از اینجا می تونی دانلود کنی: (راهنما هم هست)
فایل cv0f هم باید توی مسیر زیر کپی کنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اینجا می تونی دانلود کنی: (راهنما هم هست)
فایل cv0f هم باید توی مسیر زیر کپی کنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ممنون ولی کیت سروری که شما معرفی کردید حجمش نزدیک 3 مگ میشه ولی من چند روز پیش یکی دانلود کردم 141 مگ حجم داره منتهی نمیدونستم که اخریش یا نه نصبش نکردم خواستم ببینم تفاوتش چیه که انقد حجمش باهم فرق میکنه .
اگه امکانش هست اخرین ادیت هم برام بذار.
مرسی عزیز
دوست عزیز Kitserver اصلاً ربطی به cv0f.img نداره که، cv0f.img یه فایل برای update بازی و Kitserver یه برنامه افزودنی روی بازیه و کارش اجرا کردن فایل های گرافیکی هست که بهش میدی (کیت)، یه سری هم به صفحات قبل هم بزنی بد نیست، همه ما این سوالات رو داشتیم.
اگه باز هم سوالی بود بپرس
این کارهایی که من تو BAL انجام دادم بعد از خداحافظی:
![]()
سلام
دوستان من اون قسمت become a legend رو بازی میکنم ولی توی هیچ کدوم از بازی ها توی بازی نرفتم فقط تیو تمرین ها هستم .اونم توی یه تیم مزخرف که اسمش رو هم نمیدونم.
چجوری میشه توی خود بازی تیم بازی کرد نه توی تمرین قبل از بازی؟؟
چجوری میشه رفت تیمای بزرگ مثل منچستر؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من هر کاری میکنم برنامه AFS Explorer 3.7 وDkZ Studio 0.91B رو نمیتونم دانلود کنم یعنی دانلودش خرابه کسی آدرس دیگه ای داره ؟
دروود.
شما باید در تمرین ها خوب بازی کنی و بدرخشی تا کم کم بری داخل بازی
وقتی رفتی باید در ترکیب گل بزنی و پاس گل بدی از این کارای خوب خوب
با توجه به این که شما از یه تیم ضعیف شروع کردید از یه تیم متوسط براتون پیشنهاد
میاد و اونجا هم خوب بازی کنید تا از تیم های تراز اول براتون پیشنهاد بیاد.
حرفای شما درسته ولی آخه قدرت های این بازیکنی که داده به من انقدر پایینه نمیشه اصلا کاری کرد
به زور میدوئه!
دوست عزیز برای تمام بچه ها این جوری بوده.
وقتی که رفتید داخل مسابقات یواش یواش قدرت میگیره و قوی میشه.
لینک ها که سالمه، شاید اشتباه کرده باشی، به هر حال اینجا آپلود کردم (لینک مستقیم):
AFS Explorer 3.7
DkZ Studio 0.91B
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)