دوست عزیز لازم نیست فیش رو جایی تحویل بدید...سیستم گلستان بعد از 72 ساعت قسمتهای مختلف رو براتون باز میکنه و حسابتون هم صفر میشه
فقط فیشهارو نگه دارید برای روز فارغ التحصیلی که لازمتون میشه....حتما هم ازشون کپی داشته باشید...
دوست عزیز لازم نیست فیش رو جایی تحویل بدید...سیستم گلستان بعد از 72 ساعت قسمتهای مختلف رو براتون باز میکنه و حسابتون هم صفر میشه
فقط فیشهارو نگه دارید برای روز فارغ التحصیلی که لازمتون میشه....حتما هم ازشون کپی داشته باشید...
باید برین فکر کنم امور دانشجوی رمزت ریست میکنه شماره ملیت میزاره
آیا برای تغییر رشته در پیام نور ، معدل شرطه ؟
میخوام تغییر رشته بدم ، ازکجا باید دروسی که " یر به یر " میشن با همرو لیستشونو پیدا کنم ؟ جدول تطبیق بهش میگن ؟ یه همچین چیزی شنیدم ..
تغییر رشته ی بند ج :
داشتن شرایط زیر الزامی می باشد :
دانشجو بعد از گذراندن حداقل یک نیمسال تحصیلی مجاز به شرکت در آزمون تغییر رشته می باشند.
دانشجو حداقل ٢٤ واحد درسي را در مركز يا دانشگاه مبدا با موفقيت گذرانده باشد.
برای شرکت در آزمون تغییر رشته احراز شرایط تغییررشته ؛ نمره ۱۰ در هر درس و میانگین کل ۱۲ کفایت می کند.
متقاضیان مجاز به انتخاب دروس ترم تابستان نمی باشند .
درس های مشابه رشته ی فعلی و رشته ی جدید به هم تطبیق میخوره و درس هایی که ربطی به رشته ی جدید نداره حذف میشه و محاسبه نمیشه .
مرسی ولی این وحشتناکه !و درس هایی که ربطی به رشته ی جدید نداره حذف میشه و محاسبه نمیشه .
آقا عجب صحبتی کردین من حتی یک دونه از فیش ها رو هم ندارم!![]()
حالا از این به بعد فیش هارو نگه دار .... ولی خب زیاد رو این مسئله حساس نباش ....
آقا فیش واریز کنیم سیستم از کجا میفهمه ما واریز کردیم؟ یعنی مثل قبض آب و برق که قبلا بانک ها پرداخت میکردنو خودشون خودکار حساب ما رو تو اداره آب و برق صفر میکردن اینجا همینطوره؟
آره آقا نترس به گیرنده هم دست نزن خودش فعال میشه. اون شماره سریالی که موقع واریز میدی به بانک واسه ی همینه.
بله دوست عزیز ... بعد از مدت حداکثر 72 ساعت سیستم گلستان خودکار با بررسی حساب شما ، بدهی رو صفر میکنه ... نیازی هم نیست فیش رو به دانشگاه تحویل بدین .... فیش رو نزد خودتون نگه دارید .....
Last edited by AMoO.Reza; 12-05-2013 at 16:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)