شما علی جان این دو شب چقدردانلود کردی ؟توکل تایم شبانه میانگینت چقدر بود نزدیک صبح هم افزایش سرعت داشتی یا نه؟
چون اون محدودیت 90که برداشته شده فقط باید ازایک ای پی خوب سرعت گرفت برای شما هم باید یک تعییری بکنه دیگه با ریست
شما علی جان این دو شب چقدردانلود کردی ؟توکل تایم شبانه میانگینت چقدر بود نزدیک صبح هم افزایش سرعت داشتی یا نه؟
چون اون محدودیت 90که برداشته شده فقط باید ازایک ای پی خوب سرعت گرفت برای شما هم باید یک تعییری بکنه دیگه با ریست
هر شب متفاوت بوده. 300 مگ، 1500 مگ و 2000 مگ. پریشب از 5 تا 7 میانگین خوب بوده 130( حالا 130 شده خوب!!!! در صورتی که 256 حقمونه) دیشب 5 تا 7 قطع شده!!!! فقط دیشب حدود ده دقیقه سرعت 250 بود اما خودبخود که قطع شد دوباره کم شد. بعدشم هر کار کردم درست نشد. میانگین کل رو نمیتونم بدم چون سیستمم خراب شده ساعت 7 هایبرنیت میشه بعدا که میخام از هایبرنیت بیرون بیارم بلو اسکریین میده.
Last edited by AliTavakoli7; 30-11-2013 at 14:44. دليل: میانگین کل
منم كاملا موافقم با اين موضوع .
يعني 80 درصد مطمئنم كه محدوديت رو بنا بر آي پي ميذارند .
اصلا جور ديگه ايي هم نميشه كه بتونند محدود كنند .
فوقش هر كي خيلي پيله بشه واسه شون( واسه كمبود سرعت ) ميرند آي پي شو از ليست سياه شون در ميارن .
مثل يكي من و يه چند نفر ديگه .
Last edited by OMiD.1080p; 30-11-2013 at 14:47.
دیگه فعلا به قول دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهی جز بدست اوردن ای پی که پرسرعت باشه نیست
پس باید تا بوق سگ بیدار باشیم دست به مودم وچشم به مانیتورکه کی جناب ای پی ظهورمی کنند
دقیقا. از کار افتادگیش از سودش خیلی بیشتره. و اعصاب خوردیش.
Last edited by AliTavakoli7; 30-11-2013 at 15:09. دليل: اشتباه تایپی
طرح من 128 هست صبحا 1 مگ هست ولی شبا چون اسمش 128 هست باید تقسیم به 8 بشه بیاد روی 16 سرعتم اون زمان که دارید طرح میزارید فقط به فکر پر کردن جیب خودتون هستید خوب من با سرعت 16 چی دانلود کنم![]()
نه والله مال من كه برنگشته سرعتم درست نشده
دیشب سرعت خوب بود
3 تا فیلم دانلود شد![]()
من از یکشنبه هفته پیش تا الان افت سرعت شبانه شدیدی دارم . طوری که دیگه عطاشو به لقاش می بخشم . دیگه تغییر ای پی واسم جواب نمیده . قبلا با تغییر ای پی سرعتم 130 میشد ولی الان به 30 هم نمیرسه .
جای جالبش دیشب بود که ساعت 12:58 دقیقه شب وصل شدم ولی به محض ساعت 1 شب شد سرعتم ذره ذره کم شد از 130 به 100 و کم و کمتر شد تا رسید به 20 . یعنی همه کاربرا راس ساعت 1 وصل میشن ؟ قول میدم 60 درصد کاربرا فقط دانلود شبانه دارن . خیلی ها هم نمی تونن واسه 6 ساعت دانلود تا 1 شب بیدار بمونن . پس با این جواب ها به شعور ما کاربران توهین نکنن
سلام
دوستان کار از حرف زدن و اعتراض گذشته
این مردم (مسئولین) از طرفداری و حماقت ما استفاده کردن و از نردبونی ک براشون ساختیم رفتن بالا
حالا ک به نون و نوا رسیدن فشارمون میدن و اول خونمونو میمکن بعد روغنمونو استفاده میکنن!
من ک از هیچکدوم از بانیای این دزدی بزرگ نمیگذرم-------- دعا میکنم خدا هم نگذره و اگه قیامتی باشه جمیعا دهنشونو سرویس میکنم! ---- ینی اگه سقوط و نزولشون به رای من بند باشه بلایی سرشون میارم ک.....
امروز رفتم مخابرات میگم مرد حسابی من پول برای سرعت 1024 دادم نه 256
انگار دارم با خر حرف میزنم! فقط گوشاشو تکون میده و نمیفهمه من چی میگم!!!
واقعا باید تحریم کنیم! واقعا!
دوستانی ک میگن آی پی تغییر میدین و سرعتشون درست میشه ، میشه به ما هم راهشو یاد بدن؟
خداییش از بس حرص زدم و زورم به جایی نمیرسه پاک اعصابم به هم ریخته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)