سلام
ببخشید رفقا این دسته رو چجوری میشه به بازی شناسوند ؟
من هر کاری کردم نشد توی پست اولم نوشته بود باید دو تا فایلو دانلود کنیم و ... ولی فایل از روی سرور حذف شده بود . میشه یکی یه لینک دیگه بده ؟ یا یه راه دیگه ای پیشنهاد کنه ؟
بینهایت ممنون
سلام
من هر کاری کردم نشد توی پست اولم نوشته بود باید دو تا فایلو دانلود کنیم و ... ولی فایل از روی سرور حذف شده بود . میشه یکی یه لینک دیگه بده ؟ یا یه راه دیگه ای پیشنهاد کنه ؟
بینهایت ممنون
با سلام
من تازه این بازی رو نصب کردم و تصویر تکون میخوره
اگه میشه یه کرک خوب به من معرفی کنید
شما به این تاپیک مراجعه کنین...همون صفحه اول تاپیک کرک razor رو دانلود و استفاده کنین مشکلتون حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره از خود اقایی که پست اول تایپیک " مشکلات GTA IV " رو زحمت کشیده ایجاد کرده ( Beny_Nvidia ) ، فایل ها رو درخواست کنی.سلام
بینهایت ممنون
با دسته ی XBOX 360 که من امتحان کردم، مشکلی نداشت و رانندگی و خلبانی و راه رفتن باهاش خیلی لذت بخشه!
شما بهتره آخرین پچ بازی رو هم بریزید و امتحان کنید.
لینک زیر هم روشی رو معرفی کرده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
سیو های بازی کجا ذخیره میشن من هرچی گشتم نتنستم پیدا کنم ویندوز عوض کردم سوام پرید.!!!
راستی تو او مرحله که بین dwayn و playboy یکی رو باید بکشی نظرتون چیه ؟ من که playboy رو کشتم
هم خونش درست و حسابی و میتونی سیو کنی اونجا، هم خیلی پررو بود من دو تاشونم یه بار کشتم دوباره لود
کردم دیدم playboy نامردتره اونو کشتم.کشتن هر کدوم تو ماجرای اصلی بازی تاثیر داره؟
شماره موبایل باحال یا سایت باحال تو بازی سراغ دارین بگین.
در ویستاC:\Users\------\Documents\rokstargame\savegame
نقطه چین ها هم اسم یوزرت هست
همون کشتن Playboy بهتره. علاوه بر اینکه آپارتمانش رو به چنگ میاری، میتونی با Dwayne رفیق بشی و بعدها اگه به کمک نیاز داشتی، بهش زنگ میزنی و چند تا از رفیقاش رو میفرسته کمکت.
من اولین بار رفتم اون ساهپوست بیچاره رو کشتم بعد خیلی ناراحت شدم و سیوش نکردم ، دلم سوخت چون تنها خودش بود و هیچ کمکی نداشت و کشتنش بی رحمانه بود واسه همین بار دوم رفتم او پلی بوی نفهم رو کشتم و کلی هم حال کردم .
راستی دلیل اینکار چی بود ؟ من که از اینگلیسی سر در نمیارم اونجا چرا باید یک نفر رو برای کشتن انتخاب میکردیم ؟
دقیقا منم همینطور ، نه فهمیدم چرا باد بین اونا یکنفر به هلاکت میرسید ، منم اول ساهی رو کشتم بعد پشیمون شدم رفتم پلی بوی رو کشتم .من اولین بار رفتم اون ساهپوست بیچاره رو کشتم بعد خیلی ناراحت شدم و سیوش نکردم ، دلم سوخت چون تنها خودش بود و هیچ کمکی نداشت و کشتنش بی رحمانه بود واسه همین بار دوم رفتم او پلی بوی نفهم رو کشتم و کلی هم حال کردم .
راستی دلیل اینکار چی بود ؟ من که از اینگلیسی سر در نمیارم اونجا چرا باید یک نفر رو برای کشتن انتخاب میکردیم ؟![]()
اون 2 تا شریک بودن با هم که اتفاقاتی می افته و dwayne به زندان می افته و خیلی چیزها رو از دست میده. بعد از زندان هم رابطه ی این دو با هم سردتر از قبل ادامه پیدا می کنه تا وقتی که play boy ، دواین رو مزاحم تجارت خودش می بینه و به نیکو میگه بکشش. دواین هم می فهمه و به نیکو تلفن می زنه و ...دقیقا منم همینطور ، نه فهمیدم چرا باد بین اونا یکنفر به هلاکت میرسید ، منم اول ساهی رو کشتم بعد پشیمون شدم رفتم پلی بوی رو کشتم
Last edited by Yi Yi; 21-10-2009 at 23:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)