فونتت رو بزرگتر کن، بچه ها چشمشون ضعیفه![]()
فونتت رو بزرگتر کن، بچه ها چشمشون ضعیفه![]()
آقا، یه جوونمرد پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟!!![]()
اسپلیتر که دارید ان شالله ؟
نویز روی خطتون زیاده ؟
از پشتیبانی سوال کردید ؟ چی بهتون گفته ؟
اسپلیتر هم داریم انشاء ا... ! اگه دقت کرده باشین گفتم که اینترنت وصله یعنی با کابل میتونم برم توش، مشکل قطع و وصل شدن زیاد وایرلسه... نویزی هم روی خطوط نیست.... مودم رو از یکی از دوستان گرفتم، پشتیبانی تو کار نیست که ازش بپرسم...
ببشین مسخره می کنین ؟
سلام
مودم وایرلس با برد خوب تا 90 تومن چی بگیرم بردش خوب باشه
مسخره نکردم. ولی آخه هرچی میپرسی هیچکس جوابتو نمیده. من خودم میخواستم جواب سوال رو بدونم ولی کسی جواب نداد.![]()
من مودم وایرلس زایکسل دارم. zyxel p660hw
قیمتش حدود 80-90 تومنه(تو بازار اهواز که قیمت کردم 87 تومن بود). خونمون ویلاییه. کل خونه رو پوشش میده. حتی تا دم در خونه هم با موبایل سرچ کردم، وایرلس رو پیدا کرد(البته تو حیاط وایرلس رو ضعیف پیدا میکرد). در کل تو کل خونه جواب میده.
البته مودمهای دیگه هم هست که بچه های این تاپیک قبلا معرفی میکردن با قیمتهای پایینتر و کیفیت عالی. فکر کنمtp link رو معرفی میکردن. این مودم که من دارم در فضای آزاد تا شعاع 150 متری رو پوشش میده. حالا با احتساب در و دیوار کمتر میشه. ولی مطمئن باش که برد خوبی داره.
در مورد بقیه مودمها بقیه دوستان بهتر میتونن کمکت کنن.
البته اگه صفحات قبل رو نگاه کنی جوابتو میگیری. 2-3 هفته پیش تو این تاپیک مفصل بحث مودم وایرلس بود.
خود من اون موقع میخواستم مودم وایرلس بگیرم و تو اون بحث تصمیم گرفتم که زایکسل بگیرم.
Last edited by mojtaba-civil; 21-06-2010 at 00:22.
باسلام خدمت دوستان گل
من مودمم tp-link (td-8811)i هست.
من در شهرستان هستم ومشکلم با مودم اینه که نوسان تو سند و رسیو دارم.
مثلا سرعت دانلودم یهو کم میشه یا صفر میشه یا توبازی بعد 5مین kick میشم از این مشکلا.
که بیشتر مشکل از نظر خودم رسیو هست.
این مشکل فقط برای من پیش میا و دوستام که از همین ای اس پی سرویس میگیرن همچین مشکلی رو ندارن!!!!!!
میخواستم کمکم کنین که مشکلم از کجاست؟
سلام خدمت دوستان گل
من مودمم tp-link(td-8811)o هست.
یه مشکل که دارم اینه که نوسان زیادی تو دریافت و ارسال دارم. (سندورسیو).
مثلا سرعت دانلودم کم میشه یا یهو صفر میشه یا تو بازی یهو kick میشم.
دوستام که مثل من از همون ای اس پی سرویس میگیرن این مشکلو ندارن حتی دقیقا تو اون ساعتی که من این مشکلو دارم.
سی دی مودم نصب نمیشه ولی مشکل ز این فک نکنم باشه.
میخواستم کمکم کنین که مشکل از کجست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)