فوري
دنبال سایتی می گردم که بتونه رايگان فايلهايي با حجم بیش از 500 مگ رو leech کنه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فوري
دنبال سایتی می گردم که بتونه رايگان فايلهايي با حجم بیش از 500 مگ رو leech کنه
Last edited by urumchi; 21-07-2011 at 23:38.
فیبر نوری.خب من منظورم چیزه دیگه ای بود
منظورم اینه که ما adsl داریم یا وایرلس یا اینترنت ماه.وارهای یا وایمکس که هیچکدوم این سرعتو ساپورت نمیکنن
اینها این 1 گیگابیت رو از کدوم راه می گیرن ؟
فیبر که مستقیم به کامپیوتر وصل نمیشه و اون هم بر پایه dsl هست
ولی مگه فیبر میتونه 1 گیگ رو ساپورت کنه؟؟؟؟
فکر نکنم فیبر بر پایه ی dsl باشه . منم فکر می کنم 1 گیگ رو با فیبر تامین می کنن .
دوستان عزیز مرکز مخابرات ما رجاییه اما الان 5 روز میشه صبا گرفتم بیش از 30 کیلوبایت نزده شبهادیشب که اعصابمو خراب کرد 15 الی 20 میزد به کلی کامپیوترو از برق کشیدم رفتم خوابیدم،اصلا ارزش نداره کامپیوترم 4 ساعت روشن بمونه آخره کار 200،300 مگ دانلود کنه
،خلاصه خیلی پشیمونم،33 تومن پرید،همون کلاسیک همارا رو تمدید میکردم حداقل شبها یک گیگ دانلود داشتم ،به این نتیجه رسیدم که میدونین چرا همارا یوزر بیشتر داره بخاطر اینکه پشتیبانیش عالیه و اینکه سرعتو عادلانه بین همه تقسیم میکنن.
uploadfa.com
بله.فیبر تا ۱۱۱ گیگابیت بر ثانیه رو ساپورت میکنه.
بالاخره کسی ندونست که چطور این 1 گیگا بیت رو به کامپیوتر انتقال میدن ؟
فیبر نوری که مستقیم وصل نمیشه بالاخره یه مودمی یا یه چیزی می خواد
من يه بار در دانشگاه علوم پزشكي اروميه فيبر نوري ديدم به اين شكل بود كه فيبر در داخل يه كابل ضخيم مشكي رنگ قرار داشت و از كف اتاق زده بود بيرون و از داخل اون كابل ضخيم يه كابل سفيد با قطر حدود 1 سانتي متر يا كمتر وارد يه دستگاه سفيد رنگ كوچيك به اندازه كف دست شده بود و اون دستگاه كوچيك متصل به يه دستگاه بزرگتر و طبقه طبقه بود و چيزي در حدود 30-20 كابل قرمز رنگ از اون دستگاه بزرگتر خارج ميشدن و از داخل پوششهاي پلاستيكي از روي ديوار و نزديكي سقف به قسمتهاي مختلف كشيده شده بودن. تنها چيزي كه فهميدم اينه كه اون دستگاه سفيد يه جور مبدل سيگتال بود و دستگاه بزرگتر واسه تقسيم پهنا استفاده ميشد، حتي يه لپ تاپ به اون دستگاه بزرگتر وصل بود كه از طريق اون تنظيمات رو انجام ميدادن. اطلاعات كاملتر و اسم دقيق اون دستگاهها و... رو زنگ ميزنم ميپرسم اينجا اطلاع ميدم
در ضمن فكر كنم انتقال سرعت 1 گيگابيت بر ثانيه از طريق كارت شبكه ممكن باشه، حالا اگه انتقال مستقيم از طريق كارت شبكه ممكن نباشه لابد يه دستگاهي مثل اون دستگاه مبدل سيگنال دارن كه مابين سيستم و فيبر قرار ميگيره و از طريق اون مبدل، سيگنال به سيستم فرستاده ميشه
Last edited by urumchi; 23-07-2011 at 01:57.
این شاتل دیگه شورشو دراورده
هنوز هم جمع نکرده
به جون خودم اگه تا فردا هم جمع نکنه میرم هر چی از دهنم در بیاد بارشون میکنم
اشغالای کثافت
مردم از بی اینترنتی
کاش همون صبا 128 تمدید کرده بودم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)