تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 812 از 4105 اولاول ... 31271276280280880981081181281381481581682286291213121812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,111 به 8,120 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این افزایش خدمت برای کسایی که از سال 90 خدمت رو شروع کردن و مشغول به خدمتند که اعمال نمیشه؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان این افزایش خدمت برای کسایی که از سال 90 خدمت رو شروع کردن و مشغول به خدمتند که اعمال نمیشه؟
    خیر دوست عزیز

3. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

تا بوده همین تغییرات الکی بوده و تناقض و ...

اصلا مگه ما چه گناهی کرده بودیم که کلا دو برادر هستیم و مشمول قانون 3 برادری نمی شدیم؟ کلا تغییرات مداوم قوانین سربازی یعنی بازی کردن با آینده جوان ها که ظاهرا اصلا برای مسئولین این آینده مهم نیست.

5. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بزرگترین ظلمی که الان اعمال شده به جوون هاییه که عمری درس خونده اند. سن شون بالا رفته. یک روز هم غیبت نداشته اند. عین بچه آدم دفترچه فرستادند حالا باید با کی حساب کتاب بشن؟ با یه سری زیردیپلم سرباز فراری که بهشون تخفیف داده شده، یک عمر غیبت شون بخشیده شده همه شون به زور خانواده و این و اون دفترچه فرستادن که از توی خیابون ها جمع بشن.
    بعد جالبه تحصیل کرده ها افتادن نیرو انتظامی دوستان زیر دیپلم ارتش...!!!

---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

از دوستان کسی اطلاع داره که آیا امکان عوض کردن یگان خدمتی حالا با پارتی بازی یا هرچی برای دوران بعد از آموزشی هست یا نه؟
    مثلا ما که ناجا افتادیم توی آموزشی یه کار کنیم بیافتیم سپاه، ارتش یا صنایع دفاع. ممکنه؟

7. 2 کاربر از moji3821 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

آقا یکی میشه منو راهنمایی کمه ...
    من دو تا برادر دارم که هر دوشون رفتن سربازی ......این که هیچ .
    دو تا ابجی هم دارم که هر دو شون ازدواج کردن ولی یکیشون طلاع گرفته و الان پیش ما زندگی میکنه ...

بعدش اینکه پدربزرگ مادریم 4 تا زن داشته که 3 تا زن فوت کردن و همچنین پدربزرگم ولی یه زنش هنوز در قید حیات هست که مادربزرگ من نمیشه و کلا و اصلن این زن چهارم بابا بزرگ مادریم بچه نداره ...سنشم در حد 70 هست .

اقا یکی نمیشه منو راهنمایی کنه ببینی با این شرایطم میشه از توش معافیتی کشید بیرون یا نه ....
    خودمم الان دارم کارشناسی ناپیوسته دانشگاه ازاد میخونم . 3 ترم مشروطی زدم و الان ترم 5 هستم . اگر منو اخراج کنم اون وقت جریان چی میشه ؟؟؟ چند ترم وقت دارم درس بخونم

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

]

[/COLOR]از دوستان کسی اطلاع داره که آیا امکان عوض کردن یگان خدمتی حالا با پارتی بازی یا هرچی برای دوران بعد از آموزشی هست یا نه؟
    مثلا ما که ناجا افتادیم توی آموزشی یه کار کنیم بیافتیم سپاه، ارتش یا صنایع دفاع. ممکنه؟
    تحت هیچ شرایطی امکان نداره مگر با پارتی در حد فرمانده کل قوا

10. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تحت هيچ شرايطي امکان نداره مگر با پارتي در حد فرمانده کل قوا
    برادر اگه پارتي کسي فرمانده کل قوا باشه سربازي سهله سرکارم نمي ره و تا اخر عمرشم
    بهترين لذت دنيا رو مي بره و کي جرات مي کنه بهش چپ نگاه کنه.اگر کسي تا اين حد پارتي داره
    پس خودشم تا اندازه خيلي خيلي زيادي کله گنده هستش.
    -------------------------
    از دوستان کسي اطلاع داره که آيا امکان عوض کردن يگان خدمتي حالا با پارتي بازي يا هرچي براي دوران بعد از آموزشي هست يا نه؟
    مثلا ما که ناجا افتاديم توي آموزشي يه کار کنيم بيافتيم سپاه، ارتش يا صنايع دفاع. ممکنه؟
    توي اين کشور کارنشد نداريم.(کار نشد فقط براي بدبخت بيچاره هايي مثل ماهاست).
    بله.چرا نشه بايد پارتي شما سردار باشه يا فرمانده نيروي انساني استان و در همين سطح ها.
    خب اگه پارتي شما همچين اشخاصي باشند ديگه نمي خواد که سربازي بريد اون موقع کارت پايان خدمت
    دم درتون هستش.
    يا يه کار ديگه ام مي تونيد بکنيد با يه ماشين مدل بالا چند روزي بريد دم در پادگان خوده فرمانده پادگان هم به پات
    مي ياد و ازت حساب مي بره.اگه بدونه بچه پولداري برات حضوري مفتي رد مي کنند.
    خودم به شخصه چيزهايي رو ديدم که تا زمانيکه واقعا به چشم نمي ديدم باور نمي کردم.
    اصولا سربازي براي طبقه متوسط و پايين تر هستش.افرادي مثل ماها که از همه جا خورديم زمين.
    خب دوستاني هم مي گن سربازي راحته و مثل دانشگاهه، بچه جون نرفتي تا ببيني چه خبره،
    بايد به عرض برسه که سربازي اگه سر کوچه شما هم باشه بازم سربازيه، يه روزه سربازي هم يه روزه.
    وقتي شما که ستوان دوم(فعلا درجه ها کاهش يافته) هستي ولي مسئولت گروهبان هستش!!!!
    بهت زور مي ياد که اون بگه اين کارو بکن اون کارو بکن.اشخاصي که سطح شعورشون در حد 0 باشه خوبه
    از اين هم پايين تر هستند.
    خب انگار که توي 18 ماه و غيره سربازي کاملا زنداني و اسير جنگي هستي.
    از روز اول شروع سربازي تا اخرش روزشماري مي کني تا تموم بشه.
    خاطرات سربازي بره به جهنم کسي دنباله خاطره سازي و داستان سازي از دوران بدبختي
    و اسارتش نيست.انگار کسي بياد از خاطرات زنداني بودن خودش حرف بزنه!!!!

اگه بيفتي لشگر عملياتي تازه مي فهمي اخرالزمان کجاست.توي اموزشي بوديم ما رو
    توي اون سرماي بهمن ماه بردند اردو.يکي از بچه ها از شدت سرما داشت کلا منفجر مي شد
    به اندازه اي تب و لرز گرفته بود که مي ديدي حالا اين حرف ها رو نمي زدي اگر ميديدي
    کسي توي اون وضعيت هستش و بهت کمک نمي کنند که هيچ مي گن به جهنم که مي ميره
    هرچي از دهنت در مي اومد مي گفتي.
    حالا همون سرباز بدبخت الان فلج شده، کي جواب اين رو مي ده؟
    برعکس يه چندتايي هم بودند که اشنا بازي مي کردند و حتي مو سرشون رو توي اموزشي نزده بودند.
    اگه همچين چيزهايي رو مي ديدي فکر کنم خاطرات سربازي نمي گفتي بلکه مي گفتي مصائب سربازي.

اون سربازخونه هاي تميزي که توي سريال هاي مزخرف تلويزيون نشون مي ده اون ها فيلمه نه واقعيت.
    اون رفتاره با سرباز رو که توي تلويزيون نشون مي دند رو شما توي روياها مي بيني.

در مجموع سربازي يعني فلاکت.

12. 8 کاربر از alfa_df2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بزرگترین ظلمی که الان اعمال شده به جوون هاییه که عمری درس خونده اند. سن شون بالا رفته. یک روز هم غیبت نداشته اند. عین بچه آدم دفترچه فرستادند حالا باید با کی حساب کتاب بشن؟ با یه سری زیردیپلم سرباز فراری که بهشون تخفیف داده شده، یک عمر غیبت شون بخشیده شده همه شون به زور خانواده و این و اون دفترچه فرستادن که از توی خیابون ها جمع بشن.
    بعد جالبه تحصیل کرده ها افتادن نیرو انتظامی دوستان زیر دیپلم ارتش...!!!

---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

از دوستان کسی اطلاع داره که آیا امکان عوض کردن یگان خدمتی حالا با پارتی بازی یا هرچی برای دوران بعد از آموزشی هست یا نه؟
    اینطور که من از سوال شما متوجه شدم اینه که مثلا شما افتادی ارتش بعد یگانت رو بخوای بری سپاه.
    این اصلا نمیشه.

ولی اگه الان هر جا افتادی و نمیخوای بری تا یک دقیقه قبل از رفتن هم میتونی با پارتی تغییرش بدی.

14. این کاربر از Mohammad-Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اینطور که من از سوال شما متوجه شدم اینه که مثلا شما افتادی ارتش بعد یگانت رو بخوای بری سپاه.
    این اصلا نمیشه.
    چرا این هم میشه... یکی از دوستای خودم آموزشی 04 بیرجند بود (ارتش) بعد سپاه برونسی مشهد واسه یگان خدمت کرد... یه امیر کارش رو ردیف کرد... کلا با پارتی این جا همه کار میشه کرد، البته اگه موجود باشه

16. 2 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برادر اگه پارتي کسي فرمانده کل قوا باشه سربازي سهله سرکارم نمي ره و تا اخر عمرشم
    بهترين لذت دنيا رو مي بره و کي جرات مي کنه بهش چپ نگاه کنه.اگر کسي تا اين حد پارتي داره
    پس خودشم تا اندازه خيلي خيلي زيادي کله گنده هستش.

توي اين کشور کارنشد نداريم.(کار نشد فقط براي بدبخت بيچاره هايي مثل ماهاست).
    بله.چرا نشه بايد پارتي شما سردار باشه يا فرمانده نيروي انساني استان و در همين سطح ها.
    خب اگه پارتي شما همچين اشخاصي باشند ديگه نمي خواد که سربازي بريد اون موقع کارت پايان خدمت
    دم درتون هستش.
    يا يه کار ديگه ام مي تونيد بکنيد با يه ماشين مدل بالا چند روزي بريد دم در پادگان خوده فرمانده پادگان هم به پات
    مي ياد و ازت حساب مي بره.اگه بدونه بچه پولداري برات حضوري مفتي رد مي کنند.
    خودم به شخصه چيزهايي رو ديدم که تا زمانيکه واقعا به چشم نمي ديدم باور نمي کردم.
    اصولا سربازي براي طبقه متوسط و پايين تر هستش.افرادي مثل ماها که از همه جا خورديم زمين.
    خب دوستاني هم مي گن سربازي راحته و مثل دانشگاهه، بچه جون نرفتي تا ببيني چه خبره،
    بايد به عرض برسه که سربازي اگه سر کوچه شما هم باشه بازم سربازيه، يه روزه سربازي هم يه روزه.
    وقتي شما که ستوان دوم(فعلا درجه ها کاهش يافته) هستي ولي مسئولت گروهبان هستش!!!!
    بهت زور مي ياد که اون بگه اين کارو بکن اون کارو بکن.اشخاصي که سطح شعورشون در حد 0 باشه خوبه
    از اين هم پايين تر هستند.
    خب انگار که توي 18 ماه و غيره سربازي کاملا زنداني و اسير جنگي هستي.
    از روز اول شروع سربازي تا اخرش روزشماري مي کني تا تموم بشه.
    خاطرات سربازي بره به جهنم کسي دنباله خاطره سازي و داستان سازي از دوران بدبختي
    و اسارتش نيست.انگار کسي بياد از خاطرات زنداني بودن خودش حرف بزنه!!!!

اگه بيفتي لشگر عملياتي تازه مي فهمي اخرالزمان کجاست.توي اموزشي بوديم ما رو
    توي اون سرماي بهمن ماه بردند اردو.يکي از بچه ها از شدت سرما داشت کلا منفجر مي شد
    به اندازه اي تب و لرز گرفته بود که مي ديدي حالا اين حرف ها رو نمي زدي اگر ميديدي
    کسي توي اون وضعيت هستش و بهت کمک نمي کنند که هيچ مي گن به جهنم که مي ميره
    هرچي از دهنت در مي اومد مي گفتي.
    حالا همون سرباز بدبخت الان فلج شده، کي جواب اين رو مي ده؟
    برعکس يه چندتايي هم بودند که اشنا بازي مي کردند و حتي مو سرشون رو توي اموزشي نزده بودند.
    اگه همچين چيزهايي رو مي ديدي فکر کنم خاطرات سربازي نمي گفتي بلکه مي گفتي مصائب سربازي.

اون سربازخونه هاي تميزي که توي سريال هاي مزخرف تلويزيون نشون مي ده اون ها فيلمه نه واقعيت.
    اون رفتاره با سرباز رو که توي تلويزيون نشون مي دند رو شما توي روياها مي بيني.

در مجموع سربازي يعني فلاکت.
    افرین . حرفات همش درسته . مخصوصا اون قسمت اخر . هنوز خیلی ها سربازی نرفتن و نمیدونن چیه . بهشون میگیم نرید سربازی میگن خودت داری تموم میکنی میخوای ما نریم. چه بدبختی ای داریم.

من بیست روز دیگه خدمتم تمومه. توی سپاه هم بودم که مثلا میگن هتله.یگانم هم شهر خودم بود . چیزایی که اینجا دیدم به حال اون بدبختی که تو ارتش تو نا کجا اباد داره خدمت میکنه گریه کردم. دیگه حالم از این که بگم نرید داره به هم میخوره.

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------

چرا این هم میشه... یکی از دوستای خودم آموزشی 04 بیرجند بود (ارتش) بعد سپاه برونسی مشهد واسه یگان خدمت کرد... یه امیر کارش رو ردیف کرد... کلا با پارتی این جا همه کار میشه کرد، البته اگه موجود باشه
    عجب . حالا بیا امیر پیدا کن.

18. 3 کاربر از Mohammad-Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •