تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 812 از 946 اولاول ... 312712762802808809810811812813814815816822862912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,111 به 8,120 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

این حرف شما چه ربطی به تاپیک داشت ؟ بعد خودت فهمیدی چی گفتی ؟ مدرکی هم واسه حرفی که گفتی داری؟ من واقعا نمیدونم به شما ترول ها چی بگم
    یه مطلبی تو نت هست چگونه در ایترنت ترول نباشیم - خوندنش خیلی مفیده
    بعضیا نه این دوست عریز کار دیسنا رو دنبال میکنند و با کلی گویی یه آنیتی ویروس رو تخریب میکنن

2. 2 کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    با نورتون اسکن کردم.10 مورد باقی موند:
    3-6-11-15-18-20-21-24-29-30
    البته اکثر موارد رو با Reputation Scan گرفت و تو دیتابیس چیزی نداشت!
    سلام عزیز

خسته نباشید

یک سوال از خدمتتان داشتم, شما در تنظیمات نورتون از Smart Definition استفاده می‌کنید یا از Normal Definition ؟

ارادتمند

4. 3 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام عزیز
    خسته نباشید
    یک سوال از خدمتتان داشتم, شما در تنظیمات نورتون از Smart Definition استفاده می‌کنید یا از Normal Definition ؟
    ارادتمند
    سلام استاد
    خیلی ممنون سلامت باشید
    من تنظیمات آپدیت رو تغییر ندادم و از همون دیتابیس اسمارت استفاده میکنم.

6. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام استاد
    خیلی ممنون سلامت باشید
    من تنظیمات آپدیت رو تغییر ندادم و از همون دیتابیس اسمارت استفاده میکنم.
    حتما اطلاع دارید که در Smart Definition سیمانتک برای کاهش بار سیستم و کاهش استفاده از منابع سیستم و نیز افزایش سرعت آپدیت دیتابیس تعداد زیادی از Signature موجود در Normal Definition را که به نظر سیمانتک اهمیت چندانی ندارند حذف کرده است چند نفر از دوستان ادعا می‌کردند با تغییر این گزینه میزان شناسایی نورتون از روی دیتابیس افزایش پیدا کرده است بد نیست در این مورد یک امتحانی بکنید.

ارادتمند

8. 7 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

حتما اطلاع دارید که در Smart Definition سیمانتک برای کاهش بار سیستم و کاهش استفاده از منابع سیستم و نیز افزایش سرعت آپدیت دیتابیس تعداد زیادی از Signature موجود در Normal Definition را که به نظر سیمانتک اهمیت چندانی ندارند حذف کرده است چند نفر از دوستان ادعا می‌کردند با تغییر این گزینه میزان شناسایی نورتون از روی دیتابیس افزایش پیدا کرده است بد نیست در این مورد یک امتحانی بکنید.

ارادتمند
    سلام.ممنون از توضیحی که دادید.من امتحان کردم ولی چیزی محسوس نبود.نه میزان شناسایی بیشتر شد و نه کمتر.حداقل تو اون سری موارد که من امتحان کردم این طور بود.

راستی یه سوال من hitman pro نسخه جدید رو نصب کردم که گویا از دیتابیس بزرگانی مثل bitdeffender و ...... استفاده می کنه ولی جالبه که قدرت شناسایی پایینی داره.رو لپ تاپ دوستم بیتدیفندر 2013 نصبه و 2 مورد رو که من تست می کردم سریع شناسایی و حذف کرد ولی این hitman اصلا شناسایی نکرد؟

10. 2 کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام.ممنون از توضیحی که دادید.من امتحان کردم ولی چیزی محسوس نبود.نه میزان شناسایی بیشتر شد و نه کمتر.حداقل تو اون سری موارد که من امتحان کردم این طور بود.

راستی یه سوال من hitman pro نسخه جدید رو نصب کردم که گویا از دیتابیس بزرگانی مثل bitdeffender و ...... استفاده می کنه ولی جالبه که قدرت شناسایی پایینی داره.رو لپ تاپ دوستم بیتدیفندر 2013 نصبه و 2 مورد رو که من تست می کردم سریع شناسایی و حذف کرد ولی این hitman اصلا شناسایی نکرد؟
    سلام

اتصال به اینترنت داشتید موقع اسکن ؟؟؟

12. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام

اتصال به اینترنت داشتید موقع اسکن ؟؟؟
    سلام.بله 100 % اصولا این ویروس کش کلودی (اینترنتی) هست و بدون اینترنت که به هیچ دیتا بیسی دسترسی نداره.
    اول فیری رو تست کردم که نشناخت.بعد رفتم رو تریال 30 روزه که بازم گلابی وار عمل کرد.و در نهایت سریال معتبر دادم که بازم هیچی.
    نمی خوام از موضوعه تاپیک انحراف پیدا کنیم.من فقط حرفم اینه که چرا این ویروس کش که انقدر هم معروفه و همه بزرگان قبولش دارن و سرعت شناساییش هم انقدر بالاست و بالاخره به 5 یا به قول بعضیا 8 دیتابیس هم دسترسی داره اینقدر عملکردش نامطمئنه؟ من انتظارم این بود که حداقل مثل خود بیت دیفندر عمل کنه.
    برای سری بعدی ویروس ها که اینجا آپ شه حتما یه تست از هیتمن می زارم.

14. 2 کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام.بله 100 % اصولا این ویروس کش کلودی (اینترنتی) هست و بدون اینترنت که به هیچ دیتا بیسی دسترسی نداره.
    اول فیری رو تست کردم که نشناخت.بعد رفتم رو تریال 30 روزه که بازم گلابی وار عمل کرد.و در نهایت سریال معتبر دادم که بازم هیچی.
    نمی خوام از موضوعه تاپیک انحراف پیدا کنیم.من فقط حرفم اینه که چرا این ویروس کش که انقدر هم معروفه و همه بزرگان قبولش دارن و سرعت شناساییش هم انقدر بالاست و بالاخره به 5 یا به قول بعضیا 8 دیتابیس هم دسترسی داره اینقدر عملکردش نامطمئنه؟ من انتظارم این بود که حداقل مثل خود بیت دیفندر عمل کنه.
    برای سری بعدی ویروس ها که اینجا آپ شه حتما یه تست از هیتمن می زارم.
    سلام

بنده یکبار تست زدم مشکلی نداشت حالا وقت شد تست میکنم

ولی درباره SurfRight HitmanPro این محصول بر پایه کلود و محصول کشور هلند هست از دیتابیس های سه شرکت
    Bitdefender, Emsisoft, Ikarus
    استفاده میکنه

16. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

سلام.

اسکن با Avira Internet Security 2013

27 مورد شناسایی و حذف کرد.

18. 3 کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

حل یه مشکل:
    من جدیدا یه مشکلی که پیدا کردم این بود که خیلی از برنامه ها که short cut داشت عکس آیکنش نبود.با super anti spyware فری سرچ دقیق کردم و چندتا مخرب رو پاک کرد و درست شد.
    خیلی برام جالبه اگر ما در محیط هایی مثل سند باکس یا freez mode این ویروس ها رو تست کنیم امکان داره باقی بمونند؟چون فکر کنم دقیقا مشکل من این طوری به وجود آمده بود.

کسی vba 32 رو تا حالا تست کرده؟من متوجه شدم که اولین بار استارکس نت رو همین کشف کرده.به نظرم سایتش روس یا یه همچین چیزی اومد.آیا نسخه فری داره؟کسی تست کرده.؟
    میشه یه تستvba 32 از این نمونه 30 تایی که بتمن جان زحمتشو کشیده آپ کنید ببینیم چطوریه؟البته اویرا به نظر خوب از پسش براومده.
    اگر میشه flame رو برای تست آپ کنید.اگرم مشکلی پیش میاد می تونید برام پ خ کنید .خیلی لازمش دارم.
    2 مورد استارکس نت هم دارم که فعلا همه ویروس کش هام شناختنش. بهترین عملکرد رو در برخورد با استارکس همین MBAM داشت.

20. این کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •