نبود ؟؟
کسی به من کمک نمیکنه ؟؟![]()
نبود ؟؟
کسی به من کمک نمیکنه ؟؟![]()
اگه وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنی و هیج اتفاقی نمی افته ولی سی پی یوت مشغوله بازی به احتمال زیاد با ویندوزت مشکل داره.
وگرنه من یکی که...!؟
کسی نیست جواب بده؟
من رو باش که فکر کردم منظورت از درست شد این بود که بازی رو درستش کردی
به هر حال سیستمت برای اجرای این بازی خیلی ضعیف نیست(یعنی نه در حدی که نتونه بیاردش) ولی این خطا خیلی کلیه و نمیشه دلیل خیلی خاصی براش پیدا کرد ولی چون میگی بعد از وارد شدن به بازی صفحه سیاه میشه و بعد خارج میشه ممکنه یا بازیت ناقصه یا ناقص نصب شده.
یا به خاطر دریور گرافیکت باشه که آپدیت نیست می تونی از اینجا دانلود کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 12-03-2009 at 18:15.
سلام..
من یه مشکل تو اجرای بازی Warhammer 40,000: Dawn of War II دارم...بازی رو که نصب میکنم .وقتی که میخوام داخل بازی بشم ارور زیر رو میده:
Unable to execute command dow2 .exe
:
راستی aux_installer و vcredist هم نصب نمیشه...اگه میشه لینک دانلودشون رو بدین که یه تست بزنم
Last edited by Scary Feelings; 13-03-2009 at 16:56.
اصلا فایلی به این نام توی پوشه بازی داری یا نه اگر نیست پس به احتمال زیاد بازی رو کامل نصب نکردی. چون داره میگه که اصلا فایل اصلی اجرای بازی رو نمی تونه پیدا کنه!!
فایلی به نام dow.exe نیست ولی فایل اجراییش Loader هست...بازی هم به طور کامل نصب شد ولی اون 2 تا برنامه نصب نشد....راستی اون فایل steam ...به اون ربطی نداره!؟!
اصلا مشخصات کامل سیستمت و نوع ویندوز(32bit یا 64bit) رو بده؟
ok
widows xp3 32bit
cpu intel 3.43
ram 2 gig
grapic 512
اولا شما مارک گرافیکت رو نگفتی(خوب چه 512 مگابایتی)؟
ثانیا سی پی یوت هم معلوم نکردی سلرونه یا پنتیوم 4؟
ولی خوب به سلامتی ویندوزت مشخصه چیه
اول اینو بگم دلیل نصب نشدن اون دوتا برنامه ممکنه برای sp3 بودن ویندوزت باشه(چون توی xp sp3 خیلی برنامه ها یا نصب نمی شند یا درست کار نمی کنند مثل vista 64bit)پیشنهاد من xp sp2 ودر درجه دوم vista sp1 هستش همونطوری که خود سیستم بازی میگه:
(البته بهترین ویندوز برای بازیها هم همین دوتا هستند)
Minimum Requirements
* Windows XP SP2 or Windows Vista SP1
* P4 3.2 GHz (single core) or any Dual Core processor
* 1 GB RAM (XP), 1.5 GB RAM (Vista)
* A 128MB Video Card (Shader Model 3) - Nvidia GeForce 6600 GT / ATI X1600, or equivalent
* 5.5 GB of Hard Drive space
Recommended
* Windows XP SP2 or Windows Vista SP1
* AMD Athlon 64×2 4400+ or any Intel Core 2 Duo
* 2 GB RAM (XP and Vista)
* A 256MB Video Card (Shader Model 3) - Nvidia GeForce 7800 GT / ATI X1900, or equivalent
* 5.5 GB of Hard Drive space
(دیگه چک گرافیک و سی پی یو به عهده خودت)
در آخر هم اینم بگم که بعید می دونم فایلی به نام بازی یعنی dow توی پوشه بازی نباشه اگر مطمئنی نیست بازم میگم احتمال داره یه جای کار در مورد نصب بازی مشکل داشته باشه(شایدم اصلا خود dvd بازی)!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)