رو TD من سرعت 30 رو داشتم و دارم . ولی سیم کارت و مودم رو باند FD کار نمیکنه
رو TD من سرعت 30 رو داشتم و دارم . ولی سیم کارت و مودم رو باند FD کار نمیکنه
دوستان یه سوال راهی برای بهتر شدن سرعت لود i60 هست ؟
DNS چیزی ؟
من با این سرعت باز لود پیج ها دو سه بار نیاز به رفرش داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by irmacfa; 18-07-2021 at 23:33.
سلام دوستان
شما هم چند وقته مشکل افت سرعت یا پایین آمدن پارامتر SNIR و بالا رفتن RSRQ دارید؟
دو هفته یا سه هفته ای میشه، سرعت به نسبت قبل افت کرده
ممنون
این مشخصاتی که نوشتی وابسته به فاصله شما از دکل ایرانسل نزدیکتون هست. چند بار مودم خاموش روشن کنید تا عوض بشه اگر هم نشد احتمالا آنتن نزدیکتر مشکل پیدا کرده یا برقش قطع شده یا جهت فرکانسش رو عوض کردن یا اصلا آنتن دزدیده شده![]()
سلام عزیز
اخه روی همین دکل قبلا پارامترها خوب بودن ولی الان یک مدت داغون شده
دکل شماره 36
درود سیم کارت های ثابت و میشه کاری کرد رو گوشی انداخت ؟
سلام, دوستان نامحدود 8 مگ ترافیک داخلو نداره نه؟ 80 گیگو داخلی یا خارجی مصرف کنی, لیمیت میکنه بعد از تموم شدنش یا مثلا اگه همش داخلی مصرف کردی تا 160 گیگ میره؟
سلام دوستان من یه مودم هواوی b525 دارم . خواستم بدونم اگر سیم کارت جدا بخرم میتونم روی این مودم استفاده کنم یا ساپورت نمیکنه؟ ممنون
دوست من سیم تی دی دی ایرانسل کار نمیکنه ولی 360 مبین گیر بیاری کار میکنه
سلام دوستان. من حدود یک ماه یه مودم ZW101 خریدم. از موقعی که خریدم SINR من مابن 18 تا 25 نوسان داره که سیگنال رو Strong نشون میده و فاصله من تا دکل 600 متر هست. اما DL MCS من نوسان زیادی داره و هی صفر میشه یا میاد رو هدد پایین مثل 5 و غیره و بعضی موقع ها هم میاد رو 28 . چندین بار به ایرانسل گفتم همش میگن ریست کن درست میشه . هر دفعه هم که میگم میگه صبر کنید در دست بررسی هست. نمیدونم چیکار کنم. چندتا سمینار رو از دست داد بخاطر قطع و وصل زیاد. دکل دیگه ای هم اطرافم نیس. کسی مشکل من رو داره و چه راه حلی پیشنهاد می کنید.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)