تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 812 از 1421 اولاول ... 3127127628028088098108118128138148158168228629121312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,111 به 8,120 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

من تو کف موندم ی صفحه رو درست و حسابی باز کنم :(

2. 2 کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کل پهنای باند کشور 71 گیگابیت هست شما انتظار چی رو دارین بیان یهو 10 گیگابیت اضافه کنن اینکه دوستان میگن 155 مگابیت برا 40 تا یوزر با دان استریم 4 مگ هست حرفتون اشتباه هست چون ضریب اشتراک یک به هشت هست پس میشه 320 و اینکه فکر می کنید قابل لمس نیست هم اشتباهه چون این 155 مگ که اختصاصی فقط برا 320 تا یوزر نیست به کل پهنای باند اضافه میشه و یوزرهایی که انلاین هستن ازش استفاده می کنن البته اینکه 155 مگ برا شرایط الان مخابرات کمه درسته ولی از قدیم گفتن لنگه کفشی در بیابان نعمت است
    آقای maskot من به شخصه از کاربرانی مثل شما تشکر میکنم که با اطلاع و آگاهی صحبت میکنید بر خلاف بعضی دیگر از کاربرا که بدون داشتن اطلاعات کافی پشت هم اظهار نظر غلط میکنند.
    دوستان عزیز برای کسب اطلاع بیشتر و پی بردن به ریشه مشکلات اینترنت کشور میتونند رو لینک زیر کلیک کنند:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن من همینجا از آقای درزی خواهش میکنم که دیگه اینقدر از کیفیت و قیمت مناسب و مشتری مداری مخابرات مازندران بر سر ما منت نگذارند!
    متن خبر رو بخونید تا متوجه وضعیت اسفناک اینترنت کشور بشین.
    در ضمنمخابرات به دلیل دولتی بودن و زدوبندهایی که با شرکت ارتباطات زیرساخت داره باید هم بتونه قیمتی به مراتب کمتر از شرکت های خصوصی فراهم کنه.
    Last edited by mey123; 08-08-2013 at 14:22.

4. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تو این 10 روز عملا اینترنتمون تعطیله دریغ از یک وبگردی ساده که دلمون بهش خوش باشه
    اینا چجور تکنسین و تیمی هستند که نمیتونند این مشکلُ حل کنن..هیچوقت یک کار گروهی انقدر زمانبر نیست اونم اگه متخصص باشن!!

6. این کاربر از sazman1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

واقعا من درک نمی کنم چرا اینقدر حل مشکل طول کشیده اگه مشکل از یه روتره که اگه pdf راهنما روتر و همراه دستوراتشو دست یه ادم با ضریب هوشی نرمال بدی با کمی خلاقیت کمتر از دو روز می تونه کانفیگش کنه اگه ایرادش سخت افزاریه که بازم عوض کردن اون سخت افزار با سالمش مگه چقدر طول می کشه یه نصف روز اگه طبق گفته بعضی دوستان مشکل نرم افزاریه که با توجه به اینکه می دونن مشکلش چیه دیگه اصلاح کردن الگوریتم نرم افزار و گرفتن باگاش برا کسی که واقعا از برنامه نویسی سر در بیاره کار دشواری نیست اگه هم دشواره چه اصرار به اصلاح هست شرکت های خصوصی دیگه هم مثل شاتل و اسیاتک از نرم افزار های مدیریت استفاده می کنن برن ببین اونا از کجا تهیه کردن برن بخرن اگه اختصاصی هم هست برن لاسنسشو از همین شرکت ها بخرن یه بار برا همیشه کلک این مشکلات رو بکنن
    تنها حالتی که به نظرم باعث شده اینقدر طول بکشه مشکلات اینه که یا اینا پهنای باند کم دارن و تو تهیش به مشکل خوردن و یا دیگه تمام کابل های مخابرات زیر زمین ذوب شده باشه چهارتا کارگر گذاشتن زمینو بکنن و از نو کابل بزارن وگرنه هیچ مشکل فنی اینقدر طول نمیکشه مگه اینکه ندونی مشکل از کجاست و چجوری میشه حلش کرد
    Last edited by maskot; 08-08-2013 at 15:07.

8. 5 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

واقعا من درک نمی کنم چرا اینقدر حل مشکل طول کشیده اگه مشکل از یه روتره که اگه pdf راهنما روتر و همراه دستوراتشو دست یه ادم با ضریب هوشی نرمال بدی با کمی خلاقیت کمتر از دو روز می تونه کانفیگش کنه اگه ایرادش سخت افزاریه که بازم عوض کردن اون سخت افزار با سالمش مگه چقدر طول می کشه یه نصف روز اگه طبق گفته بعضی دوستان مشکل نرم افزاریه که با توجه به اینکه می دونن مشکلش چیه دیگه اطلاح کردن الگوریتم نرم افزار و گرفتن باگاش برا کسی که واقعا از برنامه نویسی سر در بیاره کار دشواری نیست اگه هم دشواره چه اصرار به اصلاح هست شرکت های خصوصی دیگه هم مثل شاتل و اسیاتک از نرم افزار های مدیریت استفاده می کنن برن ببین اونا از کجا تهیه کردن برن بخرن اگه اختصاصی هم هست برن لاسنسشو از همین شرکت ها بخرن یه بار برا همیشه کلک این مشکلات رو بکنن
    تنها حالتی که به نظرم باعث شده اینقدر طول بکشه مشکلات اینه که یا اینا پهنای باند کم دارن و تو تهیش به مشکل خوردن و یا دیگه تمام کابل های مخابرات زیر زمین ذوب شده باشه چهارتا کارگر گذاشتن زمینو بکنن و از نو کابل بزارن وگرنه هیچ مشکل فنی اینقدر طول نمیکشه مگه اینکه ندونی مشکل از کجاست و چجوری میشه حلش کرد
    اگه زبون چینیشون خوب نیست من ی راهنمایی میکنم میتون برن تو این سایت و اون کاتالوگش رو معنی کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

آقای maskot من به شخصه از کاربرانی مثل شما تشکر میکنم که با اطلاع و آگاهی صحبت میکنید بر خلاف بعضی دیگر از کاربرا که بدون داشتن اطلاعات کافی پشت هم اظهار نظر غلط میکنند. دوستان عزیز برای کسب اطلاع بیشتر و پی بردن به ریشه مشکلات اینترنت کشور میتونند رو لینک زیر کلیک کنند: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن من همینجا از آقای درزی خواهش میکنم که دیگه اینقدر از کیفیت و قیمت مناسب و مشتری مداری مخابرات مازندران بر سر ما منت نگذارند! متن خبر رو بخونید تا متوجه وضعیت اسفناک اینترنت کشور بشین. در ضمنمخابرات به دلیل دولتی بودن و زدوبندهایی که با شرکت ارتباطات زیرساخت داره باید هم بتونه قیمتی به مراتب کمتر از شرکت های خصوصی فراهم کنه.
    من از هیچ شرکتی تعریف نکردم ، فقط چیزی را که مبینیم می گویم و در حال حاضر مخابرات با سرویس های ارزان قیمت و با سرعت بالایی که ارائه می دهد بهتر از شرکت های دیگر است (بقیر از این چند وقت که مشکلاتی پیش امد) در ضمن من از کارشکنی ها و اشنا بازی های مسئولان شرکت های مختلف هیچ اطلاعی ندارم همانطور که شما اطلاع نداری در ضمن شما از کجا میدونید که مخابرات پهنای باند را ارزان تر از دیگر شرکت ها میگیرد

داره خودمونی میشه cj.saeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقای درزی darzi89 هم مثل من و تو رسمی اونجا دارن کارشونو میکنن و حالا چرا شما بهش تو سری میزنین
    اونم داره اخبار رو میگه
    darzi89 امشب اینترنت خوب میشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هیچ کارمند مخابرات یا نماینده مخابرات کسی را مجبور به دریافت سرویس Adsl از شرکت مخابرات نکرده

و همه کاربر ها با اختیار خودشان از سرویس های مخابرات استفاده میکنند هرکسی هم که الان از کیفیت سرویس ها راضی نیست می تونه سرویس خودش را لغو کنه

شما قبلا پارس انلاین داشتی ماهی 14 یا 15 تومن می دادی ترافیک هم حد اکثر بهت 8 گیگ میدادن شبا هم اگه کامپیوتر 5 ساعت روشن بود میتونستی 2 گیگ دانلود کنی

اما در شرکت مخابرات شما می توانید تنها با 14 هزار تومان 999 گیگ ترافیک خریداری کنی اون هم با سرعت دانلود بالای 250 و 300
    که هیچ شرکتی در ایران همچین سرعتی را با 999 گیگ ترافیک نمیده

شما هم اگه از سرویس های مخابرات راضی نیستی می تونی مثل قبلا از همون شرکت پارس انلاین استفاده کنی

من مطمئنم که کاربرای مخابرات الان هم که کیفیت ها فوق العاده ضعیف هستند دلشون نمیاد که برن از یک شرکت دیگه سرویس بگیرن
    چون میدانند که فردا سرعت ها دوباره بالا می رود و مثل سابق می شود
    چون تجربه اش را در گذشته داند

کیفیت و تایموت ها و موارد دیگر به این علت رضایت بخش نیست که پهنای باند مخابرات به خاطر مصرف زیاد کاربران و زیاد شدن یوزر ها جواب گو نیست و چون پهنای باند کم امد فشار شدیدی به تجهیزات وارد شد

مشکلات هم به همین خاطر هستش بعد از رفع این مشکلات کیفیت سرویس های مخابرات به حالت قبل خودش باز می گردد

اگه شما می خواید بمونید و همچنان طلب گرفتن حق خودتون رو بکنید فکر کنم اگه در اینده از این مشکلات پیش بیاید میزان طلبکاری تون بالاتر بره

شرکت مخابرات با سرویسهای ارزان و سرعت بالایی که ارائه میکند مشترکین باید از مخابرات تشکر کنند و طلب حق نکنند مخابرات دارد با ارزان دادن سرویس ها هیچ دینی به کسی ندارد
    خوب به این میگن کم فروشی! (فروش بیش از ظرفیت!!)

خوب به اینم میگن اصرار بر کم فروشی!

خوب با این پست چند تا نتیجه میشه گرفت:
    آقا شما توهم داری!
    جیره خور مخابراتی!!
    سعی به خودشیرینی داری!!!
    تخریبگر مخابراتی!!!!

Last edited by mehdi_np; 08-08-2013 at 16:15.

13. 4 کاربر از mehdi_np بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

دوستان یکی توضیح بده که چی شده؟
    الان سرعتا واقعی شدن یا مشکل پیش اومده؟

15. این کاربر از hoseynn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehr one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

آقای darzi89 شما تا حالا مشکل پیش میومد کجا بودین ! تازه اینترنت گرفتین !؟ من که شما رو خوب می شناسم . هم محلی هم هستیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •