تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 812 از 1805 اولاول ... 3127127628028088098108118128138148158168228629121312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,111 به 8,120 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم قبلا بارها با دلایلم این حرف هجوم کاربرانو به بطلان رسونده بودم. صفحات قبا استدلالاتم هست. از جملی اینکه چرا گاهی ساعت یک تا یک و ده دقیقه سرعت 250 بود!!! بعد یهو کم میشد و..........
    شما علی جان این دو شب چقدردانلود کردی ؟توکل تایم شبانه میانگینت چقدر بود نزدیک صبح هم افزایش سرعت داشتی یا نه؟
    چون اون محدودیت 90که برداشته شده فقط باید ازایک ای پی خوب سرعت گرفت برای شما هم باید یک تعییری بکنه دیگه با ریست

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

شما علی جان این دو شب چقدردانلود کردی ؟توکل تایم شبانه میانگینت چقدر بود نزدیک صبح هم افزایش سرعت داشتی یا نه؟
    چون اون محدودیت 90که برداشته شده فقط باید ازایک ای پی خوب سرعت گرفت برای شما هم باید یک تعییری بکنه دیگه با ریست
    هر شب متفاوت بوده. 300 مگ، 1500 مگ و 2000 مگ. پریشب از 5 تا 7 میانگین خوب بوده 130( حالا 130 شده خوب!!!! در صورتی که 256 حقمونه) دیشب 5 تا 7 قطع شده!!!! فقط دیشب حدود ده دقیقه سرعت 250 بود اما خودبخود که قطع شد دوباره کم شد. بعدشم هر کار کردم درست نشد. میانگین کل رو نمیتونم بدم چون سیستمم خراب شده ساعت 7 هایبرنیت میشه بعدا که میخام از هایبرنیت بیرون بیارم بلو اسکریین میده.
    Last edited by AliTavakoli7; 30-11-2013 at 14:44. دليل: میانگین کل

3. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

می خوام حقیقتی رو بگم تا این اقای مهندس رو رسوا کنم

ایشون می گویند شب ها همه هجوم میارن پهنای باند پر میشود

من وشما هر شب می بینیم با ریست سرعت تا اندازه ای یا کامل درست میشه البته برای بعضی اصلا ----- من دیشب با یک ریست سرعتم به ماه های قبل بازگشت فهمیدم بله این همون ای پی IP هست که هر چند شب شاید با خوش شانسی نصیب من بشه

محتوای مخفی: ادامه 
    البته دوستان هم گفتند 2 ایپی دیگر هم غیر از این ایپی هست ((( همه این محدودیت روی ای پی ها درست از 1 بامداد انجام میشه تا صبح ))

حالا ممکنه تو منطقه ای با تعریف ای پی های خاص برای مشترکی اون مشترک سرعتش بالا باشه((این تخصیص ای پی هم که خیلی راحته))

برای همین هست که مهندس به مشترکان طلایی یا و و و ... می گوید شماره بده فردا درسته

پدیده ریست کردن مودم برای تغییر سرعت کاربر های قدیمی یادشونه وجود نداشت.

پس نتیجه این که محدودیت روی ای پی ها انجام شده

شما می دونید ما چند ماه قبل این نوع مشکل را نداشتیم ((با اینکه تابستان بود بیکار زیاد و بچه مدرسه ای زیاد شب ها هم بیدار ودانلود شبانه زیاد اما الان چی ))

--------------
    اگر کمبود پهنای باند وجود داشت پس با اونایی که شب ها میان میگن ما 250 هستیم در تضاد کامل هست
    یه مثال واضح میزنم::

اتوبوس های شهرداری رو دیدین زمان هایی که 100 درصد کاملا پر میشوند ایا دیده اید کسی ازادانه بتونه تو او حالت از اول تا اخر اتوبوس به راحتی بدود !!!!!

پس دوباره میگم ما کمبود پهنای باند نداریم.

البته این تقصیر خودما هست که با دادن اطلاعات شبکه در یک ماه قبل وتقاضا برای عدالت بیشتر به این وضع دچار شدیم

امیدوارم از این به بعد هر وقت مهندس در جواب شما گفت پهنای باند نداریم شما هم بی جواب نمونین

درسته با استفاده از این روش برای هر طرحی متناسب با هزینه ای که میکنه سرعتی تعریف شده

ولی چرا فقط روی این ای پی ها؟؟؟ چرا تعدادشون کم هستند؟؟؟ چرا بقیه ای پی ها روی 10 تا 20 کیلو یا 1 تا 5 کیلو تنظیم شده اند؟؟؟؟

اونا حتی میتونن روی یک سری از ایپی ها علاوه بر سرعت ضریب اشتراک هم تعریف کنند
    منم كاملا موافقم با اين موضوع .
    يعني 80 درصد مطمئنم كه محدوديت رو بنا بر آي پي ميذارند .
    اصلا جور ديگه ايي هم نميشه كه بتونند محدود كنند .
    فوقش هر كي خيلي پيله بشه واسه شون( واسه كمبود سرعت ) ميرند آي پي شو از ليست سياه شون در ميارن .
    مثل يكي من و يه چند نفر ديگه .
    Last edited by OMiD.1080p; 30-11-2013 at 14:47.

5. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دیگه فعلا به قول دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهی جز بدست اوردن ای پی که پرسرعت باشه نیست
    پس باید تا بوق سگ بیدار باشیم دست به مودم وچشم به مانیتورکه کی جناب ای پی ظهورمی کنند

7. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

دیگه فعلا به قول دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهی جز بدست اوردن ای پی که پرسرعت باشه نیست
    پس باید تا بوق سگ بیدار باشیم دست به مودم وچشم به مانیتورکه کی جناب ای پی ظهورمی کنند
    دقیقا. از کار افتادگیش از سودش خیلی بیشتره. و اعصاب خوردیش.
    Last edited by AliTavakoli7; 30-11-2013 at 15:09. دليل: اشتباه تایپی

9. 2 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

طلایی 2 مگا
    نقره ای 1مگاه . برنزی 768 کیلو
    طرح من 128 هست صبحا 1 مگ هست ولی شبا چون اسمش 128 هست باید تقسیم به 8 بشه بیاد روی 16 سرعتم اون زمان که دارید طرح میزارید فقط به فکر پر کردن جیب خودتون هستید خوب من با سرعت 16 چی دانلود کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خب میشه دوستانی که حجمشون برگشته کیا بودن؟ اصلا کسی داریم که ازش دزدیده باشه مخابرات تونسته باشه پس گرفته باشه؟؟؟؟؟
    نه والله مال من كه برنگشته سرعتم درست نشده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دیشب سرعت خوب بود

3 تا فیلم دانلود شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من از یکشنبه هفته پیش تا الان افت سرعت شبانه شدیدی دارم . طوری که دیگه عطاشو به لقاش می بخشم . دیگه تغییر ای پی واسم جواب نمیده . قبلا با تغییر ای پی سرعتم 130 میشد ولی الان به 30 هم نمیرسه .
    جای جالبش دیشب بود که ساعت 12:58 دقیقه شب وصل شدم ولی به محض ساعت 1 شب شد سرعتم ذره ذره کم شد از 130 به 100 و کم و کمتر شد تا رسید به 20 . یعنی همه کاربرا راس ساعت 1 وصل میشن ؟ قول میدم 60 درصد کاربرا فقط دانلود شبانه دارن . خیلی ها هم نمی تونن واسه 6 ساعت دانلود تا 1 شب بیدار بمونن . پس با این جواب ها به شعور ما کاربران توهین نکنن

داره خودمونی میشه zetsou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان کار از حرف زدن و اعتراض گذشته
    این مردم (مسئولین) از طرفداری و حماقت ما استفاده کردن و از نردبونی ک براشون ساختیم رفتن بالا
    حالا ک به نون و نوا رسیدن فشارمون میدن و اول خونمونو میمکن بعد روغنمونو استفاده میکنن!
    من ک از هیچکدوم از بانیای این دزدی بزرگ نمیگذرم-------- دعا میکنم خدا هم نگذره و اگه قیامتی باشه جمیعا دهنشونو سرویس میکنم! ---- ینی اگه سقوط و نزولشون به رای من بند باشه بلایی سرشون میارم ک.....
    امروز رفتم مخابرات میگم مرد حسابی من پول برای سرعت 1024 دادم نه 256
    انگار دارم با خر حرف میزنم! فقط گوشاشو تکون میده و نمیفهمه من چی میگم!!!

واقعا باید تحریم کنیم! واقعا!

دوستانی ک میگن آی پی تغییر میدین و سرعتشون درست میشه ، میشه به ما هم راهشو یاد بدن؟
    خداییش از بس حرص زدم و زورم به جایی نمیرسه پاک اعصابم به هم ریخته!

15. این کاربر از zetsou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •