تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 813 از 1045 اولاول ... 313713763803809810811812813814815816817823863913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,121 به 8,130 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام
    در لپ تاپ سـونی که 2 سال پیش خریدم آفـیس استارتر 2010 توسط کارخانه نصب شده اما قابل استفاده نیست چون موقع کلیک کردن روی آیکون اش میخواد اول فایل های لازم رو دانلود کنه. ضمنا من سی دی آفیس 12 ( آفیس 2006) رو دارم که وقتی میخوام نصب کنم error میده و قبل از نصب آفیس جدید، باید نسخه استارتر را Uninstall کنم. ولی حتی بعد از uninstall ، بازهم موقع نصب همین خطا را میده. لطفا راهنمایی کنید چون الان هیچ آفیسی روی سیستمم نمی تونم داشته باشم
    با تشکر

لطفا یکی راهنمایی کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم چه جوری می تونم اعداد کسری در word بنویسم؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم چه جوری می تونم اعداد کسری در word بنویسم؟
    سلام
    از Equation استفاده کنین (Alt
    +=)

4. 3 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام
    من یه مقاله ای رو شروع کردم به تنظیمش که توش فرمول به همراه شیپ (shapes) هم به کار رفته؛ یکی از روزا بود که فایل رو که باز کردم ادامه کارم رو انجام بدم دیدم سرعت ادیت بسیار بسیار پایین اومده. یعنی مثلا یک حرف رو که delete می کنم و به جاش یه حرف دیگه مینویسم حداقل 4ثانیه طول میکشه این کار! تعداد صفحات 11-12 صفحه هست.
    ممنون میشم بگید مشکل کار از کجاست. (خودم احتمال میدم از زیاد بودن تعداد شیپ ها هست)
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض قرار دادن عکس تمام صحفه در ورد

با سلام به تمام بروبکس

اغا میخوام یک عکسی رو طوری تو صحفه ورد وارد کنم که تمام صحفه رو به صورت کامل کامل بپوشونه.چگونه باید این کارو انجام بدم

با تشـــــــــــکر

داره خودمونی میشه dj kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

درود

چگونه میتوان در یه فایل ورد ، مثلا برای 10 صفحه اول header مخصوص نوشت ، ده صفحه بعدی header دیگر و... . header را که انتخاب میکنم برای همه صفحات تنها یک متن مینویسد . مرسی

داره خودمونی میشه 64bit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان؛
    من یه مشکلی توی Word 2013 دارم:
    من برای نیم فاصله کاراکتر No-Width Optional Break رو به Ctrl+Space تخصیص دادم تا هنگام تایپ بتونم سریع نیم فاصله ایجاد کنم، اما مشکل اینه که وقتی آخر یک کلمه این دو تا کلید رو میزنم یه کاراکتر عجیب به صورت یک مربع با یک مربع دیگه داخلش تایپ میشه (البته باید Show/Hide فعال باشه تا دیده شه) و بعد از اون متن فارسی، از چپ به راست تایپ میشه (مشکل: ل ک ش م) و فونت هم عوض میشه! حالا اگه همین کلمه رو سر هم تایپ کنم (مشکلها) و بعد برگردم و این کلیدها رو بزنم یا از ترکیب Shift+Ctrl+2 استفاده کنم این مشکل به وجود نمیاد. کسی میتونه کمکم کنه؟

ممنون

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام دوستان؛
    من یه مشکلی توی Word 2013 دارم:
    من برای نیم فاصله کاراکتر No-Width Optional Break رو به Ctrl+Space تخصیص دادم تا هنگام تایپ بتونم سریع نیم فاصله ایجاد کنم، اما مشکل اینه که وقتی آخر یک کلمه این دو تا کلید رو میزنم یه کاراکتر عجیب به صورت یک مربع با یک مربع دیگه داخلش تایپ میشه (البته باید Show/Hide فعال باشه تا دیده شه) و بعد از اون متن فارسی، از چپ به راست تایپ میشه (مشکل: ل ک ش م) و فونت هم عوض میشه! حالا اگه همین کلمه رو سر هم تایپ کنم (مشکلها) و بعد برگردم و این کلیدها رو بزنم یا از ترکیب Shift+Ctrl+2 استفاده کنم این مشکل به وجود نمیاد. کسی میتونه کمکم کنه؟

ممنون
    شما این نیم فاصله رو برای کاراکتر Right-to-Left Mark انتخاب کن مشکلت حل میشه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

با سلام به تمام بروبکس

اغا میخوام یک عکسی رو طوری تو صحفه ورد وارد کنم که تمام صحفه رو به صورت کامل کامل بپوشونه.چگونه باید این کارو انجام بدم

با تشـــــــــــکر
    ابعاد عکس رو برابر سایز ورد بکن.به همین سادگی!!!

درود

چگونه میتوان در یه فایل ورد ، مثلا برای 10 صفحه اول header مخصوص نوشت ، ده صفحه بعدی header دیگر و... . header را که انتخاب میکنم برای همه صفحات تنها یک متن مینویسد . مرسی
    دوست من بارها در این تاپیک راجع به این موضوع توضیح داده شده.لطفا کمی جستجو کنین.
    با این حال خیلی خلاصه بگم که این کار از طریق ایجاد Section در قسمت Breaks در منوی Page Layout میباشد

11. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

احتمالا از رجیستری پاک نشده.لینکهای زیر را بخوانید و مو به مو عمل کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •