ببینید یکی از دوستان دو هفته پیش رفت حضوری سیم کارتش رو عوض کرد و یوسیم گرفت. همون موقع یک بسته 30 روزه 2+2 گیگ براش فعال شد.
حالا این 20 گیگی هم شاملش میشه؟چجوری پیگیری کنه که براش فعال کنن؟
ببینید یکی از دوستان دو هفته پیش رفت حضوری سیم کارتش رو عوض کرد و یوسیم گرفت. همون موقع یک بسته 30 روزه 2+2 گیگ براش فعال شد.
حالا این 20 گیگی هم شاملش میشه؟چجوری پیگیری کنه که براش فعال کنن؟
سلام،
من بسته روزانه دارم (4 گیگ روز، 4 گیگ شب) رو سیم کارت اعتباری یو-سیم و بسته یک هفته نا محدود خریدم دو شب پیش. سرعتش هم تقریبا قفل روی 8 مگابیت یا 1 مگابایته. مشکلی که دارم اینه که نمیتونم ولش کنم دانلود کنه تا صبح چون دو شبه حدود ساعت 3 قطع میشه. یعنی رو آیکون آنتن رو گوشی یه علامت تعجب میاد. احساس میکنم مشکل عمدیه چون همون لحظه ببرم رو Airplane mode و برگردونم، سریع وصل میشه و LTE هم میشه. دوست دارم فکر کنم موقته و مشکل از سمت منه ولی تجربه نمیزاره. میخواستم ببینم شماهم این مشکل قطعی رو دارین؟ این دوشب که نزاشت بخوابیم ولی بعد از این قطعی حدود ساعت 3 که گفتم، دیگه قطع نشد و افت سرعت هم نداشت.
ممنونم.
تریجی همراه اول - بندرعباس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فورجی همراه اول در همان مکان
تفاوت را با همراه اول احساس کنید 
واقعا خاااااااااااااااااااااااا ااااااااک
البته حیف خاک![]()
سلام.دوستان برخی گفتند سیمکارت قدیمی رو یوسیم نکنید سرعت دانلود میاد پایین روی 1 مگ قفل میشه. یه عده گفتند نت 4جی بدون سیمکارت 4جی اصلا نمیشه یعنی اصلا نمیشه سرعت بالا به سیمکارت غیر یوسیم داشت.من الان یه سمکارت یوسیم دارم که گفته باید فعالش کنم و اگر اینکارو بکنم سیمکارت قدیمیه غیر فعال میشه.میشه یکنفر راهنمایی کنه.تازه میخوام قفل مودم ایرانسل رو هم بشکنم تا سیمکارت رو بزارم روی مودم.ممنون میشم جواب بدید.
من ماه قبل از ایراسنل رفتم همراه اول به تصور اینکه بهتر شه چون تو شهریار تو محله ما آنتن ایرانسل خیلی جالب نیست اما نه تنها بهتر نشد بلکه سرعت یک پنجم شد !!! به حدی افتضاحه این همراه اول که حدش معلوم نیست!! من نهایت سرعتی که باهاش رو 4g داشتم 4 مگ بود !!! در عرض 2 روز برگشتم به ایراسنل !!!!
4 مگابیت یا بایت؟
سلام
من ایرانسل دارم
میتونم ترابرد کنم به همراه اول؟
بعد اگه خوب نبود دو باره ترابرد کنم ایرانسل؟
مرسی
الان 1 سیمکارت دیگه جدید گرفتم
الان به نظرتون این محدوده یا نه ؟؟
سرعتش خیلی کمه
خب این چه کاریه ؟الان تماس صوتی سیمکارت منو قطع کرده این چل اول ؟؟؟؟
آخه چرا ؟
از چاله در میای میفتی توی دره ها !!! رایتل خیییییییییلی بهتره از عقب افتاده اول
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)