با وی پی ان ایرانیه سرور شاتل بدون وی پی ان تک لینک بالا 250 نمیره ولی با وی پی ان تا 650-700 میره.![]()
با وی پی ان ایرانیه سرور شاتل بدون وی پی ان تک لینک بالا 250 نمیره ولی با وی پی ان تا 650-700 میره.![]()
..........
Last edited by msng; 22-09-2014 at 16:13.
سلام آقای توسلی. این طرح انبوه شبانه رایگان داره؟ هزینه ی پس پرداخت چجوریه؟
ممنون
سلام دوستان
کسی اینجا طح عید ولادت تا عید ولایت رو استفاده نکرده/ میخواستم ببینم سرعت روزانه و رایگان شبانش چطوریه؟ و اینکه در صورت چقدر دانلود شبانه محدود میشه؟ اصلا چنین چیزی وجود داره؟
و به نظرتون بین این طرح و طرح تابستانه کدوم بهتره؟ راستی طرح تابستانه واسه پاییز هم هست یا طرح جدید میدن؟!
با تشکر
فک کنم تابستونه بهتر باشه(دوستان هم نظر میدن).محدودیت هم نه به هیچ وجه.سشرعت روزانه نمیدونم ولی کرمان خیلی خوبه سرویس 2 رو تا 6 مگ هم اپ میکنن که سرعت دانلود تو روز و شب حدود 650تا700(همیشه)
سلام من طرح زرین داشتم امروز برام طرح حرفه ای ها نصب کردند اما سرعتم اصلا تغییر نکرده
این مشخصات![]()
سلام دوستان من از شرکت بایت یه سرویس512کیلوبایت نامحدود گرفتم اکثر اوقات سرعت روی600به با لاست ولی من تا7مگ روهم باهاش تجربه کردم.دانلودرایگان شبانه هم داره شبی میشه 1گیگ و850مگ دانلودکردالبته قبلا1گیگ بود بعد شد2گیگ حالا هم که اینجوریه دوباره زیادش میکنن ساعت 2تا7صبح رایگانه
ولی خیلی عالیه من که راضی هستم ازش![]()
خطت رو روی دو مگ بستند.خطت فیبر نوریه ؟ اگه آره از این بیشتر نمیشه
من دارم.سرعت ورزانه و شبانش یکیه .محدود هم نمیکنن
در مورد طرح تابستانه هم نظری ندارم
خیلی ممنون از پاسختون ولی ببخشید واسه ی اطمینان میپرسم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق این لینک سرعت رو گفتن 10 مگابیت بر ثانیس / یه ذره هضم این سرعت واسم سخته/ اگه چنین سرعتی رو اونم با شبانه رایگان و بدون افت سرعت میدن چطوری اصلا ملت میرن سراغ بقیه ارائه دهنده های اینترنت؟!!
بازم اگه میشه لطف کنید اگه عیبی این سرویس یا کلا مخابرات نسبت به بقیه ارائه دهندگان حال حاضر داره، بگین تا بتونم تصمیم نهاییم رو با اطمینان بگیرم
بازم ممنون و شرمنده بابت سوال دوباره![]()
لینک خرجی تک کانکشن و نوسان پینگ از مشکلات مخابراته که قابل حل هستن اگه خواستی بگو روشاشو برات بگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)