سلام دوستان خسته نباشید
psp من حدود 2سالی میشه که صدا ازش در نمیاد ! 2سال پیش وقتی psp روشن بود مموریشو در آوردم و گذاشتم سر جاش
از همون موقع بود که دیگه لال شد
از دوستان عزیز کسی هست که میتونه کمک کنه ؟
در ضمن psp-2000
سلام دوستان خسته نباشید
psp من حدود 2سالی میشه که صدا ازش در نمیاد ! 2سال پیش وقتی psp روشن بود مموریشو در آوردم و گذاشتم سر جاش
از همون موقع بود که دیگه لال شد
از دوستان عزیز کسی هست که میتونه کمک کنه ؟
در ضمن psp-2000
بچه ها پي اس پي چيه ؟؟؟ :دي
hes_luckey دوست عزيز پي اس پي شما فقط از بلندگوهاش لال شده يا با هدفون هم لال شدن احتمالا دكمه صدا رو نگه نداشتي موتش كرده باشي ؟!؟
Last edited by J A V I D; 06-05-2009 at 22:07.
نه عزیز موت نیست با هدفون صدا میده .
جایی مطمئن سراغ دارید واسه تعمیر ببرم ؟
ممنون
قبلانم يه بار ديده بودم يكي بعد از آپديت پي اس پيش بلندگوش از كار افتاده بود ، بلندگوش سالم بود همه اتصالاتشم درست بود ولي نمي دونم چرا از كار افتاده بود ! تو ايران كه كسي تخصصي كار نمي كنه همه اين مغازه ها كه كنسول مي فروشن يه پيچ گوشتي بدست دارن هر كي فكر مي كني بهتره بده به همون جاي خاصي رو پيشنهاد نمي دم !
بچه ها الان قیمت PSP تو ایران چنده؟
زیاد!آخرین بار اسلیم 340 قیمت گرفتم(توپخونه).
ببین عزیزم،PSP یه چیزیه که خیلی پیشرفتست عمرا درکش نمیکنی! :سه تا دیبچه ها پي اس پي چيه ؟؟؟ :دي
سلام فدايتان شوم ، چطورين شماها؟!
يکی قيمت آخرين مدل رو ( کپی خور شده ) بگه ببينم تو بازار چه خبره!
مموريش چنده؟
سلام. یه نفر بگه چه جوری می شه فرق پیکسل از کار افتاده و سوخته رو تشخیص داد ؟ پیکسل از کار افتاده چه جوری به کار می افته ؟؟؟
آه چقدر علم پيشرفت كرده !ببین عزیزم،PSP یه چیزیه که خیلی پیشرفتست عمرا درکش نمیکنی! :سه تا دی
يه پس ضمينه مشكي بذار پشت دستگاه اگه پيكسل سفيد ديدي اون پيكسل سوختس مي گن تا هفت تا پيكسل سوخته عاديه البته مغازا دارا مي گن ! پيكسل سوخته هم نمي شه زنده كرد بعضي وقتا پيكسل تغيير رنگ مي ده كه اونو ظاهرا مي شه برگردوند ...سلام. یه نفر بگه چه جوری می شه فرق پیکسل از کار افتاده و سوخته رو تشخیص داد ؟ پیکسل از کار افتاده چه جوری به کار می افته ؟؟؟
چرا ظاهراً ؟بعضي وقتا پيكسل تغيير رنگ مي ده كه اونو ظاهرا مي شه برگردوند ...
یعنی خودتون دقیق نمی دونین ؟ یا چیز دیگه ای منظورتونه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)