تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 813 از 1081 اولاول ... 313713763803809810811812813814815816817823863913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,121 به 8,130 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان متاسفانه هر کاری که می کنم کسپر update نمی شه. و همچین پیغامی می یاد:

Dreamland
    Guest

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از Dreamland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

اول تاریخ سیستم رو دقیق میلادی کنید.

سپس اگر CF2 دارید این پست رو بخونید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

5. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان
    یه بنده خدایی توی پی تی داره لایسنس یک ساله کیس 2011 رو برای سه کامپیوتر میده 12500. میخواستم نظر شما رو بدنم، چطوره؟ بگیرم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

تا اونجا که من میدونم یک کاربره کاسپر بین 10تا15هزار تومان است منظورم اینترنت سکیوریتی حالا این بابا میاد سه کاربره را 12هزارتومان میده یکم جای تعجب دارد.به نظر من از این لایسنس های ادم گول زن نباید استفاده کرد چون شاید چند وقت دیگر در لیست سیاو قرار بگیرند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_9192's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    متغیر

پيش فرض

با سلام

دوستان می خواستم بدونم آیا ویروس یا تورجانی هستش که کلید های قانونی کسپر رو بلاک یا واسه کسی دیگه ای بفرسته.
    من یه لایسنس قانونی خریده بودم که بلاک شد. و فروشنده اون گفت که تو چند تا سیستم استفاده شده برا همون بلاک شده
    .در ضمن میشه راه های بلاک شدن و یا دزدی لایسنس های قانونی رو بگید؟
    و البته محافظت از لایسنس رو
    متشکرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوست عزیز.فعلا ویروس وتروجان ساخته نشده که این کار را انجام دهد.فروشنده درست گفته که چند نفر استفاده کردند وبلاک شده اما فقط یک طرف قضیه را باشما گفته و نگفته که این لایسنسی که به شما دادم تقلبی است و ازیک سایتی گرفتم و به شما فروختم چون لایسنس های اصل فقط خودت استفاده میکنی نه کسایی دیگر من خودم باکی کسپر را اکتیو میکنم وپسر عموی بنده با لایسنس اصلی که قبل از عید گرفته بود داره استفاده میکنه وتا امروز هم لاسنسش بلاک لیست نشده.پس یک جای کار فروشنده میلنگه.به قول خودمونی اگر بدت نیاد لایسنس تقلبی را به جای اصلی به شما انداخته. موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_9192's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    متغیر

پيش فرض

سلام دوست عزیز.فعلا ویروس وتروجان ساخته نشده که این کار را انجام دهد.فروشنده درست گفته که چند نفر استفاده کردند وبلاک شده اما فقط یک طرف قضیه را باشما گفته و نگفته که این لایسنسی که به شما دادم تقلبی است و ازیک سایتی گرفتم و به شما فروختم چون لایسنس های اصل فقط خودت استفاده میکنی نه کسایی دیگر من خودم باکی کسپر را اکتیو میکنم وپسر عموی بنده با لایسنس اصلی که قبل از عید گرفته بود داره استفاده میکنه وتا امروز هم لاسنسش بلاک لیست نشده.پس یک جای کار فروشنده میلنگه.به قول خودمونی اگر بدت نیاد لایسنس تقلبی را به جای اصلی به شما انداخته. موفق باشید

با سلام
    دوست عزیز فروشنده قابل اعتماد هستش . فک کنم مشکل از یه جای دیگه ای باشه
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

پس قابل اعتماد است.2تا فرضیه پیش میاد.1.این فروشنده یک لایسنس اصلی داشته که به شما وچند نفر دیگه فروخته وبه شما چیزی نگفته وشرکت کسپر بادیدن اینکه یک لایسنس چند بار داره در روز اپدیت میشود را بلاک کرده2.شاید این لایسنسی که شما دارید با سریال وکی هایی که در اینترنت ریخته شده هم خوانی دارد واز این رو بلاک شده اما فکر کنم فروشنده یک کلکی به شما زده چون لایسنس اصل هیچ وقت بلاک نمیشود تا زمانی که یک کاربر استفاده کند وشاید هم سر فروشنده را کلاه گذاشته کسی که لایسنس را برای فروش بهش داده وفروشنده هم بی اطلاع به شما فروخته

12. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز اگر طرف نمایندگی معتبر باشه و یا از یک نمایندگی معتبر خریده باشه میتونه با مذاکره با اونها مشکل رو
    از طرف سایت کسپر حل کنه.
    چون حتما کسپر راه حل هایی رو برای دزدیده شدن کی ها و یا ازین قبیل مشکلات گذاشته.

14. این کاربر از psat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •