تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 812 از 973 اولاول ... 312712762802808809810811812813814815816822862912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,111 به 8,120 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام
    ببخشید رفقا این دسته رو چجوری میشه به بازی شناسوند ؟
    من هر کاری کردم نشد توی پست اولم نوشته بود باید دو تا فایلو دانلود کنیم و ... ولی فایل از روی سرور حذف شده بود . میشه یکی یه لینک دیگه بده ؟ یا یه راه دیگه ای پیشنهاد کنه ؟
    بینهایت ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    من تازه این بازی رو نصب کردم و تصویر تکون میخوره
    اگه میشه یه کرک خوب به من معرفی کنید

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما به این تاپیک مراجعه کنین...همون صفحه اول تاپیک کرک razor رو دانلود و استفاده کنین مشکلتون حل میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید رفقا این دسته رو چجوری میشه به بازی شناسوند ؟
    من هر کاری کردم نشد توی پست اولم نوشته بود باید دو تا فایلو دانلود کنیم و ... ولی فایل از روی سرور حذف شده بود . میشه یکی یه لینک دیگه بده ؟ یا یه راه دیگه ای پیشنهاد کنه ؟
    بینهایت ممنون
    بهتره از خود اقایی که پست اول تایپیک " مشکلات GTA IV " رو زحمت کشیده ایجاد کرده ( Beny_Nvidia ) ، فایل ها رو درخواست کنی.
    با دسته ی XBOX 360 که من امتحان کردم، مشکلی نداشت و رانندگی و خلبانی و راه رفتن باهاش خیلی لذت بخشه!
    شما بهتره آخرین پچ بازی رو هم بریزید و امتحان کنید.
    لینک زیر هم روشی رو معرفی کرده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

سلام دوستان

سیو های بازی کجا ذخیره میشن من هرچی گشتم نتنستم پیدا کنم ویندوز عوض کردم سوام پرید.!!!

راستی تو او مرحله که بین dwayn و playboy یکی رو باید بکشی نظرتون چیه ؟ من که playboy رو کشتم

هم خونش درست و حسابی و میتونی سیو کنی اونجا، هم خیلی پررو بود من دو تاشونم یه بار کشتم دوباره لود

کردم دیدم playboy نامردتره اونو کشتم.کشتن هر کدوم تو ماجرای اصلی بازی تاثیر داره؟

شماره موبایل باحال یا سایت باحال تو بازی سراغ دارین بگین.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان

سیو های بازی کجا ذخیره میشن من هرچی گشتم نتنستم پیدا کنم ویندوز عوض کردم سوام پرید.!!!

راستی تو او مرحله که بین dwayn و playboy یکی رو باید بکشی نظرتون چیه ؟ من که playboy رو کشتم

هم خونش درست و حسابی و میتونی سیو کنی اونجا، هم خیلی پررو بود من دو تاشونم یه بار کشتم دوباره لود

کردم دیدم playboy نامردتره اونو کشتم.کشتن هر کدوم تو ماجرای اصلی بازی تاثیر داره؟

در ویستاC:\Users\------\Documents\rokstargame\savegame
    نقطه چین ها هم اسم یوزرت هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

سلام دوستان

همون کشتن Playboy بهتره. علاوه بر اینکه آپارتمانش رو به چنگ میاری، میتونی با Dwayne رفیق بشی و بعدها اگه به کمک نیاز داشتی، بهش زنگ میزنی و چند تا از رفیقاش رو میفرسته کمکت.

داره خودمونی میشه KAKAESI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من اولین بار رفتم اون ساهپوست بیچاره رو کشتم بعد خیلی ناراحت شدم و سیوش نکردم ، دلم سوخت چون تنها خودش بود و هیچ کمکی نداشت و کشتنش بی رحمانه بود واسه همین بار دوم رفتم او پلی بوی نفهم رو کشتم و کلی هم حال کردم .
    راستی دلیل اینکار چی بود ؟ من که از اینگلیسی سر در نمیارم اونجا چرا باید یک نفر رو برای کشتن انتخاب میکردیم ؟

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

من اولین بار رفتم اون ساهپوست بیچاره رو کشتم بعد خیلی ناراحت شدم و سیوش نکردم ، دلم سوخت چون تنها خودش بود و هیچ کمکی نداشت و کشتنش بی رحمانه بود واسه همین بار دوم رفتم او پلی بوی نفهم رو کشتم و کلی هم حال کردم .
    راستی دلیل اینکار چی بود ؟ من که از اینگلیسی سر در نمیارم اونجا چرا باید یک نفر رو برای کشتن انتخاب میکردیم ؟
    دقیقا منم همینطور ، نه فهمیدم چرا باد بین اونا یکنفر به هلاکت میرسید ، منم اول ساهی رو کشتم بعد پشیمون شدم رفتم پلی بوی رو کشتم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دقیقا منم همینطور ، نه فهمیدم چرا باد بین اونا یکنفر به هلاکت میرسید ، منم اول ساهی رو کشتم بعد پشیمون شدم رفتم پلی بوی رو کشتم
    اون 2 تا شریک بودن با هم که اتفاقاتی می افته و dwayne به زندان می افته و خیلی چیزها رو از دست میده. بعد از زندان هم رابطه ی این دو با هم سردتر از قبل ادامه پیدا می کنه تا وقتی که play boy ، دواین رو مزاحم تجارت خودش می بینه و به نیکو میگه بکشش. دواین هم می فهمه و به نیکو تلفن می زنه و ...
    Last edited by Yi Yi; 21-10-2009 at 23:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •