یکی جواب بده
-
یکی جواب بده
-
Last edited by ali_pes2008; 17-11-2009 at 13:57.
چرا فقط زبانش
اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گزارشکر انگلیسی که واسه دانلود هست با گزارشگر خود بازی jhon champion فرق داره؟؟؟؟
این نسخه که به کل حال من رو گرفت...خیلی ضعیف بود...مخصوصا گیم پلی بازی ....
من نمی دونم این کونامی کی میخواد یک فوتبال درست و حسابی منطبق بر اصول واقعی بازی فوتبال ارائه بده...
دروازه بان ها که وحشتناک طراحی شدن....ضربات سر 100% به گل تبدیل میشه و دروازه بانها فقط نقش مجسمه رو توی بازی دارن
داوری هم که افتضاح...انقدر گل افساید زدم و خوردم که حسابش از دستم در رفته...بیشتر خطاها رو نمی گیره...مخصوصا تکل های از پشت
پاسکاری ها هم خیلی سریعه و اصلا به فوتبال واقعی شباهت نداره
بازی هم که همچنان روی بالاترین درجه سختی میشه به راحتی همه بازی ها رو برنده شد
من مسترلیگ رو همه کاپ ها رو برنده شدم و کل مسابقات لیگ...جام حذفی و CL رو بدون حتی یک باخت و یا یک مساوی تموم کردم
مسترلیگ رو هم روی درجه top player و بدون رستارت بازی ها انجام دادم....من که به کل از این بازی ناامید شدم
البته بازی یک سری پیشرفت ها داشته که نمیشه انکارش کرد ولی نقاط ضعف بازی خیلی زیاده
در کل یک خسته نباشید به کونامی بدهکار شدم که خیلی عالی حال من یکی رو گرفت...با این وضع باید کلا بیخیال pes و کلا بازی های فوتبال بشم
موفق باشید
راه حلی وجود نداره که کارهای واردشده با ggs رو restore default کنی؟
مهدی جون خوبی یعنی این همونه؟؟
همون که تو WE4 PS1 بودش؟؟
خودشه؟؟
حالا حجم چقدره؟؟ واقعا خوشحالم کردی
شووووتوو...!! ررروبرررتو..!!
یاد باد آن روزگاران یاد باد.
چیجوری میشه قدرت بازیکنم رابیش از95 بکنم
اخه وقتی به 95 میرسه دیگه قدرتش زیاد نمیشه
اتفاقا من از خطا گرفتن های خیلی زیادش اعصابم خورد شده...داوری هم که افتضاح...انقدر گل افساید زدم و خوردم که حسابش از دستم در رفته...بیشتر خطاها رو نمی گیره...مخصوصا تکل های از پشت
حالم به هم خورد میرم توپو ا بازیکن بگیرم خطا میگره و فرت اخراج!!
خیلی بچگونه ساخته شده این بازی و به نظرم که دیگه ارزش بازی کردن رو نداره..
من که بعد از بازی کردن نسخه جدید خیلی تعجب کردم...بازی اصلا چیزی که ازش گفته شده بود و روش مانور داده بودن نبود
واقعا بازی خیلی ضعیفه...من که خیلی زود از بازی زده شدم...نمیدونم کی کونامی میخواد یاد بگیره که بازی فوتبال رو چطور باید ساخت؟!
در کل ما قید فوتبال و pes رو بزنیم برامون بهتره...هر سال کلی وعده میدن ولی اخرش بازی یک چیز دیگست
آقا تو این جام هست که بازیکنی میسازی و کم کم پیشرفت میکنه و به تیم های مختلفی میتونه بره یک سوالی دارم چرا زود خسته میشه و همشه دقیقه ی 60 تعویض میشه نمیدتنم کاری کنم قرت و شوت و سرت را ببرم بالا و از تیم های بزرگ تقضا داشته باشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)