نه دوست من
البته شانس هم دخیله در ایکس باکس 360
موفق باشید![]()
نه دوست من
البته شانس هم دخیله در ایکس باکس 360
موفق باشید![]()
درود بر شما
می خواستم بدونم یک کنسول پرمیوم با دو دسته + 10 سی دی بازی +هارد 60 گیگ + کابل فابریک + کابل HD و هدست در حد نو - مدل 2008 چه قیمتی است؟ به نظر استادان چه قیمتی مناسب این دستگاه کارکرده است؟
چند ماه کار کرده
چطوری میشه فهمید دسته ی xbox360 قلابیه یا اصلی
سلام بازی است که شماswat هستید و رئیس یک گروه ودر هر مرحله باید برای رد کردن ان باید برنامه ی حمله بریزید
مثلا برای رهایی بانک از دست دزدان
میدونید کدوم بازی؟
با عرض سلام خدمت شما دوستان
حدود یک هفته بود که از xbox خودم استفاده نکرده بودم دیروز که اون رو روشن کردم بعد از حدود یک دقیقه یک صدای بوق شنیدم بعد xbox هنگ کرد ولی سه چراق قرمز روشن نشد. چند بار دیگر امتحان کردم دوباره همین مشکل پیش اومد می خواستم بدونم که باید چه کار کنم.( امیدی به درست شدنش هست یا نه؟)
با تشکر
دسته 360 تقلبی فعلا وجود ندارد.
باید به تعمیر کار نشون بدی همینجوری معلوم نیست.
خبری رو تو همین سایت تو بخش خبر های کوتاه خوندم گفتم برای شما هم بزارم و همچنین اون دسته ای که در تاریکی قدم بر میدارن و نتیاج رو بر عکس میبینن
اطلاعات جدید از Rage
به نقل از سایت computerandvideogames.com جان کارمک برنامه نویس ارشد ID Software و سازنده بازی Rage خبر از اجرای سریعتر نسخه PC و 360 این بازی نسبت به نسخه PS3 داده و دلیل این مسئله رو قویتر بودن GPU در XB360 نسبت به RSX در PS3 عنوان کرده و گفته که برنامه نویسی برای 360 راحت تر از PS3 هست.
در جایی از این نقل و قول کارمک گفته که نسخه 360 و PC این بازی بر روی 60 فریم بر ثانیه اجرا میشه در حالی که نسخه PS3 بازی بین 20-30 فریم اجرا خواهد شد.
ممنون پدرام جان .
پس اگه اینطوری باشه که این بازی روی PS3 افتضاح میشه !!!!
خداروشکر همه دارن کم کم به واقعیت Xbox پی میبرن .
دوستانم!
خواهشاً بحث رو دوباره شروع نکنید...
خوب ببین شما که اینو میگی بالاخره یکی از طرفدارای ps3 هم جواب شما رو میده اونقوت تاپیک به اسپم میره!پس اگه اینطوری باشه که این بازی روی PS3 افتضاح میشه !!!!
نکنید
مرسی
این ایکس باکسم چقد دنگو فنگ داره.......اخه چیزه شانسی به چه درد میخوره؟؟؟؟ما هم که ماشاالا تو بد شانسی هیچ وقت کم نیاوردیم........حالا چقد هم باید نازشو بکشی.......هر چند که قصد خریدشو دارم ولی به نظر من خیلی مزخرفه!!!!!!!چه کنیم سونی که بازیاش گرونه کامپیوتر هم که خرجش بالاس هر 2 سال هم باید ارتقاش بدی پس مجبوری یه 360 میگیریییییییییییییییییییی م....
حالا این فتحی مطمئنه ؟از کجا بفهمیم یه کنسوله کارکرده یا تعمیری بهمون نمیندازه؟؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)