من تو کف موندم ی صفحه رو درست و حسابی باز کنم :(
من تو کف موندم ی صفحه رو درست و حسابی باز کنم :(
آقای maskot من به شخصه از کاربرانی مثل شما تشکر میکنم که با اطلاع و آگاهی صحبت میکنید بر خلاف بعضی دیگر از کاربرا که بدون داشتن اطلاعات کافی پشت هم اظهار نظر غلط میکنند.
دوستان عزیز برای کسب اطلاع بیشتر و پی بردن به ریشه مشکلات اینترنت کشور میتونند رو لینک زیر کلیک کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من همینجا از آقای درزی خواهش میکنم که دیگه اینقدر از کیفیت و قیمت مناسب و مشتری مداری مخابرات مازندران بر سر ما منت نگذارند!
متن خبر رو بخونید تا متوجه وضعیت اسفناک اینترنت کشور بشین.
در ضمنمخابرات به دلیل دولتی بودن و زدوبندهایی که با شرکت ارتباطات زیرساخت داره باید هم بتونه قیمتی به مراتب کمتر از شرکت های خصوصی فراهم کنه.
Last edited by mey123; 08-08-2013 at 14:22.
تو این 10 روز عملا اینترنتمون تعطیله دریغ از یک وبگردی ساده که دلمون بهش خوش باشه
اینا چجور تکنسین و تیمی هستند که نمیتونند این مشکلُ حل کنن..هیچوقت یک کار گروهی انقدر زمانبر نیست اونم اگه متخصص باشن!!
واقعا من درک نمی کنم چرا اینقدر حل مشکل طول کشیده اگه مشکل از یه روتره که اگه pdf راهنما روتر و همراه دستوراتشو دست یه ادم با ضریب هوشی نرمال بدی با کمی خلاقیت کمتر از دو روز می تونه کانفیگش کنه اگه ایرادش سخت افزاریه که بازم عوض کردن اون سخت افزار با سالمش مگه چقدر طول می کشه یه نصف روز اگه طبق گفته بعضی دوستان مشکل نرم افزاریه که با توجه به اینکه می دونن مشکلش چیه دیگه اصلاح کردن الگوریتم نرم افزار و گرفتن باگاش برا کسی که واقعا از برنامه نویسی سر در بیاره کار دشواری نیست اگه هم دشواره چه اصرار به اصلاح هست شرکت های خصوصی دیگه هم مثل شاتل و اسیاتک از نرم افزار های مدیریت استفاده می کنن برن ببین اونا از کجا تهیه کردن برن بخرن اگه اختصاصی هم هست برن لاسنسشو از همین شرکت ها بخرن یه بار برا همیشه کلک این مشکلات رو بکنن
تنها حالتی که به نظرم باعث شده اینقدر طول بکشه مشکلات اینه که یا اینا پهنای باند کم دارن و تو تهیش به مشکل خوردن و یا دیگه تمام کابل های مخابرات زیر زمین ذوب شده باشه چهارتا کارگر گذاشتن زمینو بکنن و از نو کابل بزارنوگرنه هیچ مشکل فنی اینقدر طول نمیکشه مگه اینکه ندونی مشکل از کجاست و چجوری میشه حلش کرد
![]()
Last edited by maskot; 08-08-2013 at 15:07.
اگه زبون چینیشون خوب نیست من ی راهنمایی میکنم میتون برن تو این سایت و اون کاتالوگش رو معنی کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
من از هیچ شرکتی تعریف نکردم ، فقط چیزی را که مبینیم می گویم و در حال حاضر مخابرات با سرویس های ارزان قیمت و با سرعت بالایی که ارائه می دهد بهتر از شرکت های دیگر است (بقیر از این چند وقت که مشکلاتی پیش امد) در ضمن من از کارشکنی ها و اشنا بازی های مسئولان شرکت های مختلف هیچ اطلاعی ندارم همانطور که شما اطلاع نداری در ضمن شما از کجا میدونید که مخابرات پهنای باند را ارزان تر از دیگر شرکت ها میگیرد
آقای درزی darzi89 هم مثل من و تو رسمی اونجا دارن کارشونو میکنن و حالا چرا شما بهش تو سری میزنین
اونم داره اخبار رو میگه
darzi89 امشب اینترنت خوب میشه ؟
خوب به این میگن کم فروشی! (فروش بیش از ظرفیت!!)
خوب به اینم میگن اصرار بر کم فروشی!
خوب با این پست چند تا نتیجه میشه گرفت:
آقا شما توهم داری!
جیره خور مخابراتی!!
سعی به خودشیرینی داری!!!
تخریبگر مخابراتی!!!!
Last edited by mehdi_np; 08-08-2013 at 16:15.
دوستان یکی توضیح بده که چی شده؟
الان سرعتا واقعی شدن یا مشکل پیش اومده؟
آقای darzi89 شما تا حالا مشکل پیش میومد کجا بودین ! تازه اینترنت گرفتین !؟ من که شما رو خوب می شناسم . هم محلی هم هستیم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)