; 27-01-2013 at 15:04.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

برادر من 6 ساله از این نرم افزار استفاده میکنم ! ولی سیستم خاموش میشه مودم که نمیشه
    بعدشم من اصلا نمیخوام مودم رو خاموش کنم چون شب ها توی جام با گوشی باز کار میکنم و تا صبح هم آنلاین هستم ایمیل اینا بیاد باخبر بشم
    دادا مگه شما صبانت نداري؟؟ مگه يوزر و پس روزانه و شبانه يكي نيست؟؟ پس براي چي نگران هستيد مودم روشن بمونه؟؟ در اون ساعات شبانه رايگان حساب ميشه بعدش هم حجم ميفته.مگه غير از اينه؟
    فقط بايد مطمعن شد كه پي سي خاموش ميشه حالا مودم چرا لازمه؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

شبانه که مشکلش حل شده...دیشب دانلود کردم مشکلی پیش نیومد...
    ولی 900 مگ که از من کم شد یکمش برگردوندند ولی نمیدونم دقیقا چقدر...
    بقیش هم عمرا برگردونن
    من از حرف های شما در عجبم....
    یکبار میگی مملکت خر تو خر نیست مطمئن باشید بر میگردونند باز داری میگی نمیدونن چقدر کم شده و یکمش رو برگردونند و بقیه اش رو عمرا
    ما رو گرفتی برادر ؟ و نکته دیگه اینکه هیچکی دانلود نداشته و به نظر مشکل سراسری بوده و ISP ها دیگه هم ( بجز مخابرات ! چون من دیشب 2 گیگ از مخابرات دانلود داشتم ! ) شبانه قطع بودن ولی باز شما دانلود داشتی ؟

با سلام

دوستان تایید میکنید که شبانه درست شده باز نزنیم دانلود همین حجمی هم که داریم بپره دستمون به جایی بند نباشه

ضمنا اون دوستی هم گفتن دیشب دانلود داشتن برای من که دیشب سرعت ساعت 1 کلا صفر شده بود و بعد هم قطع شد اگر قرار باشه اینطوری درست شده باشه که واویلا این که یک ساعت قبل ازشروع ساعت دانلود نت کلا قطع بشه امیدوارم امشب درست باشه و مشکلی پیش نیاد
    دیشب مشکل سراسری به نظر بوده منم دانلود نداشتم امشب مشخص میشه چند مرده حلاجن

دادا مگه شما صبانت نداري؟؟ مگه يوزر و پس روزانه و شبانه يكي نيست؟؟ پس براي چي نگران هستيد مودم روشن بمونه؟؟ در اون ساعات شبانه رايگان حساب ميشه بعدش هم حجم ميفته.مگه غير از اينه؟
    فقط بايد مطمعن شد كه پي سي خاموش ميشه حالا مودم چرا لازمه؟
    شما پست های من رو اصلا میخونی ؟
    من صبانت دارم درسته مشکی که هست زمانی که مودم 24 ساعته روشن هست باعث میشه شبانه که دانلود میکنی دیگه مشخص نشه شبانه بوده !
    بازه زمانی اتصال رو میزنه ریزمصرف مثلا یک روز بعد حجم مصرفی دو گیگ ! بعد شما بیا و ثابت کن شبانه بوده !
    خوبه صفحه پیش توضیح دادم همین چرت و پرت ها رو تحویل من دادن دیگه چون مودم من یکسره روشنه نتونستم اصلا ثابت کنم 2 گیگ که خوردن از شبانه نبوده و عکس هم گذاشتم !
    از من کلا 4.5 گیگ خوردن فقط 2.2 2.3 گیگ رو برگردوند و اون یکی دیگه رو هم به خاطر همین خاموش روشنی مودم نخواهم تونست ثابت کنم گرچه میتونم و پیگیر هستم که از لاگ دانلود منیجرم براشون بفرستم و ثابت کنم همین !

6. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سرعت شبانه بد جوری داعون شده 2 روزه شب ها هم که بعضی اوقات قعطی داره کلا 600-700 بیشتر نمیشه دانلود کرد اونم به زود کسی از دوستان این مشکل رو داره؟(تهران)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز من دیشب دقیقا 1529mb دانلود داشتم...اینترنت منم چند بار قطع شد ساعتای 1 ولی مودم ریست کردم چندبار بهتر شد...
    ساعت 3 هم چندبار قطع میشد که من خوابیدم ولی صبح که پاشدم دیدم دانلود کرده...اینم برای اینکه باورتون بشه...
    اون 948mb که جلوش نوشته صفر مال همون شبی هست که باگ زده سرورهاشون
    همونطور که میبینید مودم ساعت 2 ریست کردم...و همینطور یکبارم ساعت 3 ریست کردم که لاگ ها مشخص هستش دیگه!

Last edited by Eliminal; 27-01-2013 at 17:40.

9. این کاربر از Eliminal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من در اصفهان ping گرفتم ولی معنیش و نمی دونم لطفا یه توضیحی بدهید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر کنم حداکثر نصف ترافیک این چند شبی که الکی کم شده است به حساب مشترکان برگشته است. درس عبرتی شد که دیگه در چنین مواقعی به ادعاها و وعده وعیدهای اینا گوش نکنم.

الان بین شما کسی هست که همه حجم خورده شده در این چند روز رو بهش برگردونده باشن؟ دقیق و کامل. یعنی اگه 1.5 گیگابایت ازش کم شده است، همون 1.5 گیگابایت بهش برگشته باشه.

اون دوستی هم که می‌گفت مملکت قانون داره و مگه الکیه و فلان و بهمان... فکر کنم حالا حساب کار دستش اومده باشه. البته شاید این حجم‌ها رو بعداً به عنوان هدیه و جایزه به همه قالب کنند!

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

فکر کنم حداکثر نصف ترافیک این چند شبی که الکی کم شده است به حساب مشترکان برگشته است. درس عبرتی شد که دیگه در چنین مواقعی به ادعاها و وعده وعیدهای اینا گوش نکنم.

الان بین شما کسی هست که همه حجم خورده شده در این چند روز رو بهش برگردونده باشن؟ دقیق و کامل. یعنی اگه 1.5 گیگابایت ازش کم شده است، همون 1.5 گیگابایت بهش برگشته باشه.

اون دوستی هم که می‌گفت مملکت قانون داره و مگه الکیه و فلان و بهمان... فکر کنم حالا حساب کار دستش اومده باشه. البته شاید این حجم‌ها رو بعداً به عنوان هدیه و جایزه به همه قالب کنند!
    سلام
    خیر به من برنگردوندن و نصفش رو فقط برگردوندن ولی من همونطوری که گفتم از یک کانال دیگه پیگیر هستم و فردا حیف تعطیله پس فردا زنگ میزنم به تهران و به کسی که شمارش رو گرفتم میزنگم میگم نمایندگیم با من همکاری نمیکنه
    من حرفم حقه و به همین ایشون هم که زنگ میزنم میگم کار نداره که من لاگ دانلود منیجرم رو برای شما ایمیل میکنم
    تا متوجه بشن تا این برنداره بگه شما یک روز مودم رو خاموش نکردی حرفت حق نیست از کجا معلوم روزانه مصرف نکرده باشی
    خیال کرده من برای 2 گیگ بعد 6 سال مشترک بودن میام خودم رو خراب میکنم
    ===
    دیشب هم دانلود شبانه ام یک سوم قدیم بود و اصلا هم توی ریزمصرفم آورده هم نشده بود !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •