[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عطر خیلی خوشبو هستشجدیدا قیمت گرفتم حجم100میل 53تومن
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عطر خیلی خوشبو هستشجدیدا قیمت گرفتم حجم100میل 53تومن
![]()
توی سرمای این شبهای تهران
لانویی دلوم پرفیوم خیلی میچسبد
توی پاییز اصلن خودش را نشان نمیداد
ولی هر چقدر هوا دارد به قول صادق هدایت لوطی کش میشود
لانویی دلوم پرفیوم خودش را بیشتر نشان میدهد
الان از پرفیومش خیلی بیشتر از ادوتویلتش خوشم میآید
پیرو حرف دوست خوبمون
خیلی ها از پخش بو و موندگاری این ادکلن گلایه داشتند ولی تنها جواب من به آنها استفاده در زمستان بود.
البته گزینه ایی به نام پیور هوانا رو هم باید برای این هوا در نظر داشت که توی این هوا بدجور خود نمایی میکنه![]()
والا من هنوز EDP این ادکلن و تست نکردم . بوش یکم فرق داره با EDT اِش ؟ یکی گفته تا 4-5 ساعت پخش بو داره موندگاری هم تا 12 ساعت ( EDT شو گفته ) ! ولی خیلیا شاکین از پخش و موندگاریش خدایی!
امروز مروی بودم، حالم گرفته شد، دیدم اونجا گذاشته 160، شاخ دراوردم انقد تفاوت رو دیدم! ینی انقد اختلاف داره مروی با جاهای دیگه؟! فکر میکردم دیگه نهایتا ۲۰۰ باشه اونجا
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
اشکال ندارد؛ برای هممون پیش اومده
بازار تک میفروشد به قیمت عمده
ولی مهم اصل بودن است
توی بازار خیلیها فیک به جای اصل میفروشند
باید از جای معتبر خرید کرد
EDP لانویی دلوم با نسخه EDT ش فرق دارد
در توی ادوتویلتش بوی هل؛ لاوندر؛ برگاموت؛ زیره سیاه به مشام میرسد
ولی در پرفیومش ما بوی غلیظ میوهای داریم به همراه فلفل سیاه؛ لاوندر؛ وانیل؛ بادیان رومی؛ ویتور؛ پچولی
به جرات میگویم لانویی دلوم ایو سن لوقن نسخه پرفیومش با نسخه ادوتویلتش خیلی فرق میکند
با اینکه نسخه ادوتویلتش خیلی پرفروشتر و محبوبتر است
ولی من از نسخه پرفیومش در هوای سرد بیشتر خوشم میآید
نسخه ادوتویلتش به درد پاییز میخورد ولی پرفیومش به درد چله زمستان
هر دو نسخه اگر اصل باشد ماندگاری و پخش بویشان حرف ندارد
به نظر من از ۴ الی ۵ ساعت ۱۲ ساعت هم گذشته است
تا یک هفته ماندگاری دارد و چار تا پنچ روز هم پخش بو
این رایحه از زمان اسپری تا پخش بو رفت و برگشتهای مختلفی را تجربه میکند
یک لحظه یک بویی میدهد یک ساعت بعد یک بوی دیگر
هر لحظه و هر زمان برای خودش داستانی دارد
رایحه ی مرموز و اسرار آمیز این عطر آن را به یکی از محصولات جاودانه ی جهان تبدیل کرده
که جذابیت های خود را در سال های دورتری در آینده توسط طرفداران بی شمارش به تصویر خواهد کشید
Last edited by tehran corner; 14-01-2013 at 22:13.
بله بوی پرفیوم با تولیت متفاوت هست. در پرفیوم رایحه کمی حالت فروتی (میوه ایی) به خودش میگیره و البته به صورت خشک و مجلسی که خیلی شیکش میکنه. موندگاری حتی بالای 12 ساعت هم تضمین میکنم. اونهایی که ناراضی هستند به دلیل نوع بوی این عطر هست. رایحه به گونه ایی هست که مشام خیلی زود بهش عادت میکند چون از اون اسپایسی های شرقی نیست![]()
دوستان ادکلن های rio collection رو پیشنهاد می کنید؟
مثلا اون 2 تا که می گن بویه مشابه euphoria-chanell allur sport داره؟
موندگاری دارن یا اصلا بی خیال این برند بشم و تو این رنج قیمت برم سراغ چیزه دیگه ای..من قبلا euphoria میزدم که از بوش راضی بودم اما موندگاریش نه, یکی از بچه همینجا captain black رو پیشنهاد داده بود.
فرید جان می دونی که من شمالم. این موندگاری که میگی قاعدتا" تو حالت استاندارد هست ؛ نه برای آب و هوای شرجی شمال؟ میشه اعداد و ارقام تقریبی بدی از پخش بو و موندگاری EDP و EDT این عطر؟ موندگاری 12 ساعت هم برای من خوبه ، ولی پخش ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)