دوستان الان سرعت اينترنت در چه حد چند كيلوبايت در ثانيه هست چون شنيدم خيلي بهتر شده نسبت به قبل
دوستان الان سرعت اينترنت در چه حد چند كيلوبايت در ثانيه هست چون شنيدم خيلي بهتر شده نسبت به قبل
سلام
اون دسته که مخالف طرح های رایگان هستند می پرسم که نمیشد 12 تا 6 رو مکالمه رو رایگان میذاشتند؟؟...تو این مدت 12 تا 6 که خط ها خیلی خلوته و 90 درصد ملت خوابند پس چرا دیگه 12 تا 6 رو هم پولی کرد؟
بیخیال بابا کاریه که شده دوستان سعی کنید از هوای زیبای شب استفاده کنید و بجای صحبت کردن بشینید ستاره بشمارید یه اعتراف من که اصلا خودم ایرانسل نخریدم خوب یکی واسم خریده یعنی یه چیزی تو مایه های هیچی ایرانسل هم زنگی داره یه عده دارن از این راه نون میخورن منم که به همراه اولم نگاه کنم واسم پول میاد اما چیکار کنیم که هر چیزی داشتنش بهتر از نداشتنه اما بازم این ایرانسل هنوز از رو آنتن بدجور مشکل داره بهتره دفعه ی بعدی بچه ها در باره ی تعداد ستاره هایی که شمردن صحبت کنن بحثش هم زیباتره موفق باشید ایرانسلی ها
کاملا با نظرت موافقم عزیز
آخه میدونی چیه؟ همه اینا که مخالفن فکر میکنن تمام 6 میلیون کاربری که دارن از ایرانسل استفاده میکنن همه ی روز رو ول میکردن و میومدن میشستن از 12 شب تا 6 صبح با هم حرف میزدن.
من متاسفم که خیلی ها اینجوری فکر میکنن.
ببینم چند سال پس از انجام کارهای ثبت نام من می تونم طرحم رو فعال کنم؟
مردم اینقدر پول ریختم تو جیب مخابرات.
راستی اینترنتش با W810 مشکل داره؟
پیغام میده تنظیمات گوشی شما موجود نیست.
بابا الان همراه اول که تازه هیچیش هم مجانی نیست اس ام اس نمیفرسته.
فقط کافیه یه مناسبتی پیش بیاد اونوقت معلوم میشه کدوم شبکه بهتره.
حالا همه ی شما که ایرانسل دارین امتحانی یه اس ام اس بزنین ببینین چند ثانیه ای میرسه.
تورو خدا انصاف داشته باشین.
اگه 4 تومن پول اس ام اس خیلی براتون هزینه ی زیادیه بگین خودم براتون پرداختش کنم !!!!!![]()
ببینم شما که میگی ایرانسل داره هزینه ی همراه اولو میگیره کجای همراه اول اس ام اساش 4 تومنه؟ دقیقه ای 29 تومنه؟ 12 تا 6 9 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشن دیگه جمله ی آخرتونو به جز این انجمن جای دیگه نگید که حسابی بهتون میخندن.
ایرانسل به تمام اوپراتورهاش از خیلی وقت پیش طرح های زمستونیشو اعلام کرده بوده.
حالا خوبه کسی به نام آقا شاهین رو داریم تا این جمله ی شما رو باور نکنیم !!!
دوستان کسی می تونه یه آمار کلی بده که
همراه اول
ایرانسل
تالیا
هر کدام چند کاربر و مشترک دارن ؟
عزیز من که نگفتم دروغ گفته!بلکه نظرم اینه که ایرانسل با این طرحهای موقتی که داد
توقع مشترکینش را بالا برد و با تغییر ان عده زیادی را ناراضی کرد,چرا که اگه از ابتدا روی
امتیازات و ویژگیهایی از شبکش تبلیغ می کرد که برتر اپراتور رقیب بود و مهم تر از همه این امتیازات و ویژگیها همیشگی و دائمی می بود عملکرد بهتری در اینده میتونست داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)