قیمت مودم ها 30000 هست که با تخفیف نمایشگاهی میشد 17000!
اگه بخوام سرویس اندیشه رو جمع کنم و از یه شرکت دیگه بگیرم باید منتظر رانژه شدن بشم دوباره؟
اگه قبلا به اون شرکته هزینه راه اندازی داده باشم باید دوباره بدم؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قیمت مودم ها 30000 هست که با تخفیف نمایشگاهی میشد 17000!
اگه بخوام سرویس اندیشه رو جمع کنم و از یه شرکت دیگه بگیرم باید منتظر رانژه شدن بشم دوباره؟
اگه قبلا به اون شرکته هزینه راه اندازی داده باشم باید دوباره بدم؟
Last edited by M0hammadH0ssein; 05-12-2010 at 12:57. دليل: بولد&ایتالیک
من الان يه كار ديگه انجام مي دم سرويس ماهيانم رو تبديل كردم به 3 ماهه ، شايد بعدا تبديلش كنم به 6 ماهه
تو 3 ماه 6 گيگ مي ده ، من از شهريور اينترنت دارم تو شاتل
يادمه تو شهريور 3 گيگ رايگان به همه كاربراش داد ، مهر ماه هم يه طرح گذاشته بودن كه اگه 1 گيگ بخرم 3 گيگ مي دن من هم رفتم 2 گيگ خريدم و 6 گيگ استفاده كردم 6 گيگ جمعا شد 10300 تومن مي شه گيگي 1700 تومن
تا الان واسم به صرفه بود هزينش از سرعتش هم راضيم چون تبديلش كردم به 2 مگ
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
بله بايد اونا جمع آوري كنن بعد شركت جديد دوباره بياد از خطت استفاده كنه
فكر كنم از زمان جمع آوري اونا 3 تا 4 روز طول بكشه من نمي دونم مي توني زنگ بزني از شركتهايي كه مي خواي بگيري بپرسي
هزينه راه اندازي هم شاتل كه كارت طلائي مي ده 10 هزار تومن تخفيف مي ده مي شه 5 هزار تومن
سرویس: 2 مگابایت شاتل - 3 گیگ
مرکز: 552
ساعت: 2:20 صبح
بدون v-p-n
![]()
سلام دوست عزیز،
بنده با سرویس 128 اندیشه، سرعت شبم حدود 50 هستش،
ولی چطوریه که سرویس 2 مگ شما هم همین قدر سرعت دانلودش هست؟
با سپاس،
یاسر
سلام، دوست عزیز، من چهار تا دانلود با هم گذاشته بودم! یعنی در مجموع 200 کیلوبیت/ثانیه. البته تو این عکس 3تا بود، اما بعدش یکی دیگه هم اضافه کردم.
کلا اون سایتی که ازش دانلود میکردم گویا بیشتر از 50 کیلیوبیت/ثانیه اجازه دانلود نمیداد، منم 4تا 4تا دانلود کردم.
دیشب 2.36 گیگ دانلود کردم. البته نمیدونم کی تموم شد، اما فکر کنم تا قبل 6 همه دانلود شد. یعنی اگه بازم لینک میذاشتم، دانلود میشد...
این سرویس شاتل بی نظیره! سرعت دانلودم تو ساعت رایگان حد اقل 180 است. خبر ندارین این وضعیت همیشگیه یا برا تبلیغات فعلا اینطوریه؟ اینطوری پیش بره که من شبی 3 گیگ دانلود میکنم یعنی عالیه! با تورنت هم اگه فیلم معروفی باشه راحت تا 170 میره!
سلام خدمت همشهری های گلم
.
چند وقت بود که تست سرعت نذاشته بودم . گفتم یهو یه تست بزارم تا 10 تا تست از کنارش رد شه
.
شاتل - 128 - محدود -مرکز 4
.
.
.
.
.
همون طور که میبینید . وضعیت پینگ همچنان بده !!
.
شبی هم اگه از 1 تا 7 بزارم با لینک دانلود مستقیم نهایتا 1 گیگ میتونم دانلود کنم
Last edited by SA.JJ.AD; 06-12-2010 at 16:33.
هر سرعتی رو باید تقسیم بر 8 کرد، تا سرعت عملیش بدست بیاد، مثلا 16=128/8
بینابراین 253=2024/8 این حداقل سرعتی هست که باید بدن ( بدون سرعت تشویقی! )
منم دیشب 2.5 گیگ دانلود کردم. البته تا ساعت 3 داشتم کار دیگه میکردم و بعد گذاشتم دانلود بشه...
اگه اینجوری باشه که میگی و این همیشگی باشه عالیه! روزا 260 شبا 180 ! هیچ وقت فک نمیکردم یه روزی بشه این جور سرویسارم تو خونه تجربه کنیم! اونم با یه هزینه به این کمی! اول فک میکردم چون ترافیکش کمه به درد نمیخوره بد شب اول وقتی گذاشتم دانلودامو دیدم سرعت 180 کمه کمش! واسه همین همون شب تا صبح دانلود میکنم فقطتا الان نیم گیگم مصرف شده فقط! 2 و نیم گیگم مونده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)