دوستان من نامحدود میخوام ولی نه زیاد.ماهی 30 گیگ بسه.کدوم شرکت برم به نظرتون ؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
پارس به نظرم بد نیست برای این میزان حجمه مصرفی
سرعتش هم خوبه
تو تاپیک خودش سوال کنید![]()
ممنون.
الان یک مگ فناوا دارم و تا به حال محدود نشدم ولی سرعت توی واتساپ و تلگرام به شدت داغونه و مجبورم عوض کنم.
- - - Updated - - -
ممنون.
الان یک مگ فناوا دارم و تا به حال محدود نشدم ولی سرعت توی واتساپ و تلگرام به شدت داغونه و مجبورم عوض کنم.
دوستان سرعت طرح پاییزه که نوشته آپ 12 مگ چطوره؟الان سرویس 2 مگش رو دارم و 700 کیلو سرعت میده
بچه ها من میخوام از فن اوا انصراف بدم! یک هفته هم از سرویسم مونده و اینکه پیش فاکتور دوره بعدم هم صادر شده!!! چه مراحلی رو باید طی کنم و اینکه باید به کدوم بخش اطلاع بدم؟پشتیبانی فنی؟
- - - Updated - - -
بچه ها من میخوام از فن اوا انصراف بدم! یک هفته هم از سرویسم مونده و اینکه پیش فاکتور دوره بعدم هم صادر شده!!! چه مراحلی رو باید طی کنم و اینکه باید به کدوم بخش اطلاع بدم؟پشتیبانی فنی؟
معمولن درخواست انصراف سرویس رو باید به واحد فروش بدی. پشتیبانی فنی فقط تو کار قطعی و وصلیه. کاری به فاکتور و پول و فروش و انصراف نداره.![]()
سلام
من مرکز مخابرات مطهری هستم، می خوام اینترنت خوب برای بازی بگیرم
آسیاتک داغونه ، از 9 و 10 شب تا 1 شب داغونه افتضاحه برای بازی همش تایم اوته
فن آوا چطوره؟
تصویر از پینگش دارید در این ساعت ها؟
اقا من سه روزه دارم زنگ میزنم و درخواست تخلیه خط رو میدم ولی اتگار نه انگار!!!!!!! اصلا به خودشون هم نمیگیرن؟!!!!!!!!!
از دوستان کسی هست تا نحوه شکایت تو سامانه 195 رو باد باشه به ما هم یاد بده؟
این شرکت یک شرکت عقده ای هستش که با اینکه میدونه چه سرویس افضاحی ارائه میکنه وقتی ازش خارج میشید میخاد آزار ببینید میخاد انتقام ازتون بگیره
Last edited by *Forgotten*; 19-11-2015 at 00:16.
دوست عزیز قبلازساعت ۱۲ روز کاری زنگ بزنید بخش انتقاد و پیشنهاد رو بگیرید. و بگید میخوام تخلیه کنم یه فرم که فایل ورد هست براتون میلمیکنن اونو ور کنید و reply کنید. یه زنگم دوباره بزنید همونانتقاد پیشنهاد پیگیری کنید که دریافت شده؟ مشکلینیست؟ بعدش اگه تا ۷۲ ساعت تخلیه نشد توی سایت ۱۹۵ قسمت مربوط اینترنت اپراتورو انتخاب کنید و مشکل رو هم انتخاب کنید. یه چیزی تو مایه های عدم تخلیه اینا داره. و بعدش متن بنویسید که به دلیل خدمات افتضاح درخواست تخلیه دادم فلان تاربخ ولی ترتیب اثری داده نشده و اون فرم رو هم پیوست کنید
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)