تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 813 از 2014 اولاول ... 31371376380380981081181281381481581681782386391313131813 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,121 به 8,130 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

داش سيروس يادمه او ن زمان هم ميگفتي که نصرتي تمام خصوصيات دفاع وسط رو داره ولي توي تمام استارتها چرا جا ميموند ؟؟ و اخراج ميشد
    جاي تعجبه همچين نظري !!

اين رو هم که شما گفتي : من فکر میکنم پرسپولیس با وجود پتروویچ و نیکبخت و حتی کریم باقری نیازی به کریمی نداشت . ای کاش جای این بازیکن تمام شده یه مهاجم خوب میخریدن

ولي ديدي که نظرت درست نبود

اين آخرين حرفت هم غلط از آب بيرون مياد
    1- من سیروس نیستم.
    2- الان هم میگم که نصرتی تمام خصوصیات دفاع وسط رو داره ( یعنی قد مناسب ، قدرت سرزنی ،سرعت و قدرت بدنی نسبتا خوب ) . اما من مشکلم با خط دفاعه نه یه نفر.
    3- در مورد کریمی هم آیا این بازیکن همونیه که 9 سال پیش از پرسپولیس رفت؟؟؟ الان هم میگم که یه مهاجم خوب خیلی بیشتر از کریمی به درد این تیم میخوره. این تیم بازیکنای بازیساز کم نداره( پتروویچ و نیکی و باقری و منصوری ) ولی گلزن نداره. فکر نمیکنی اگه جای کریمی و توره اول فصل عماد رضا رو میخریدن الان پرسپولیس کجای جدول بود؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه beginner63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برهاني پنج ميليون ريال جريمه شد
    به گزارش خبرگزاري فارس، كميته انضباطي فدراسيون فوتبال آرش برهاني را به پرداخت مبلغ پنج ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد.
    با بررسي دوباره فيلم مسابقه تيم هاي استقلال و پرسپوليس در دربي 65 مهاجم تيم استقلال تهران به دليل تخلفاتي كه انجام داده بود و قبول اشتباهات خود با اين جريمه مواجه شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جهانبازي ديدار پرسپوليس و برق را قضاوت مي كند
    به گزارش خبرگزاري فارس، از سوي كميته داوران فدراسيون فوتبال، اسامي داوراني كه در هفته يازدهم قضاوت مي كنند، به شرح زير اعلام شد:
    *سه شنبه-30/7/87- ساعت 15

راه آهن – صباي قم(اكباتان- تهران)
    منصور نوري- محمد حسين معتمدي- حسين سنجري- فرهاد رستمي

پيام خراسان- ابومسلم( ثامن الائمه- مشهد)
    سعيد مظفري زاده- اسماعيل صفيري- محمد رضا ابوالفظلي- حسين نيكو زاده

پاس همدان- استقلال تهران( قدس- همدان)
    محسن تركي- محسن فريماني- مسعود فرح نيا- ايرج ساعدي

مقاومت سپاسي- ذوب آهن(حافظيه – شيراز)
    غلامرضا جباري- مرتضي كريمي- حميدنظري- مرداس جابري

استقلال اهواز- ملوان انزلي- ساعت 16:45( تختي- اهواز)
    رحيم مهرپيشه- محمد رضا اسحاقيان- عبدالرسول استا زاده- روح الله ارشادي

چهارشنبه-1/8/87- ساعت 15:00

*داماش گيلان - فولاد خوزستان(عضدي- رشت)
    رحيم رحيمي مقدم- حسين نجاتي- محمد باقر مجد قرا ملكي- مختار مهدوي

مس كرمان- سايپا تهران(باهنر- كرمان)
    نويد مظفري زاده- علي موغلي- مهدي عاليقدر- عبدالحسين ايازي

فولاد مباركه سپاهان- پيكان قزوين( فولا د شهر)
    خداداد افشاريان- صفدر احمدي- غلام آموزگار- عباس نام بخش

پرسپوليس تهران- برق شيراز- 16:45 ( آزادي-تهران)
    يدا... جهانبازي- جواد تقي پور- عليرضا كهور ي- عليرضا فغاني

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پتروويچ: پرسپوليس گل‌هاي تاريخي مي‌خورد !

ايوان پتروويچ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در بازي مقابل فولاد در 20 دقيقه ابتدايي توپ و ميدان در اختيار ما بود اما باز هم از آن استفاده نكرديم.
    وي افزود: بدشانس هستيم چون گل‌هاي تاريخي مي‌خوريم. شك ندارم هافبك فولاد نمي تواند بار ديگر مانند گلي كه به ما زد به ثمر برساند.
    هافبك كروات با تاكيد بر اين مطلب كه پرسپوليس در دفاع تمركز ندارد، گفت: وقتي گل مي خوريم فكر مي كنيم همه چيز از دست رفته است در حالي كه فوتبال90 دقيقه است.
    وي در خصوص بازي مقابل برق شيراز گفت: بازي حساسي خواهد بود؛ اما به برتري نياز داريم و بايد از امتياز ميزباني و حمايت پرشور هواداران خود به خوبي استفاده كنيم.
    پتروويچ در پايان خاطرنشان كرد: آرزو دارم با درخشش در پرسپوليس دقايقي براي تيم ملي كشورم به ميدان بروم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه H.TiFuSi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از اخبار تکراریتون بسیار ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نشست مصطفوي و هدايتي / هيچ اختلافي وجود ندارد

در نشست صبح امروز سيد داريوش مصطفوي و حسين هدايتي مدير عامل و رئيس هيأت مديره باشگاه پرسپوليس، مسائل باشگاه بررسي و جهت حل برخي موضوعات اجرايي تصميم گيري شد.
    در پايان اين نشست مدير عامل و رئيس هيأت مديره با تاکيد بر حمايت همه جانبه از تيم و کادر فني اعلام کردند؛ باشگاه در وضع مطلوبي بسر مي برد و برخلاف شايعات منتشر شده، هيچ اختلافي ميان اعضاي هيأت مديره باشگاه وجود ندارد و همه اجزاي باشگاه براي موفقيت تيم پرسپوليس تلاش مي کنند و قطعاً در بازيهاي آينده شاهد نتيجه گيري مناسب تيم خواهيم بود. مصطفوي و هدايتي از رسانه ها خواستند از انتشار شايعات اجتناب کنند و از همه هواداران پرسپوليس خواستند بدون توجه به اخبار و حاشيه ها، با تمام وجود از باشگاه و تيم محبوب خود حمايت کنند.
    مدير عامل و رئيس هيأت مديره با تاکيد بر همدلي همه اعضاي خانواده بزرگ پرسپوليس ابراز اميدواري کردند در مسابقات آينده با حضور پر شور هواداران شاهد پيروزي‌هاي تيم محبوب پرسپوليس باشند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حميد جعفري هم رباط صليبي پاره كرد
    عباسي:
    از روش فولاد براي شكست پرسپوليس استفاده مي‌كنيم

سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: وقتي مجيد جلالي اساس حملات تيمش را استفاده از ضعف پرسپوليس در عمق خط دفاعي مي‌گذارد، حتما اين كار درست است و تيم برق هم مقابل پرسپوليس روي اين مساله متمركز خواهد شد.

محمد عباسي كه تيمش بايد فردا (چهارشنبه) در هفته يازدهم رقابت‌هاي فوتبال ليگ برتر، در ورزشگاه آزادي به مصاف تيم پرسپوليس برود، پيرامون آخرين شرايط تيمش پيش از اين مسابقه، به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: اين ديدار از آن جهت كه ما هفته پيش هم در استاديوم آزادي مقابل ديگر تيم پرهوادار تهراني يعني استقلال بازي كرديم، مي‌تواند به لحاظ كم شدن استرس بازيكنان، آرامش بيشتر و عادت كردن به جو ورزشگاه پرجمعيت، وضعيت بهتري را براي ما نسبت به بازي قبل داشته باشد. بايد گفت كه برخي از بازيكنان جوان ما در طول زندگي‌شان حتي يك‌بار هم اين استاديوم را از نزديك نديده بودند چه برسد به اينكه بخواهند در مقابل هزاران تماشاگر در آن فوتبال بازي كنند.

وي افزود: خوشبختانه در حال حاضر بازيكنان برق شرايط روحي رواني خوبي دارند، منتها ما بايد از ايجاد غرور در ذهن آنها جلوگيري كنيم. فكر مي‌كنم بازيكنان برق نبايد به خاطر موفقيت‌هاي نسبي كه تاكنون به دست آورديم دچار غرور شوند. ما بيشتر تاكيد مي‌كنيم تا اين حس در ميان بازيكنان بزرگتر و باتجربه‌تر تيم ايجاد نشود چرا كه در اين صورت، اين مساله به ساير بازيكنان به خصوص جوان‌ترها انتقال مي‌يابد.

عباسي پيرامون بازي با پرسپوليس، تصريح كرد: پرسپوليس تيمي است با مربيان، بازيكنان و تماشاگران بزرگ كه براي ما افتخار بزرگي است مقابل اين تيم در استاديوم آزادي بازي كنيم. بچه‌هاي ما اكنون جو اين استاديوم و شرايط بازي در آن را در برابر استقلال لمس كرده‌اند كه ما تنها اميدواريم با حفظ شرايط فعلي‌مان بتوانيم حضور موفقي در مقابل پرسپوليس داشته باشيم. بدون ترديد اين مسابقه هم مثل بازي قبل، سخت خواهد بود اما مسلما با شناختي كه از حريف دارم، برنامه خاصي را براي مقابله با آنها در نظر دارم.

وي همچنين درباره آخرين وضعيت بازيكنان مصدوم تيمش پس از ديدار با استقلال، به ايسنا گفت: متاسفانه سه بازيكني كه در ديدار مقابل استقلال، آسيب ديدند، به بازي اين هفته نمي‌رسند. محسن نيك‌خواه از ناحيه مينيسك پا به شدت دچار آسيب‌ديدگي شده، حميد جعفري هم رباط صليبي پاره كرد كه حدود هفت ماه از ميادين دور خواهد بود و همچنين سجاد بيرانوند دروازه‌بان خوب ما هم براثر پيچ‌خوردگي مچ پا، شرايط خوبي ندارد. بيرانوند در بازي با استقلال واقعا ازخودگذشتگي نشان داد كه تيم ما را تا پايان مسابقه همراهي كرد وگرنه مصدوميتش حين آن بازي تا حدي بود كه مي‌بايست تعويض مي‌شد.

سرمربي تيم برق شيراز درباره شرايط فني تيم پرسپوليس و نقاط ضعفي كه در چند بازي اخير ديگر تيم‌ها از آن استفاده كرده‌اند نيز تصريح كرد: من از وضعيت فني پرسپوليس شناخت كافي دارم؛ اين تيم به خصوص در خط دفاعي نقاط ضعفي دارد كه همه متوجه شده‌اند. من مجيد جلالي را به عنوان يكي از بزرگترين اساتيدم قبول دارم و زماني كه اين استاد اساس كارش را براي شكست پرسپوليس، روي عمق دفاع اين تيم برنامه‌ريزي مي‌كند، حتما چنين ضعفي در دفاع پرسپوليس وجود دارد و بدون شك ما هم از چنين تدبيري استفاده خواهيم كرد و برنامه‌هاي ويژه‌اي براي آن داريم. به هرحال بازيكنان كليدي و بزرگ پرسپوليس تاثيرگذاري خود را در بازي خواهند داشت اما ما بايد بازي را كنترل كنيم و با استفاده از ضعف خط دفاعي حريف، بدون شتاب‌زدگي پيروز ميدان شويم.

وي درباره انتقاداتي كه پس از بازي با تيم استقلال تهران نسبت روي آوردن تيم برق به ضدفوتبال، مطرح شد، به ايسنا گفت: اين ديدگاه از نظر ما در تيم برق كاملا منسوخ شده است. ما حتي مقابل استقلال هم قصد وقت‌كشي نداشتيم؛ البته مسايل پزشكي بازيكنان در تخصص من نيست كه شدت آسيب‌ديدگي آنها حين مسابقه در چه حدي بوده است. مطمئن باشيد چنين تفكري حتما بايد از سوي مربيان به بازيكنان منتقل شود كه در تيم برق چنين مساله‌ وجود نداشته و نخواهد داشت. ما در برابر پرسپوليس هم به دنبال تخريب بازي و روي آوردن به ضدفوتبال نخواهيم بود و تنها سعي مي‌كنيم يك فوتبال منظم و بانشاطي را در دستور كار بازيكنان قرار دهيم. شك ندارم اين بازي براي ما نتيجه همراه با گل خواهد داشت.

عباسي درباره پاداش‌هايي كه براي بازيكنان برق پيش از مسابقه فردا در نظر گرفته خواهد شد نيز خاطرنشان كرد: ما روز گذشته همراه با بازيكنان جلسه‌اي را با مشفقيان رييس مجمع باشگاه برق شيراز برگزار كرديم و وي براي موفقيت‌هاي اخير تيم برق به هركدام از بازيكنان يك سكه بهار آزادي هديه داد. البته پاداش‌هايي هم براي برد پرسپوليس در نظر گرفته شده است اما در مجموع بايد توجه داشت كه وقتي برخي بازيكنان ما بخاطر حضور در تيم برق، از قراردادهاي با مبالغ بيشتر و حتي بعضا با اختلاف صدميليون تومان گذشته‌اند، به پاداش‌هاي سنگين و ويژه توجهي نخواهند داشت و تمام تلاش‌شان را براي پيروزي تيم به كار خواهند بست.

وي در پايان درباره علت بازگشت تيم برق به شيراز پس از بازي استقلال تهران گفت: شايد تصور مي‌شد كه تيم برق براي حفظ شرايط فني خوب و عادت كردن به وضعيت آب‌و هوايي در تهران مي‌ماند اما ما بايد در طول اين يك هفته، محل اقامت بازيكنان را جابجا مي‌كرديم و با مشكلاتي از اين قبيل روبرو بوديم كه در نهايت، تصميم گرفته شد تا به شيراز باز گرديم و بار ديگر براي بازي با پرسپوليس، عازم تهران شويم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

قطبي: دوست دارم پروين را در تمرينات پرسپوليس ببينم

افشين قطبي در گفت و گویی در خصوص آخرين وضعيت پرسپوليس صحبت كرد كه در زير مي‌خوانيد.

شرايط پرسپوليس پس از دو شكست را چگونه مي‌بينيد؟
    همه شوكه شده اند؛ ولي پس از جلسه اي كه داشتيم فكر مي كنم بازيكنان با انگيزه اي دو برابر براي موفقيت در بازي هاي آينده آماده هستند.

و اگر باز هم مغلوب شديد؟
    بعيد مي‌دانم اينطور باشد، چون با شرايط خاصي كه داريم و با حمايت هواداران مي توانيم پيروز شويم. اگر اين بازي را ببازيم وضعيت جالبي پيش نخواهد آمد.

مشكلات خط دفاعي را حل كرده ايد؟

با صبحت هاي اختصاصي و گوشزد كردن نقاط ضعف در تمرينات سعي كرده ايم بازيكنان از خط حمله تا دفاع به گونه اي كار كنند كه ديگر اشتباهي پيش نيايد.

باز هم امكان تغيير نفرات وجود دارد؟
    بهترين ها در تمرين در تركيب اصلي قرار مي گيرند، ضمن اينكه وقتي بازيكني محروم يا مصدوم شود مبجور به ايجاد تغييرات هستم.

گفته مي شود پتروويچ و واعظي را به عمد در بازي مقابل ابومسلم و فولاد روي نيمكت قرار داده ‌ايد؟
    در فوتبال بين المللي اين جمله هيج معنايي نمي‌دهد. به خود اجازه نمي‌دهم با قلب ميليون‌ها هوادار و مسئولان بازي كنم. خبرنگاراني كه در محل تمرين بودند ديدند پتروويچ قبل از بازي با ابومسلم تمرين نداشت و خودش به من گفت كه توانايي بازي كامل را ندارد.

اما گفته شد واعظي مشكلي براي بازي مقابل فولاد ندارد؟
    مي‌توانيد از خود او بپرسيد. با درد روي نيمكت پرسپوليس نشست چون من از او خواستم. بي شك اگر آماده بود از حضورش در تركيب استقبال مي كردم.

به نظر مي رسد حواشي اين فصل به مراتب بيش از فصل قبل است؟
    به هر حال مسئولان باشگاه از من حمايت مي كنند و حاميان خود را دارم؛ اما منتقدانم زياد شده اند كه از همه آنها دعوت مي كنم در محل تمرينات ما حاضر شوند.

چه تدبيري براي خاتمه دادن به انتقادات داريد؟
    بازي هاي ليگ 34 هفته است و فقط 10 هفته از آن گذشته است. من كاري به شايعات ندارم و به آينده بسيار اميدوارم.

چرا بسياري از اخبار كذب را تكذيب نمي‌كنيد؟
    وقتي مطلبي نوشته مي شود و هزاران نفر آن را مي خوانند، تكذيب روز بعد دردي را درمان نمي كند.

حميد استيلي عنوان كرده كه پاي شما را به ايران باز كرده است؟
    بله. من وقتي قرار بود به ايران بيايم با استيلي صحبت كردم. يك فصل خوب در كنارش داشتم و با هم تيم را قهرمان كرديم. خاطرات خوبي از بودن در كنار استيلي دارم.

اما معتقد است با صد هزار دلار شما را به ايران آورده است!
    خب بارها در مورد من در رسانه ها صحبت كرده است. فقط سكوت مي‌كنم و سعي مي‌كنم مردم خودشان قضاوت كنند چون آنها همه چيز را مي‌دانند.

حتي اگر به شما توهين شود سكوت مي كنيد؟
    من يك مربي حرفه اي هستم و مي دانم كه اين حرف ها در فوتبال وجود دارد.

بعدها نيز جوابي براي او نداريد؟
    خير. اگر قرار بود جواب بدهم، بايد با پاسخ صدها نفر را مي دادم.

منظورتان چه كساني است؟
    مگر خبرنگاران نيامدند سر تمرين تا از من جواب حرف هاي مايلي كهن را بگيرند؟ من فقط سكوت كردم و فكر مي كنم بهترين تصميم بود.

معتقديد كار شما باعث شد تا مايلي كهن خودش در محل تمرينات حاضر شود؟
    خير. همانطور كه گفتم بزرگي و حرفه اي بودنش را نشان داد. شايد حتي به انتقادهاي وي نياز داشتم. مايلي كهن، مصطفوي و بزرگاني ديگر در پرسپوليس براي اين تيم عرق ريخته اند و من هم وظيفه ام احترام گذاشتن به آنها است.

آماده كمك گرفتن از آنها هستيد؟
    بله. از روز اولي كه به ايران آمدم اين حرف را زدم. از صميم قلب دوست دارم پيشكسوتان، منتقدان و بزرگاني مثل علي پروين كه دلشان با پرسپوليس است را در تمرينات بيينم تا از آنها راهنمايي بخواهم و به آنها نزديك تر شوم، چون گرفتن مشاوره از بزرگان براي هيچكس عيب نيست.

به بازيكنان بپردازيم. اغلب كارشناسان معتقدند مدافعان فعلي در حد پرسپوليس نيستند. موافقيد؟
    خير. مدافعان ما جزو بهترين هاي ايران هستند. اگر گل خورده ايم 24 نفر در آن نقش داشته اند. نبايد فقط مدافعان را مقصر دانست.

انتقادها از دي كارمو؟
    هنوز به او اعتقاد دارم، ولي خوشحالم كه زبان ايراني را بلد نيست، چون اگر اين همه انتقاد را متوجه مي‌شد از ايران فرار مي‌كرد. دي كارمو به وقت نياز دارد و قدرت او عصاي دست پرسپوليس مي‌شود.

گفته ايد كه رحمان رضايي را نمي‌خواهيد؟
    هرگز نگفته ام رحمان را نمي‌خواهم. او بازيكن كوچكي نيست ولي مدت ها بازي نكرده و به زمان نياز دارد. بايد بيشتر فكر كنم. ما در پست هاي ديگر مانند دروازه بان مشكلات بيشتري داريم.

آيا افشين قطبي علاقه اي به فسخ قرارداد در شرايط فعلي دارد؟
    هرگز. با حمايتي كه مسئولان از من كردند دلگرم شدم و باز هم رو به جلو حركت مي‌كنم. كاري خواهم كرد كه اگر درب يك منزل به رويم بسته شد درب كاخ به رويم باز شود.

هنوز هم معتقديد قهرمان مي شويد؟
    بله. از قبل مصمم تر هستم. فقط اميدوارم در بازي بعدي نتيجه دلخواه را بگيريم.

برق شيراز را چگونه تيمي مي‌بينيد؟
    تيمي سخت كوش، جوان و حادثه ساز در اوايل فصل؛ ولي به تيم خودم ايمان دارم و براي رسيدن به بالاي جدول از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنيم.

درباره ليدرها و تماشاگران حرفي نزديد. آنها ناراحت هستند.
    حق دارند، چون عاشق پرسپوليس هستند؛ ولي بايد بدانند تمام اعضاي باشگاه و تيم به دنبال يك هدف هستند و آن موفقيت پرسپوليس در ايران و آسيا است. بهتر است صبور باشند و در برابر اتفاقات فوتبال دل شير داشته باشند.

و صحبت پاياني؟

دوست دارم همه بدانند كه من براي پول به ايران نيامدم چون در ليگ امارات و حتي ليگ كره مي شد پول بيشتري بگيرم و بدون اين همه حاشيه كار كنم. اميدوارم آنهايي كه نمي خواهند موفقيت قطبي را ببيند حداقل به خاطر پرسپوليس و ميليون ها هوادارانش از حاشيه سازي دست بردارند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

قطبي خواستار جريمه سنگين براي ابراهيم توره شد

افشين قطبي كه شديدا از ابراهيم توره به دليل غيبت‌هاي غير موجه ناراحت است، از مسوولان باشگاه درخواست كرد جريمه سنگيني براي او درنظر بگيرند.
    قطبي معتقد است توره در بازي مقابل فولاد خوزستان و همچينن ديدار فردا مقابل برق شيراز مي‌توانست تاثيرگذار باشد.
    قرار بود داريوش مصطفوي قبل از ارسال نامه شكايت به فيفا در خصوص غيبت‌هاي غيرموجه توره با مدير برنامه‌هاي اين بازيكن گفتگو كند؛ اما اين جلسه روز گذشته به دليل عدم حضور مدير برنامه‌هاي اين بازيكن در باشگاه برگزار نشد.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پيروانى: هيچ مشكلى با قطبى ندارم

افشين پيروانى مربى پرسپوليس طى اظهار نظرى گفت: اختلاف نظر در كادر فنى وجود ندارد و اينكه گفته مى شود ما با هم مشكل داريم كذب است.وى افزود: طبيعى است كه بعد از شكست تيم ها شايعاتى در مورد اختلاف بين بازيكنان و كادر فنى به وجود آيد اما در تيم ما چنين وضعيتى نيست و ما با هم مشكلى نداريم. او ادامه داد: سال گذشته براى تيم ما مشكلات زيادى در مورد اختلاف نظر در كادر فنى به وجود آوردند اما در پايان همان تيم قهرمان ليگ شد. وى تصريح كرد: گل هاى خورده تيم ما به دليل بازى هجومى است كه ارائه مى كنيم و با اولين گل خورده شيرازه تيم از هم مى پاشد. پيروانى خاطر نشان كرد: مشكل خط دفاع ما فردى نيست و گروهى است خط دفاع و هافبك تيم ما در كارهاى گروهى مشكل دارند و هيچ بازيكنى مقصر نيست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •