تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 813 از 1049 اولاول ... 313713763803809810811812813814815816817823863913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,121 به 8,130 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خوب بهترین نمونش الان چه قیمته؟(با توجه به اینکه فقط واسه بازی و فیلم میخوام)
    بعد یعنی اگه یه سینما خانگی تعداد بلند گوهای بیشتری داشته باشه بهتره؟
    درسته که میگن با سینما خانگی هر کدوم از صدا ها از یکی از بلند گو ها میاد؟
    در ضمن من ps3 دارم و میتونم بلو ری های 3d رو با اون اجرا کنم!
    میشه یه مقار بیشتر درباره تفاوت استریو و صدای 3d توضیح بدید؟
    در مورد
    Sony Dynamic Digital Sound هم میشه یه توضیحی بدید؟
    رایان عزیز جواب بنده رو نمیدید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

رايان جان منم تجربه اي بيشتر از شما ندارم.
    من فكر مي كنم اين دوستمون خودشون برن چند مدل تست كنند. تا جاي كه ما ميدونيم تا نشنوي نميتوني نظر بدي. تو اينترنت افراد عادي مي تونند چيزهاي بنويسند كه نظر شخصي باشه مخصوصا نظرات خريداران.
    خیلی ممنون. شما کاملا درست میفرمایید. باید به سیستم گوش داد. ولی من قبلا توضیح داده بودم که برایم آمدن به تهران مشکل است. اگر خودم تهران می بودم و چند روز فرصت می داشتم می رفتم به فروشگاه ها سر میزدم و با توجه به قیمتها، خوش صداترین سیستم را در محدوده بودجه ام خریداری می کردم و حتی تفریح هم بود.
    اما چون وقتم محدود هست و آمدن برایم مشکل از اعضائه این فروم راهنمای میخواهم. آنهایی که از موجودی و قیمتها در بازارتهران خبر دارند و همچنین صدای بعضی از این سیستم ها را شنیده اند بتوانند راهنمایی کنند اینطور شاید بتوانم بدون اینکه مجبور بشوم به تهران بیایم خرید کنم.

با سلام به همه و کسب اجازه از اساتید
    ... برای پکیج مینی های فای بهترین گزینه ای که موجوده فکر کنم m39 دنون هست که انصافا خوش صداست به شرطی که دنبال حجم و بیس نباشید ... اگه تهران باشید میتونید تست بگیرید قیمت ندارم اما باید زیر 2 تومن باشه
    گه گاهی دوست دارم صدا را حسابی زیاد کنم که باس را بشه یک کمی حس کرد ولی اغلب با صدای پایین گوش میدم.

1- آیا میشود به این سیستم یک ساب اکتیو وصل کرد ؟ اگر میشه چیزی با قیمت مناسب گیر میاد ؟

مدل هایی ار اونکیو و مارانتز هم هست که اسپیکر نداره و معمولا با اسپیکرهای مانیتور آدیو ست میشه که خیلی پیشنهاد نمیشه
    اگه 603 مارانتز گیرتون بیاد که من گیرم نیومد انتخاب خوبیه و با یک جفت بوک شلف خوب مثل فوکال بسیار خوب جواب میده که فکر کنم زیر 3 در بیاد.
    البته به قول دوستان اینها همه سلیقه ای هستش
    اگر هم بخواهید ست استریو جمع کنید که فکر کنم هزینه بیشتر از 2.5 بشه ... مگر اینکه جنس کار کرده بخرید که گاها مورد های مناسبی هم پیدا میشه

خیلی ممنون از راهنماییتون

2-با توجه به بودجه محدود فکر کنم شاید یک امپ پایونیر٥٢٢ یا ٨٢٢ و یک جفت باند فلور استند مناسب موسیقی با راهنمایی دوستان برای سراند و سنتر هم از سایت چاره یک ست کنوود بگیرم. آیا دوستان موافق هستند؟

3-یا میشود با نهایتا ٣،٠٠٠،٠٠٠ یک امپ و یک جفت فلورستند خوب یا با ٣،٥ یک سیستم مشابه اس-٣٣ پایونیر ولی مناسبتر برای موسیقی پیدا کرد ؟

4-امپ های AV مارانتز چی موجوده و از چه قیمتی شروع میشه؟

5-در تهران بجز فوکال و جامو و مونیتور آدیو برند های دیگری مثل کنتون، مگنات و غیره هم موجود هست. آیا دوستان از قیمت و موجودی بلندگوها اطلاع دارند ؟ برای ١،٥٠٠ الی ٢٠٠٠،٠٠٠ آیا فلورستند خوبی پیدا میشود ؟

سپاسگزارم

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خوب بهترین نمونش الان چه قیمته؟(با توجه به اینکه فقط واسه بازی و فیلم میخوام)
    بعد یعنی اگه یه سینما خانگی تعداد بلند گوهای بیشتری داشته باشه بهتره؟
    درسته که میگن با سینما خانگی هر کدوم از صدا ها از یکی از بلند گو ها میاد؟
    در ضمن من ps3 دارم و میتونم بلو ری های 3d رو با اون اجرا کنم!
    میشه یه مقار بیشتر درباره تفاوت استریو و صدای 3d توضیح بدید؟
    در مورد
    Sony Dynamic Digital Sound هم میشه یه توضیحی بدید؟
    بهترین نمونه که نمیشه گفت چیه.قیمت ها میلیونیه.باید بودجه خودتون رو مشخص کنید.سینما خانگی از 500-600 تومان می تونید تهیه کنید به بالا.
    بستگی به سورس صداتون داره.اگر صدای فیلم در حال پخش شما چندکانال باشه پس سینما خانگی هم به شما صدای چندکانال تحویل میده.
    استریو یعنی دو کانال صدا.کانال چپ و راست.صدای 3d هم عرض کردم تبلیغات کمپانی ها برای جلب مشتریه.گول تبلیغات نخور.
    SDDS هم تکنولوژی که سونی حدود 10 سال پیش معرفی کرد و بر می گرده به همون صدای 7.1 کانال.
    Last edited by mr_rayan; 11-05-2013 at 11:14.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام بچه ها من یه led ال جی دارم 76100 و جدیده...42 اینج...یه بخش کننده ی فیلم با بلند گوی خوب میخاستم چه مدل هایی رو بیشنهاد میکنید...از یک تومن بیشتر نشه
    HTZ-424 Pioneer

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بهترین نمونه که نمیشه گفت چیه.قیمت ها میلیونیه.باید بودجه خودتون رو مشخص کنید.سینما خانگی از 500-600 تومان می تونید تهیه کنید به بالا.
    بستگی به سورس صداتون داره.اگر صدای فیلم در حال پخش شما چندکانال باشه پس سینما خانگی هم به شما صدای چندکانال تحویل میده.
    استریو یعنی دو کانال صدا.کانال چپ و راست.صدای 3d هم عرض کردم تبلیغات کمپانی ها برای جلب مشتریه.گول تبلیغات نخور.
    SDDS هم تکنولوژی که سونی حدود 10 سال پیش معرفی کرد و بر می گرده به همون صدای 5.1 کانال.
    خوب تا 2-3 ملیون میشه یه چیزه عالی خرید؟(واسه بازی و فیلم. منظورم ایه که بلندی زیاد منظرم نیست بیشتر کیفیت صدا مد نظرمه)
    خوب به نظر شما انجام بازی با سینما خانگی 5.1 کاناله لذت بخش تره یا 7.1 کاناله؟ تفاوته قیمتشون چقدره؟
    بعد سینما خانگی دالبی بهتره یا sdds?
    خیلی ممنون به خاطر راهنمایهاتون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خوب تا 2-3 ملیون میشه یه چیزه عالی خرید؟(واسه بازی و فیلم. منظورم ایه که بلندی زیاد منظرم نیست بیشتر کیفیت صدا مد نظرمه)
    خوب به نظر شما انجام بازی با سینما خانگی 5.1 کاناله لذت بخش تره یا 7.1 کاناله؟ تفاوته قیمتشون چقدره؟
    بعد سینما خانگی دالبی بهتره یا sdds?
    خیلی ممنون به خاطر راهنمایهاتون
    تا 2 میلیون میتونی پکیج 1312 دنون تهیه کنی و یا یه مدل جدید بلندگوی یاماها که دوستان هم معرفی کردن.مدل NSP110 که با یه آمپلی فایر حدود 2 تومنی میشه.
    بازی هایی که ارایه میشه همه 5.1 کانال هستند.منکه 7.1 ندیدم.مطمئنا سیستم 7.1 بهتره و در صورت چیدمان صحیح و سورس مناسب صدای بهتری نسبت به 5.1 داره.ولی تعداد کمی از فیلم ها رو صدای 7.1 ارایه شدند.
    من دقیق در مورد SDDS اطلاعات خوبی ندارم.ولی تا اونجایی که می دونم این تکنولوژی توسط سونی رو یک سری از فیلم ها جهت صدای 7.1 کانال قرار داده شده و می شود.

7. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گه گاهی دوست دارم صدا را حسابی زیاد کنم که باس را بشه یک کمی حس کرد ولی اغلب با صدای پایین گوش میدم.

1- آیا میشود به این سیستم یک ساب اکتیو وصل کرد ؟ اگر میشه چیزی با قیمت مناسب گیر میاد ؟
    بله میشه این عکس مربوط به مارانتز 603 هست که خروجی توش معلومه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درباره ساب نظری ندارم

2-با توجه به بودجه محدود فکر کنم شاید یک امپ پایونیر٥٢٢ یا ٨٢٢ و یک جفت باند فلور استند مناسب موسیقی با راهنمایی دوستان برای سراند و سنتر هم از سایت چاره یک ست کنوود بگیرم. آیا دوستان موافق هستند؟
    پایونیر ها اصلا موزیکال نیستند .... هم رده دنون پیدا کنی بهتره ...... درباره خرید کنوود از چاره بهت پیشنهاد نمیدم ..... کاری با سایت چاره ندارم ولی شرکتی که ارائه دهنده محصولات کنوود و بعضی محصولات دنون در سایت چاره هست .... قیمت هاش بسیار بالاست و محصولاتش بسیار قدیمی .... قطعا میتونی محصول بهتر با قیمت بهتر پیدا کنی.

3-یا میشود با نهایتا ٣،٠٠٠،٠٠٠ یک امپ و یک جفت فلورستند خوب یا با ٣،٥ یک سیستم مشابه اس-٣٣ پایونیر ولی مناسبتر برای موسیقی پیدا کرد ؟

4-امپ های AV مارانتز چی موجوده و از چه قیمتی شروع میشه؟

5-در تهران بجز فوکال و جامو و مونیتور آدیو برند های دیگری مثل کنتون، مگنات و غیره هم موجود هست. آیا دوستان از قیمت و موجودی بلندگوها اطلاع دارند ؟ برای ١،٥٠٠ الی ٢٠٠٠،٠٠٠ آیا فلورستند خوبی پیدا میشود ؟

سپاسگزارم
    مارانتز موجود هست اما به نسب قیمت و کارایی دنون بهتره
    توی تاپیک های فای اگه اشتباه نکنم توی یک پست شماره فروشگاه های تهران رو گذاشتم اکثر برند هایی که گفتی موجود است البته تا اون موقع بود الآن نمیدونم
    اگه پیدا نکردی بگو دوباره شماره هاشون رو پیدا کنم برات بفرستم ..... ولی فکر کنم خوش قیمت ترین و خوش صدا ترین به نصبت قیمت همون جامو باشه باز اساتید بهتر میدونند.

9. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تا 2 میلیون میتونی پکیج 1312 دنون تهیه کنی و یا یه مدل جدید بلندگوی یاماها که دوستان هم معرفی کردن.مدل NSP110 که با یه آمپلی فایر حدود 2 تومنی میشه.
    بازی هایی که ارایه میشه همه 5.1 کانال هستند.منکه 7.1 ندیدم.مطمئنا سیستم 7.1 بهتره و در صورت چیدمان صحیح و سورس مناسب صدای بهتری نسبت به 5.1 داره.ولی تعداد کمی از فیلم ها رو صدای 7.1 ارایه شدند.
    من دقیق در مورد SDDS اطلاعات خوبی ندارم.ولی تا اونجایی که می دونم این تکنولوژی توسط سونی رو یک سری از فیلم ها جهت صدای 7.1 کانال قرار داده شده و می شود.
    میشه لینک این محصولاتی رو که گفتی بم بدید؟
    راستی یادم رفت بگم که این سینما رو برای اتاقم میخوام مشکلی که نداره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

میشه لینک این محصولاتی رو که گفتی بم بدید؟
    راستی یادم رفت بگم که این سینما رو برای اتاقم میخوام مشکلی که نداره؟

پکیج یاماها
    آمپ هم می تونی با توجه به کاربردت انتخاب کنی.

نه اشکالی نداره برای اتاق هم می تونی استفاده کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ببخشید اقا رایان بلندگو هاش یکم کوچیک نیستن؟
    بعد مگه امپ با خودش نیست؟
    باید جداگانه تهیه بشه؟
    اینا تو نوع خودشون عالین؟
    بهتر از اینا هم هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •